Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

Prace s mysi na otocenem displeji

xkovi_ce4you (568)|27.6.2005 16:58
Chtel sem se zeptat, pouzivam nekdy pro praci a hry na n30 mysku, ovsem nastal problem, kdyz chci hrat napr. Age of Empires, hra se samozrejme spousti v otocenem modu na lezato, ale mys jezdi jako by byl display nastojato, tudiz abych mohl hrat, musel bych delat pohyby presne obracene, nez je to normalne, coz jak uznate by bylo velmi komicke :D Jde kurzor mysi necim premluvit? U WM SE to asi pujde, ale co my s n30kama? :sarcastic:
CommanderZ (1798)|2.7.2005 22:55
Hmm...ted jsem na chate a nemam s sebou ani redukci na mys ani ty AoE, ale pokud si dobre pamatuju, tak jsem to zkousel jen chvili - lip se to hraje stylusem. Ona obecne tam mys na PPC neni zadnej zazrak :no:

EDIT: Sorry, zapomel jsem odpovedet na otazku - v AoE se ta mys chova normalne - tak jak by to clovek ocekaval. A jelikoz n30 otaceni obrazovky v systemu jako takovem nepodporuje, tak nas jeji chavani na landscape nemusi moc zajimat ;)
xkovi_ce4you (568)|4.7.2005 22:35
[QUOTE="CommanderZ"]Hmm...ted jsem na chate a nemam s sebou ani redukci na mys ani ty AoE, ale pokud si dobre pamatuju, tak jsem to zkousel jen chvili - lip se to hraje stylusem. Ona obecne tam mys na PPC neni zadnej zazrak :no:

EDIT: Sorry, zapomel jsem odpovedet na otazku - v AoE se ta mys chova normalne - tak jak by to clovek ocekaval. A jelikoz n30 otaceni obrazovky v systemu jako takovem nepodporuje, tak nas jeji chavani na landscape nemusi moc zajimat ;) [/QUOTE]
Ovsem neresi to muj problem..proste mys se mi hybe jako by to nebylo na lezato,takze prakticky nepouzitelna:-(
zoom_ce4you (57)|19.7.2005 18:35
co chytit mys pootocenou o 90stupnu :D :yes:
Zdenek Malinsky (9781)|19.7.2005 20:34
Asi to bude tím, že nemáš SE. Zkoušel jsem teď BT myš Think Outside běží to řádně v obou polohách. Nikde jsi neuvedl jakou myš, ani jaký soft na otáčení používáš. Ale na gamesení bude asi přeci jen lepší stylus a dobrá fólie.
xkovi_ce4you (568)|19.7.2005 23:18
[QUOTE="Zdenek Malinsky"]Asi to bude tím, že nemáš SE. Zkoušel jsem teď BT myš Think Outside běží to řádně v obou polohách. Nikde jsi neuvedl jakou myš, ani jaký soft na otáčení používáš. Ale na gamesení bude asi přeci jen lepší stylus a dobrá fólie.[/QUOTE]
No tak bohuzel na SE cekame my s n30kama asi jako na spasu,ackoli uz pry na trhu jsou,zadny rom image upgrade zatim acer neuvedl :( Pouzivam standartni usb mikro mys, opticka zde, pripadne detail zde. Mluvil sem o tom,ze to dela pri hrani Age of Empires Gold Edition..hra si otoci display automaticky, ovsem pro mys zapichlou pres usb host to asi zadny ovladace nema a bohuzel jezdi jako v modu na stojato :( Folii jeste nemam, zatim nevim, ktera by na n30 byla ta nej, tak cekam, zda najdu zde v diskuzich nejaky dobry tip..
Pavel Koza (4761)|20.7.2005 08:21
[QUOTE="xkovi"]Mluvil sem o tom,ze to dela pri hrani Age of Empires Gold Edition..hra si otoci display automaticky, ovsem pro mys zapichlou pres usb host to asi zadny ovladace nema a bohuzel jezdi jako v modu na stojato :( [/QUOTE]

Jelikoz je hra v plne grafickem rezimu, tak to spis vypada na to, ze si hra displej NEOTACI. U dotyku je to fuk, bod jako bod a protoze nema zadna standardni okna ci dialogy, proste to nepoznate.
xkovi_ce4you (568)|20.7.2005 12:06
Jinymi slovy, cekat, ze mi myska pres usb host pujde v AoE dobre,co? :sarcastic: Ale Zdenek Malinsky psal, ze jemu BT myska beha..tak jak to, ze jemu chodi spravne a me ne? :( Ikdyz jak ted koukam, tak on asi myslel jen obecne v modu na lezato s WM SE.. ve hre to asi takto nezkousel..
Zdenek Malinsky (9781)|20.7.2005 12:51
Ano, potvrzuji, tvůj předpoklad je správný. Hru jsem nezkoušel-zkoušel jsem asi na 3 aplikacích (Dashboard apod.) a v obou polohách běhalo. Ale jelikož mám v Dellu SE, myslím, že je to systémová věc a pokud to neumí hra otočit a ani soft co máš na otáčení, tak s tím asi nic nenaděláš. Ale třeba tě (nebo nikoho jiného) napadne nějaká finta, jak to přechytračit.
xkovi_ce4you (568)|8.8.2005 23:58
Tak co,nezkusil to uz nekdo s novou romkou SEcek?;) Me pda ted resi zavazny problem,takze to nemohu otestovat,ale sem zvedav,zda to ted chodi?
xkovi_ce4you (568)|5.9.2005 11:07
Hm,jak vidim, co si clovek neudela sam, to nema :D Takze odzkouseno a musim konstatovat nezdar :( Age of Empires se sice hraje v modu landscape, ale je to ciste jen prace samotne aplikace, s landscape modem samotnych windows to nema co delat.. zkousel sem to spustit z landscape, kdy mi jinak myska krasne beha tak, jak ma, ale ve hre se chova bohuzel jako v modu na stojato, cili absolutne nepouzitelna:(( Pritom moje 800dpi minimyska je tak krasne citliva a kolikrat bych ji misto stylusu opravdu uvital..ale co nadelam no :sarcastic: