Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

Nestačí Vám malá? Pořiďte si větší (klávesnici)!!!

Wuffi (1599)|21.8.2002 08:28
Potřebujete zadat větší množství textu, ale "ta titěrná SW klávesnice" Vám už pomalu začíná jít na nervy? Pak mám pro Vás dobrou zprávu! Jste zachráněni. Vyzkoušejte SPB Full Screen Keyboard. Jak již sám název této SW klávesnice napovídá, to co ji odlišuje od standardní je její velikost - tato klávesnice zabírá celý displej Vašeho PocketPC.
Klávesnice je vhodná i pro zadávání většího objemu textů. Text který píšete je vidět v horní části okna a můžete jej libovolně měnit - nechybí ani možnost kopírování a vkládání.
SPB Fulscreen Keyboard funguje jako jedna z metod Soft Input Panelu (panelu pro vkládání písma). Jednou z dalších výhod této klávesnice je možnost jednoduché editace textu - stačí označit část textu kterou chcete editovat, a vyvolat klávesnici. Ta se objeví již s textem který jste označili, připravena k jeho editování.
Klíčovou vlastností SPB Fullscreen Keyboard je možnost přizpůsobení celé klávesnice a podpora tzv. "skinů", které umožňují měnit vzhled kláves a usnadňují mimo jiné lokalizaci klávesnice do jiných jazyků.
Klávesnice dále podporuje gestury a speciální tahy perem, které umožňují snadné zadávání velkých písmen, číslic, či symbolů.

[IMG-NA]http://www.spam-ce.com/newsimg/spbfullscreenkeyboard.jpeg[/IMG]

Trial verzi SPB Fullscreen Keyboard si můžete stáhnout ze Serveru Pocketgear či Handandgo, podporovány jsou všechny typy procesorů - tedy MIPS, SH3, StrongARM/XScale.

Cena plné verze aplikace je $9.95
Martin Hanzal (132)|21.8.2002 09:50
Zajisté zajímavá zpráva víc by mě však zajímalo zda je podporována čeština (asi není) a proč stále na servr o pocket pc cpeš odkaz na REGISTROVANÉ PARTNERSTVÍ? Nemám nic proti našim 4% spoluobčanům, ale tohle co tu provádíš je TRAPNÉ.
Wuffi (1599)|21.8.2002 19:34
1. Dle mých skromných informací čeština zatím oficiálně podporována není, ale nic Vám nebrání v tom aby jste aplikaci lokalizoval třeba Vy.
2. Pokud si dobře vzpomínám, nepásli jsme spolu husy ani spolu nechodíme do hospody, takže nechápu proč mi tykáte.
3. Do podpisu si může každý uživatel vložit cokoli pokud to není v rozporu s jistými pravidly, která by se měla na veřejně přístupných serverech dodržovat (nepoužívat vulgární slova apod.) či pokud se nejedná o reklamu. V tomto případě se o reklamu nejedná. Jedná se o odkaz na stránky kampaně pro podporu přijetí zákona o registrovaném partnerství.
4. Zřejmě nejste tak tolerantní jak hlásáte neb jinak si nedokáži vysvětlit jak někdo může označit boj za správnou věc jako "trapný".
5. Vím že ona "96% většina" těmi čtyřmi procenty velmi ráda operuje (zjevně trpí pocitem méněcennosti a musí si neustále dokazovat že oplývá početní převahou), ale musím Vás upozornit že toto číslo pochází z poměrně starých zdrojů a je velmi neobjektivní.
6. Pokud se Vám můj podpis nelíbí, ignorujte jej. Nic jiného s tím totiž nezmůžete.

Přeji hezký den!

[IMG-NA]http://partnerstvi.kluci.cz/rp-bannery/dzejsn04-234x60.gif[/IMG]


