Pinochio a ...........?
[QUOTE="Pinochio"]Do 12k se nevejdu ani se starsi...[/QUOTE]
V bazaru tady na ce4you jsem viděl inzeráty na starší VGA zařízení, který stály méně jak 12 tisíc, myslím, že to byly Loox nebo Asus. Já jsem třeba koupil 4 měsíce starý Loox 720 i s 1GB kartou za 11 tisíc. Pokud tedy nevadí starší zařízení, můžeš mít za tu cenu i VGA.
V bazaru tady na ce4you jsem viděl inzeráty na starší VGA zařízení, který stály méně jak 12 tisíc, myslím, že to byly Loox nebo Asus. Já jsem třeba koupil 4 měsíce starý Loox 720 i s 1GB kartou za 11 tisíc. Pokud tedy nevadí starší zařízení, můžeš mít za tu cenu i VGA.
Doposud jsem nečinně přihlížel.A už na to nemám.Nejsem si totiž jistej,jestli si ze mě někdo dělá srandu,nebo jestli jen blbě čtu :sarcastic:
[QUOTE="Karm"]A jak je na tom Zdenek Malinsky s kandidaturou?????:D :D :D :D :D [/QUOTE]Ještě mám fůru času, jelikož prezidentem může být volen člověk, který může být volen do Senátu - tedy přes 40 let. Chtěl jsem tak dát Pinochiovi šanci, aby taky jednu sázku vyhrál. ;)
Nic ve zlem, ale tohle je sila. Pokud na neco nemam, zvolim jinou variantu. Myslim ze PDA pod 10 tisic je na vyber dost. Pokud mas nejake vybrane, pockej si az si usetris, budes mit potom lepsi pocit. Ale pochybuji, ze az usetris ty 2 tisice, ze koupis PDA ktere mas ted v merku. Neznam te tak dobre, ale vim ze kazdy den kupujes ( obrazne ) jine PDA. :D
Verim, ze uz se na neco tesis, ale takovy je zivot :!: :!:
Verim, ze uz se na neco tesis, ale takovy je zivot :!: :!:
Jsem na tom stějně jako "kavy" a to jsem se zařekl, že na tvé příspěvky nebudu reagovat, ale dnes to poruším... no teda, já se domníval, že mojí zkušenost s tebou a prodejem monitoru nic nepřekoná... hele, ty jsi taková Regina... exhibuješ tady a hodně z nás tě fakt nemusí... dnes jsi mi opět potvrdil, že jsem se dobře rozhodnul, když sleduju přihlášené na různé srazy a jak tam vidím tvé jméno, tak prostě nejedu nikam :evil: , Pino, více pokory a méně bezbřehé sebejistoty a neomalenosti...
Promažte to tady a uzamkněte!
Toť vše! Nebudu se k tomu dál vyjadřovat.
Nebudu se tady dále dívat na to jak se my vysmíváte do očí, to co bylo řečeno no mojí adresu mě hluboce urazilo a budu očekávat omluvu.
Nejde ani o ty peníze nebo tak, ale pořád se do mě navážíte, a v podstatě mě vyháníte, nesnáším když někdo ubližuje a šikanuje slabší, a tomudle se jinak říct nedá.
Takže sem se rozhodl todle fórum trochu editovat.
To Jarouš: A co že jezdím na srazy? Ty můžeš taky, ale sám si říkal že tam jezdit už nebudeš, takže sis ten příspěvek mohl odpustit.
Poslední otázka je: Chcete mě???
Nebudu se tady dále dívat na to jak se my vysmíváte do očí, to co bylo řečeno no mojí adresu mě hluboce urazilo a budu očekávat omluvu.
Nejde ani o ty peníze nebo tak, ale pořád se do mě navážíte, a v podstatě mě vyháníte, nesnáším když někdo ubližuje a šikanuje slabší, a tomudle se jinak říct nedá.
To Jarouš: A co že jezdím na srazy? Ty můžeš taky, ale sám si říkal že tam jezdit už nebudeš, takže sis ten příspěvek mohl odpustit.
Poslední otázka je: Chcete mě???
Sakra chlape to čekáš že někomu koho neznám daruju jen tak 2000?????To už je maso....Buďto čekej a šetři,a nebo pokud PDA vyloženě potřebuješ tak si kup např. n50 a ještě ti zbyde na příslušenství.
Chlape,já koupil MDA1 za 2600 :!: A komplet balení a v zachovalym stavu.Není to výkřik módy,ale když si vemu,na co to využívám,tak mi to stačí.Zrovna nedávno,jsem si myslel,že přejdu na MDA2.Jenže mi došlo,co za 4500 vlastně dostanu.Mám na mysli,že bych jeničku prodal tak za 3 a doplatil.Vlastně jen lepší displej a bluetooth(ten využiju jen na kominikaci s mobily,když blbnem v hospodě).
To sem se ale rozkecal;)
To sem se ale rozkecal;)
[QUOTE="Pinochio"]Promažte to tady a uzamkněte!
Poslední otázka je: Chcete mě???[/QUOTE]
Chceme te, je tu docela sranda (zvlast pozorovat tebe) :D
A se setrenim taky souhlasim. Byt Pino, tak opravdu do masiny bez VGA nejdu - dneska uz je to mho krok zpatky.
