Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak
4.12.2009, Zdenek Malinsky, aktualita
Po několika betaverzích se začátkem prosince konečně objevila finální verze Resco Photo Manager a hned na úvod nutno říci, že na správu a úpravu fotek v zařízeních s operačním systémem Windows Mobile nic lepšího nenajdete. Co je v 7. verzi nového?
YAMATO (13) | 8.12.200913:07
Mě tam třeba dost chybí přesné nastavení výřezu podle počtu pixelů nebo síly čáry při kreslení. Ten zoombar je taky horší. Vrátil jsem se zpět k šestce.
Odpovědět0  0
Mashe (42) | 8.12.200918:01
rovnez sem tam nenasel moznost ZPET .. kdyz neco udelam tak jak to vratit o jeden ci vice kroku zpet
Odpovědět0  0
lenivyventil (3) | 7.12.200916:37
Pocitame aj s lokalizaciou ostatnych aplikacii, prvou bola slovenska verzia Contact Manager-a ako sucast viacjazycnej instalacky (aj ked nie velmi vydarenej, koli zlozitosti jazyka - anglictina ma vystizne vyrazy, a slovencina je viac opisna, ale neako sa s tym este popasujeme). Pravdepodobne sa stretnete aj s ceskou lokalizaciou, ak vsetko pojde dobre a kolegyna si na to najde cas - ako jedina zastupkyna Ceskej Republiky u nas :-) Ohladom prevodu GPS suradnic Vam nepomozem, ale ak mi na lukas@resco.net poslete par obrazkov s GPS tagmi v EXIFE, pozrieme sa na to. Zoom bar - uvidime co sa s tym bude dat spravit, bolo to v plane ale nepodarilo sa to vyriesit do vydania. Uvidime aj, ci sa objavia aj dalsie zariadenia s touto listou. Zatial to vyzera ako pokusny krok zo strany HTC kedze okrem Diamonda 2 a Touch Pro 2 ju nikam inam nedali. Slideshow - toto je priklad, ze sa niektorym mozu chybat detailnejsie nastavenia. Snazili sme sa aplikaciu spravit o nieco jednoduchsiu bez toho aby sme velmi orezali funkcionalitu. Kazdopadne budeme sa tym zaoberat a mozno sa niektore nastavenia rozsirenia v dalsich verziach. Konkretny adresar nieje mozne zadat, vyber je iba v tom, co je v Menu>Settings>General Settings>Start in Folder. Ale ak si tento dato medzi oblubene (Favorites) a vychodzie nastavenie na Favorites, budete to mat len o klik viac. Bohuzial dalsi priklad zjednodusenia.
Odpovědět0  0
Zdenek Malinsky (314) | 5.12.200923:51
A jak jste spokojeni s verzí 7? Na fórech jsem zahlédl i názory, že verze 6.x byla lepší, že mnohé funkce byly na 7 ořezány, možná na úkor prstoovladatelnosti.
Odpovědět0  0
Mashe (42) | 6.12.20091:00
ja jsem spokojeny, i kdyz ... - zoom bar .. prakticky nevyuzivam, ale zrovna u tohoto programku by se hodila moznost uziti - slideshow - vadi me ze neni mozne casovy skok dat ciselne (pouze slow / medium / fast) - nelze (nebo sem to nenasel) nastavit konkretni adresar jako vychozi ale libi se me touch pristup .. ted kdyz jsou HTCcka osekana na tlacitka tak je to posledni mozna volba ..
Odpovědět0  0
Radek Pokorný (1) | 5.12.200915:33
Jakým způsobem jdou převézt GPS souřadnice uložené v EXIF (např. pomocí Zoneru), tak aby byly použitelné i zde. Dokonce při prohlížení EXIFu se zobrazuje pouze zem. šířka ?!
Odpovědět0  0
lenivyventil (3) | 4.12.200917:18
Slovenska a zrejme aj ceska verzia bude niekedy v priebehu buduceho tyzdna. Nanestastie sme sa ponahlali s vydanim a na preklady nebol cas. Takisto uz je vydany aj update na 7.01 kde boli opravene chyby zverejnene na Resco fore.
Odpovědět0  0
Zdenek Malinsky (314) | 5.12.200923:49
Počítáte s lokalizacemi i dalších aplikací do ČJ nebo SJ (nebo obého)? Jsem měl pocit, že jste na to rezignovali, protože si to u nás stejně většina lidí nekoupí, ale nějak sežene (dneska už je na fórech full-free k 7.01).
Odpovědět0  0
LVesely_ce4you (18) | 4.12.200915:58
Supper, konečně nemusím spouštět PC před odesíláním fotky. Můžu si ji upravit rovnou v PDA. :) ;)
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.