Správce serveru
Paullus_ce4you (400)|21.8.2002 22:59
Právě jsem si nainstaloval program Spb Full Screen Keyboard 1.0, který však nebylo možno spustit. Brání tomu ovladač české klávesnice Language Extender 4.87, který jsem musel odinstalovat, abych zmíněný Sbp Full Screen Keyboard 1.0 mohl vůbec spustit. Myslím si proto, že nebude jednoduché tento program lokalizovat.
Jinak se připojuji k názoru kolegy Martinka. Myslím si, že tato webová stránka slouží k jiným účelům, než propagaci minoritní části společnosti, jejíž sexuální orientace je medicínsky diagnostikována jako aberace. Pokud pan Darthpet mluví o toleranci, neměl by spouštět ze zřetele, že tuto webovou stránku navštěvuje spousta zejména mladých lidí, na které může pohled na líbající se osoby stejného pohlaví působit mnohem vulgárněji a nechutněji, než případné používání cizích slov, jež je na této stránce webové stránce výslovně zakázáno.
V této diskusi nebudu dále pokračovat, protože obsah případných reakcí pana Darthpeta je mi už předem znám. Doufám jenom, že tato stránka bude i nadále věnována PDA.
Martin Hanzal (132)|21.8.2002 23:17
1) kdybych to uměl tak bych to udělal [;)]
2) nevidím důvod ti netykat, tedy pokud nejsi ve věku mého dědy
3) zda se jedná nebo nejedná o reklamu o tom by se dalo úspěšně diskutovat
4) neoznačuji "boj za správnou věc" jako trapný, jako trapný označuji tvůj způsob boje, kdy na servr o pocketpc neustále dáváš věc, se kterou tento servr nemá nic společného. Co se týče tolerantnosti už jsem si o tobě udělal obrázek když jsi při použití slova "buzna" málem ukamenoval jednoho z uživatelů, přestože ten to slovo nepoužil jako označení někoho, ale jako výkřik nespokojenosti, pro srovnání pokud by tu byl někdo ortodoxní katolík, určitě by se mu nelíbilo např. použití výrazu "sakra" což pro nás nekatolíky je naprosto přijatelné.
5) 4% je podle mě naprosto normální nikohoneurážejíci sdělení. Mohl jsem též napsat homosexuální spoluobčan, gay, *TATO ČÁST PŘÍSPĚVKU NESPLŇOVALA PODMÍNKY PRO UVEŘEJNĚNÍ V DISKUZNÍCH SKUPINÁCH A BYLA PROTO ODSTRANĚNA*, hošan atd. použil jsem však 4% neboť inteligentní příslušník sex.většiny nebo menšiny ví o čem je řeč.
6) tvůj podpis vypovídá o tom jaký jsi, můj názor na něj jsem ti již dostatečně vysvětlil
Wuffi (1599)|22.8.2002 06:54
Chyba bude zřejmě v aplikaci Language Extender, používám lokalizaci společnosti Sunnysoft a Spb Full Screen Keyboard mi funguje naprosto bezchybně. Zkuste prosím kontaktovat autory Vaší lokalizace.

Znovu opakuji že v podpisu mohu uvést jakoukoli informaci která splňuje patřičné požadavky. Můj podpis je splňuje. Pokud se Vám nelíbí, prostě jej ignorujte.

Než dříve použijete termín který jste někde zahlédl, doporučuji si najít jeho vyvětlení. Ta spousta mladých lidí, kterou se zde oháníte, je pravděpodobně mnohem tolerantnější než Vy, takže jim pohled na dva líbající se chlapce nepřipadne vůbec vulgární a nechutný (zde jste se spíše pěkně projevil Vy). Proč taky. Je to naprosto přirozené.

Server se samozřejmě i do budoucna bude zabývat PDA. Já se také tomuto tématu plně věnuji. Zdá se ale, že Vás a například pana Martínka toto téma vůbec nezajímá, když se místo něj neustále zabýváte kritizováním mého podpisu a polemizováním o tom, jak neškodná věc může uškodit mladým lidem (čímž jen zastiňujete svou vlastní zášť).
Nyní bych se rád konečně věnoval dotazům týkajícím se PDA a považuji proto tuto diskuzi za uzavřenou.
Pavel Koza (4761)|22.8.2002 07:19
Napsal nekdo vyrobci, ze to s tim LE nefunguje? Pokud ne, napiste jim, prosim.
Medved_ce4you (200)|22.8.2002 12:01
Zkuste taky tuhle klavesnici Kilmist Keyboard XL (http://www.kilmist.com/DT_Default.asp)