Poslední otázka je: Chcete mě???[/QUOTE]
Chceme te, je tu docela sranda (zvlast pozorovat tebe) :D
A se setrenim taky souhlasim. Byt Pino, tak opravdu do masiny bez VGA nejdu - dneska uz je to mho krok zpatky.
O peníze mi nešlo, ani teď ani předtím, ty dva tisíce se nějak ošéfují :), ale naštvalo mě jak jste se do mě navezli i na "mé" diskuzi.
Všem dohadům je snad konec, peníze budou a Dell Axim x50V snad už taky, bližší info a první dojmy snad už ve středu 14.9.2005. :yes: :yes: :yes: :)) :)) :)) :)) :D :D :D :D ;) ;) ;)
Mazání je marný.Určitě je forum zálohované,takže bychom mohli nějaké perly oživit:) (snad se nemýlím)
A že bude PDA,tak to sem zvědav.A užiješ to ?Já na svém veteránu pravidelně jen kromě telefonu,emailů a SMS vlastně jen přehrávač MP3.A sem tam nějakou hru-není čas:(
A že bude PDA,tak to sem zvědav.A užiješ to ?Já na svém veteránu pravidelně jen kromě telefonu,emailů a SMS vlastně jen přehrávač MP3.A sem tam nějakou hru-není čas:(
No vidíš že se nakonec dočkáš :) Jinak sem na něj koukal,je to pěkný stroj,ale docela by mě odradila absence USB hostu...Přece jen ač se ti to zatím možná nezdá je to dost dobrá věc(myška,klávesnice,foťák atd. atd. atd.).Ale je to jen na tobě :))
[QUOTE="Karm"]No vidíš že se nakonec dočkáš :) Jinak sem na něj koukal,je to pěkný stroj,ale docela by mě odradila absence USB hostu[/QUOTE]
Mě by taky odradila, ale pokud mi bude moc chybět půjdu do CF USB hostu.
[QUOTE="The Godfather"]Pinochio, máš vůbec reálnou šanci při tvé smůle aby ti to tentokrát vyšlo?[/QUOTE]
Snad tentokrát to vyjde, sice jsem poslední dobou se štěstím a smůlou jak na houpačce, ale snad to vyjde.
Mě by taky odradila, ale pokud mi bude moc chybět půjdu do CF USB hostu.
[QUOTE="The Godfather"]Pinochio, máš vůbec reálnou šanci při tvé smůle aby ti to tentokrát vyšlo?[/QUOTE]
Snad tentokrát to vyjde, sice jsem poslední dobou se štěstím a smůlou jak na houpačce, ale snad to vyjde.
CF USB host-taky řešení..Od dellu stojí tuším 130 :$: .Je pravda že každý že ho neuživí,ale já bych bez něj nedokázal žít :-D.Pokud bych mel volit mezi VGA a USB hostem zvolil bych USB host :-D .Ale je to můj názor a nikomu ho nenutím
Tuk tuk - ja usb host pouzil celkem dvakrat. Poprve jsem kamaradovi prehraval par ouboru do mp3 prehravace a podruhe jsem zkousel Pocket Elite :D
Taky si rikam, Palmi v nasi tride maji bud wifi nebo BT, pripadne si pujcime pametovku.
Kdyz bude nutnost tak koupim CF USB host.
Ted nejblizsi nakup prislusenstvi bude BT klavesnice a nejake pekne pouzdro. Folie je samozrejmost.
Kdyz bude nutnost tak koupim CF USB host.
Ted nejblizsi nakup prislusenstvi bude BT klavesnice a nejake pekne pouzdro. Folie je samozrejmost.
[QUOTE="Pinochio"]Taky si rikam, Palmi v nasi tride maji bud wifi nebo BT, pripadne si pujcime pametovku.[/QUOTE]
S tím půjčováním paměťovky opatrně! Někde jsem četla, že někdo zkoušel přehodit paměťovku z IPAQu do Palmu (nebo obráceně?). No prostě jeden z těch dvou mu ji pěkně naformátoval!
S tím půjčováním paměťovky opatrně! Někde jsem četla, že někdo zkoušel přehodit paměťovku z IPAQu do Palmu (nebo obráceně?). No prostě jeden z těch dvou mu ji pěkně naformátoval!
[QUOTE="beecher"]A, soudny den nastal... Lide modlete se, apokalypsa prichazi... :yes:[/QUOTE]
Nebojte se až dnes večer kolem sedmé :D .
Nebojte se až dnes večer kolem sedmé :D .
Aha já mylsel žes psal kolem 10-11 tis ale asi se mi to plete s některým z tvých minulých příspěvků...
Tak konečně je tady ten dlouho očekávaný okamžik, přeju hodně šťastných chvil strávených s novou cihlou, co nejméně hard resetů a ať slouží jen k tvé spokojenosti.
Škoda, že sis raději nekoupil Palm, jak mnozí radili. :(
Jo, a to ti nevadí, že to nemá USB host a malou RAM?
Jo, a to ti nevadí, že to nemá USB host a malou RAM?
Nechám bez komentáře proč sem si koupil to co jsem si koupil.
Mimochodem máš do neděle čas aby byl týden na hlavní stránce ce4you nápis Pinochio už má cihlu :D . Taková byla sázka.
Mimochodem máš do neděle čas aby byl týden na hlavní stránce ce4you nápis Pinochio už má cihlu :D . Taková byla sázka.