Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

Použít autmatický mód / ASUS 730W

Kratas_ce4you (5)|17.4.2005 10:39
Ať se snažím, jak se snažím, nemám šanci v nastavení systému zvolit Povolit automatický mód. V jakémkoliv režimu je tato volba zašedlá. Tak teď nevím, jestli to u tohoto modelu není povoleno, nebo dělám někde chybu já. Zkoušel jsem Turbo mód, Normální i śporný a ani v jednom to zaškrtnout nelze, i když v návodu zaškrtnutí popisují.

Díky za odpovědi
pekro (346)|17.4.2005 17:21
Chyba nebude na vašem přijimači. Mám stejnou zkušenost. Tato volba opravdu není aktivní.
pekro (346)|21.4.2005 17:09
Tak se mi vrátilo PDA 730W z opravy - závada:
https://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=6996

A už to funguje.
Jde zapnou automatický mód:yes:

V režimu Turbo a Normal
texxx (13)|25.4.2005 13:50
a je ten autom. mod k něčemu?zjistil sem že mi autom. mod taky zapnout nejde ale jinak s pda nemám sebemenší problém....takže jestli má cenu ho kvůli tomu reklamovat.....:(
Kratas_ce4you (5)|25.4.2005 16:18
No nevím, jak bych to reklamoval, protože přístroj funguje znamenitě. Kdyžsi správně zkomprimuji filmy, tak jsem si teď posledně s ním hrál celou cestu z Prahy do Ostravy a baterka spadla pod 10% až v OV-Svinov, tedy po cca 4 hodinách. A to jsem koukal na film, poslouchal hudbu, četl knížky a hrál nějaké hry. Takže si vážně nemůžu stěžovat. V OV jsem testnul i WIFI a naprosto v pohodě. Tesa síla signálu nebyla nijak oslnivá, ale stačilo to a mohl jsem si hrát na netu víc jak hodinu. Musím ale podotknout, že podvícení jsem měl jen na prvním stupni, stačilo to, a měl jsem zapnutý ten spořící režim. Jediné, s čím tedy nemůžu hnout je ten automatický mód. Vůbec se mi nechce kvůli tomu nést PDA na reklamaci. A jak tak koukám, dělá spoustě lidí. Takže si myslím, že by to mohl vyřešit nějaký upgrade firmware. Ale. Prvně jsem to nikdy nedělal a navíc ani nevím, kde bych měl stáhnout nový. Koukal jsem na ASUS a tam jsem na nic nenarazil.
novo_ce4you (5)|25.4.2005 17:15
Taky mam tento problém, už dva dny nad tím špekuluju a nic, hard reset nepomahá. Jeste mne štvou hlašky o nizke baterii, nedá se to nejak vypnout?
Dzejkob (286)|25.4.2005 22:05
[QUOTE="Kratas"]No nevím, jak bych to reklamoval, protože přístroj funguje znamenitě. Kdyžsi správně zkomprimuji filmy, tak jsem si teď posledně s ním hrál celou cestu z Prahy do Ostravy a baterka spadla pod 10% až v OV-Svinov, tedy po cca 4 hodinách. A to jsem koukal na film, poslouchal hudbu, četl knížky a hrál nějaké hry. Takže si vážně nemůžu stěžovat. V OV jsem testnul i WIFI a naprosto v pohodě. Tesa síla signálu nebyla nijak oslnivá, ale stačilo to a mohl jsem si hrát na netu víc jak hodinu. Musím ale podotknout, že podvícení jsem měl jen na prvním stupni, stačilo to, a měl jsem zapnutý ten spořící režim. Jediné, s čím tedy nemůžu hnout je ten automatický mód. Vůbec se mi nechce kvůli tomu nést PDA na reklamaci. A jak tak koukám, dělá spoustě lidí. Takže si myslím, že by to mohl vyřešit nějaký upgrade firmware. Ale. Prvně jsem to nikdy nedělal a navíc ani nevím, kde bych měl stáhnout nový. Koukal jsem na ASUS a tam jsem na nic nenarazil.[/QUOTE]

No ono to podsviceni dela skutecne divy. Nekde sem zahledl test v SPB benchmarku, ale s nejnizsim podsvicenim a vysledek byl asi 4h 45 minut. Ja osobne na svem PDA pouzivam v 96% pripadu minimalni podsviceni. Kdyz je sero nebo tma je to vice nez dostatecne a za slunce nebo velkeho svetla vidim stejne prdlacku i s nejvyssim podsvicenim :).
pekro (346)|26.4.2005 09:25
[QUOTE="novo"]Taky mam tento problém, už dva dny nad tím špekuluju a nic, hard reset nepomahá. Jeste mne štvou hlašky o nizke baterii, nedá se to nejak vypnout?[/QUOTE]

Dá!
Úpravou registrů
https://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=6589

Je tam mimo jiné toto:
[CODE]
1. Vyhledejte v registru klíč HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Notifications\{A877D663-239C-47a7-9304-0D347F580408}\.

2. Vytvořte novou hodnotu typu String, pojmenujte ji Default a nastavte na Low battery warning.

3. Nyní jděte přes Start -> Settings -> záložka Personal -> aplet Sounds & Notifications -> záložka Notifications, vyberte se seznamu Select an event položku Low battery warning a upravte ji podle svého.

[/CODE]