Je to v podstate to stejne, ale preci ma nejake rozdily. Zaprve si pro tuto klavesnivi muzete vytvoritvlastni vystup, tzn. ze neni problem si vlastnimi silami udelat ceskou klavesnici (zabere to cca. 20 vterin). Bohuzel tato klavesnice neni integrovana do PPC jako SPB ale je to samostatna aplikace, takze napsany text musite pastnout tam kam chcete...
VanJ_ce4you (57)|22.8.2002 13:16
Co sa tyka vytvorenia vlastneho skinu, podporuje aj take funkcie ako character modifier, cize klavesu na dlzen, makcen, vokan (carku, hacek...) atd...?
Medved_ce4you (200)|22.8.2002 13:25
No zatim sem nemel moc casu si s tim az takhle pohravat, takze nevim... Ale kazdopadne umi zadavat hodnoty v Unicode.
Hombre_ce4you (113)|24.8.2002 10:29
Az na to, ze na strance http://partnerstvi.kluci.cz/rp-uvod/ jsou odkazy na jine stranky.
Napr.:http://wildboy.czech-gay.net/index.php?loc=galery (Pro vstup do galerií ti musí být nejméně 18 let.)
VIta56 (69)|25.8.2002 11:33
Vždycky se nestačím divit, jak příslušníci jakékoliv minority se snaží znásilňovat majoritu.
Milý Darthpete, uvědomuješ si, že pro cca 96% návštěvníků těchto stránek je pohled na dva líbající se kluky velmi nepříjemný a vyvolává pocity blížící se zvracení? Proč nás tím obtěžuješ? My Ti taky nic takového neděláme.
A psát, že je to přirozené - to je demagogie nejvyššího druhu. Pokud by to bylo skutečně přirozené, tak už lidstvo dávno neexistuje. Doufám, že i přes svou úchylku (medicínská indikace), máš alespoň hrubou představu o tom, jak se lidé rozmnožují.
Za chvíli tady budeme mít odkazy na sadomaso, záchranu velryb, Temelín, kožešiny apod.
Myslím si, že je to opravdu nevkusné a tento server je určen něčemu jinému. Já Ti tady taky nenutím odkazy na to, co dělám večer v posteli se svou přítelkyní...
Jinak pro výše zmiňovanou klávesnici už existuje lokalizace do němčiny, francoužštiny, italštiny a španělštiny. Tak už jenom zbývá, aby to někdo udělal pro češtinu....http://www.softspb.com/products/fsk/keymaps.html
Majky_ce4you (43)|25.8.2002 15:03
Oki, tak ked sa to zvrhlo tymto smeromprispejem aj ja. Pripustam Darphet ze podpis si mozes dat aky kolvek to je pravda. Ja mam tiez v podpise svoje linky su to moje stranky. Ale ked uz tak bud objektivny. Nie som tu registrovany dlho, ale v tvojom profile je 28 prispevkov a recenziu alebo clanok pripadne pomoc niekomu som od teba nevidel. Asi prvu recenziu za cca tri mesiace si napisal o softwarovej klavesnici a este som nasiel jednu radu ktorou si poradil pripojenia na internet cez PPC3 ze to nie je mozne a potrebuje PPC s OS2002 co je samozrejme pravda. S tych 28 pripevkov je asi 10 na temu Homosexuality a ako to vsetci nechapu a su netolerantni a dalsich 5 sprav si menoval mne za pouzitie vyrazu "buzna". Keby som vedel ze sa ta to dotkne tak urcite pouzijem iny vyraz, ale s odstupom casu mi to je jedno a vidim ze ty reagujes na kazdu poznamku. Je zaujimave ze si sa neohradil napriklad na P@vla ktory tie spomenul nejakyten vyraz napr. vyfuckovali ma v servise. Takze mily nas darphet: Mas v profile Site Administrator. Tak sa prosim Ta snaz aby to tu nejako vyzeralo. To ze homosexealita ti je sypaticka a normalna je mi uplne fuk. Neviem ci robis ce4you zadarmo alebo z vlastnej vole. Ak ta vsak za to niekto plati skus oddelit tvoje sukromie a libajicich chlapcov od profesionalnej roboty. Alebo si zaloz server gay4you a realizuj sa tam. Myslim si ze naozaj malo ludi na tomto webe ktori sem chodia zaujimaju reci o homosexualoch. Koho hej na podobne stranky trafi aj sam. A bud teda objektivny naozaj ked uz o tom howoris.

Mno hadam Ti nevadilo ze ti tykam, nic sme sice nepasli ani nebudeme ale nikto po mne nemoze chcet aby som tu predsa vykal. To je absurdne.

Caute vsetci Majte sa pekny weekend este ...
K3_ce4you (107)|23.3.2003 00:48
No pekny.... to ale uz fakt straci uroven... misto toho aby se lidi dozvedeli novinky, Site Admin se stara koho z kluku tady zbalit, ale pouze za podminky, ze mu nebude tykat... Hosi vzpamatujte se !!!

