Duplicitni odesílání SMS
Nevím si moc rady, ale moje MDA posílá SMS zprávy dvakrát i třikrát. Nemate nekdo tucha co by s tím mohlo byt? :sarcastic: Dá se to někde nastavit?
Zkus zde v diskuzích vyhledat - použij tlačítko hledat! Už se to tu myslím několikrát řešilo. MDA nemám, takže poradit přesně nemohu, ale někdy to dělá i mobil. Není to třeba slabým signálem operátora? Dělá to pokaždé nebo jen někdy? Tobě to ukáže, že se SMS odeslala 2x nebo 3x - dojde tolikrát i příjemci? Většinou dojde 1x odeslaná zpráva příjemci vícekrát. Hlavní je, jak to účtuje operátor, zda opravdu 2-3x.
Přečti si také prosím, pravidla pro diskutující.
Přečti si také prosím, pravidla pro diskutující.
Daj si otestovať SIMku mne to robilo tiež a reklamoval som to niekolko krát. Tvrdili mi že to mám zle nastavené. Nedaj sa odbiť. Po výmene SIMky za novší typ mi to už nerobí.
MDA mi posílá jednu zprávu dvakrát
MDAC a double SMS
tak to je jen namátkou. Stačí si vyhledat v diskuzích-jsou toho tam kvanta.
Nevím, čím se v MDAC SMS posílají, ale máš poslední verzi tohoto softu? A co ROM-jakou máš? Co jen tak trošku sleduji WinCE PE, tak je také nějaká utilitka od T-Mo, která nějaký problém odstraňuje, ale nevím co a zda to poběží pod Oskarem.
Nabylo by lepší používat služeb jiného, lepšího, tradičního operátora?
MDAC a double SMS
tak to je jen namátkou. Stačí si vyhledat v diskuzích-jsou toho tam kvanta.
Nevím, čím se v MDAC SMS posílají, ale máš poslední verzi tohoto softu? A co ROM-jakou máš? Co jen tak trošku sleduji WinCE PE, tak je také nějaká utilitka od T-Mo, která nějaký problém odstraňuje, ale nevím co a zda to poběží pod Oskarem.
Nabylo by lepší používat služeb jiného, lepšího, tradičního operátora?