P@vle nevadi ti ze Tvoje mnohaleta prace jde do ... a ze Darp... ti tu uroven nezvedne ? ze je odradi ? koho to zajima je uchyl ???

K3


http//kameniczki.aspweb.cz
Pavel Koza (4761)|23.3.2003 09:01
Proboha, vzdyt to je vic jak pul roku starej prispevek. Ze si na nem nejakej anonym zkousel, co udela tlacitko "citovat", to s tim nema co delat. Pracuju na tom, aby prispivat mohli jen registrovani uzivatele.
Paullus_ce4you (400)|23.3.2003 09:09
P@vle, alespoň vidíte, že my heterosexuálové jsme se z toho Darpheta ještě ani po půl roce nevzpamatovali. [:)]

P.
Wuffi (1599)|23.3.2003 10:50
Omlouvam se ze jeste oteviram tuto diskuzi, bohuzel jsem vsak mel nastaveno upozornovani na odpovedi e-mailem. Bohuzel jsem si ten e-mail take precetl, coz jsem asi nemel delat...

Rad bych ted uvedl par veci na pravou miru!

Ano, jak rika P@vel, prispevek je stary pres pul roku. Nejaky anonym si hral s citaci a upozornuji pripadne rejpaly ze ja to nebyl - mam vlastni profil a nevim proc bych se mel stydet za sve nazory a skryvat se.
Velmi mne tudiz udivil prispevek K3... Takze... Ode mne se jiz delsi dobu novinky nedozvite. Praci pro CE4YOU jsem delal zadarmo, z dobre vule, a to ve svem volnem case. A nejen v nem. Pozdeji kdyz mi kvuli starostem se studiem zacalo volneho casu ubyvat, snazil jsem se prispivat i nadale. Nekdy to bylo celkem narocne. O to vic mne mrzelo ze vice nez o mnou vytvorene clanky a novinky se rada ctenaru zajimala (a jak vidim, stale zajima) o muj podpis. To byl take jeden z duvodu proc jsem sve prace pro CE4YOU nechal. Myslim si ze jsem si zaslouzil alespon trochu uznani. O tom ze me clanky maji jistou uroven svedci take to, ze na serverech jako Mobilmania ci Palmare dosahuji pomerne slusneho hodnoceni a predevsim vysoke ctenosti. Ovsem ze ctenari zminovanych serveru spadaji do jine kategorie - predevsim je zajima obsah clanku a informace ktere se z nej dozvi a ktere jim mohou pomoci a nerozpitvavaji uz skoro rok muj podpis...
Site Admin uz take nejsem, jak jste si jiste stacili vsimnout...

Ale hlavně:


Nesnazim se tu nikoho sbalit (!!!!!!!!), zejmena proto ze jsem jiz dlouho v paru, sveho partnera nadevse miluji a chci s nim zit. Prave proto se take snazim prosazovat Registrovane Partnerstvi.

Vzpamatovat by se mel spis K3 a lide s podobnymi nazory...
Uroven CE4YOU upadala spis nez jsem prisel, pokud jste si nevsimli, do te doby zde jiz nekolik mesicu nebyla zadna novinka, zadny clanek... Ale omezenci a rejpalove vidi radeji jen ten podpis, ze?
Soudneho a alespon trochu inteligentniho cloveka muj podpis nikdy nemuze odradit. Ten jej totiz prejde, pomysli si ze jde o spravnou vec ci v opacnem pripade jej bude ignorovat.
Oznacovat ctenare ktere by mohl zajimat odkaz na stranky na podporu registrovaneho partnerstvi za uchyly je trosku moc... Alespon to ukazuje na uroven autora ktereho cituji...

A co se tyce podpisu... Za mesic a ctvrt se konecne dozvime zda tento zakon konecne projde... [:cool:]
Pavel Koza (4761)|23.3.2003 11:21
Damy a panove,

ze tu nejsou lepsi a zajimavejsi temata k diskuzi je predevsim moje vina. Vim o tom a je mi to lito. Verte mi, delam vse proto, aby se tato pro mne neprijemna situace co nejdrive opet zmenila. Prosim vsechny o trpelivost, SNAD uz v dohledne dobe bude zas o cem diskutovat. Zaroven zadam VSECHNY zde pritomne o ukonceni techto diskuzi na tema na hony vzdalene oblasti PDA.

Diky
Pavel Koza