Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

Windows Mobile 2003 SE pre MDA2

noiser_ce4you (245)|10.12.2004 10:19
[QUOTE="xp"][QUOTE="DaBa"]Tak podle rady Noisera uz mam MMS funkcni. Diky. Delal jsem chybu, ze jsem nove pripojeni delal na karte pripojeni, ale hned v te uvodni (ukoly), kde vam to nabizi upravit nebo pridat. Pokud ho pridate az v zalozce pokrocile, tak uz je vse OK.[/QUOTE]

Tak co tedy, je chyba jen v nastavovani, nebo mam dat dovnitr jinej mms.CAB?...[/QUOTE]

No ja tam mel puvodne MMS cab z te "australske" ExtROM, nastaveno stejne, pak jsem ho prohodil za ten z MDA III, znovu nastavil a jede to.
Miloš Strouhal (3997)|10.12.2004 11:28
[QUOTE="David"]Na xda-developers se objevil 'originální anglický WM2003 SE upgrade'
http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=13588&postdays=0&postorder=asc&start=0

Můžete kuchtit dál. Pokud upgrade někdo zkusí, dejte vědět výsledky.[/QUOTE]

Můžeš mi říct kde ho tam vidíš??? Já tam vidím jen ten australskej, asijskej a ten původní se špatným Clear Typem..:?
DaBa (78)|10.12.2004 11:28
[QUOTE="xp"][QUOTE="DaBa"]Tak podle rady Noisera uz mam MMS funkcni. Diky. Delal jsem chybu, ze jsem nove pripojeni delal na karte pripojeni, ale hned v te uvodni (ukoly), kde vam to nabizi upravit nebo pridat. Pokud ho pridate az v zalozce pokrocile, tak uz je vse OK.[/QUOTE]

Tak co tedy, je chyba jen v nastavovani, nebo mam dat dovnitr jinej mms.CAB?...[/QUOTE]
Zkousel jsem to jeste znova a s AU ROMky to neslo. MDA3 uz ano.
beecher (9270)|10.12.2004 11:32
[QUOTE="xp"]Bohužel, ale nemáme žádné funkční Customize.caby... Takže zatím smůla..[/QUOTE] Co? Ty puvodni, krome nastavovani MMSek (pac chapu, ze tam je uz ten klient MMSek v Inboxu) nechodi? :O
Miloš Strouhal (3997)|10.12.2004 11:36
[QUOTE="beecher"][QUOTE="xp"]Bohužel, ale nemáme žádné funkční Customize.caby... Takže zatím smůla..[/QUOTE] Co? Ty puvodni, krome nastavovani MMSek (pac chapu, ze tam je uz ten klient MMSek v Inboxu) nechodi? :O[/QUOTE]

Nastavení GPRS chodí, ale nebudu do rádoby "(ne)oficiální operátorské" ExtROM strkat něco co chodí jen napůl.. GPRS si každý zvládne nastavit během 15ti vteřin.. Nastavení MMSek, to je větší oříšek.. Chtělo by to ty caby předělat, jestli se ti do toho chce, můžem to udělat spolu, na mé cihle jako pokusném zvířeti a na mém notebooku někde u piva..;)
Arkobad (134)|10.12.2004 11:38

Pred tim, nez se vrhnu do upgrade na SE, jsem si udelal tabulku, do ktere jsem si ze MDA opsal ty nejdulezitejsi programy, ktere nejvic pouzivam a potrebuju (vcetna www adres kvuli stazeni pripadne nove verze).

Ten seznam uvadim nize. Zajimalo by me, jestli jiz nekdo mate zkusenosti, zda tyto aplikace na SE budou fungovat. Pokud ne, zkuste sem dat odkaz na nejakou srovnatelnou alternativu. Dale by bylo zajimave u nekterych z techto programu (pokud jsou uzitecne pro vic lidi) zvazit jejich umisteni do ExtROM.

Muj seznam:

- AgileMessenger
- tAgenda
- SpriteBackup
- GPRS Monitor
- MS Remote Display Control
- TotalCommander
- vxUtil
- ExtRomTools
- PHM Tools (a dalsi PHM aplikace jako RegEdit, DeviceManager, ...)
- Nejaky funkcni FTP klient
- EngineeringCalculator
- GPRS SpeedPlus
- PocketRAR
- Skype
- WeatherInfo
- XCPUScalar
- WorldTime
- StorageTools
- CABInstl
- WiFiFoFum
- StreetHawk
- GB-Soft Tweak

Nejdulezitejsi v MDA je pro me PIM a komunikace. PIM (kontakty, kalendar, ukoly) proste nasynchronizuju z Outlooku. Co se tyce komunikace predpokladam, ze zde ve foru nekde naleznu relativne stabilni ROM vcetne ExtROM s nastavenim pro T-Mobile. Existuje ale neco, co mi zazalohuje a po upgrade obnovi nastaveni postovnich uctu? Mam v PocketOutlooku 6 postovnich uctu a z predstavy jejich znovurozchazeni mi naskakujou pupinky.
Miloš Strouhal (3997)|10.12.2004 11:41
Tvůj příspěvek patří sem..
beecher (9270)|10.12.2004 11:55
[QUOTE="xp"]Nastavení GPRS chodí, ale nebudu do rádoby "(ne)oficiální operátorské" ExtROM strkat něco co chodí jen napůl.. GPRS si každý zvládne nastavit během 15ti vteřin.. Nastavení MMSek, to je větší oříšek.. Chtělo by to ty caby předělat, jestli se ti do toho chce, můžem to udělat spolu, na mé cihle jako pokusném zvířeti a na mém notebooku někde u piva..;) [/QUOTE]
No, ja jenom doufam, ze ty MMSky jsou v registry, pac jestli je to nekde databazi Windowsu, tak je to kde, Smiricky? Vime... ;)
Mrknem na to dneska vecer... :yes:

BTW Mrkni plz, jestli je tam v registry tahle vetev:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ArcSoft\ArcSoft MMS UA\Config
Jestli jo, tak je to hotova nocleharna... :D
Miloš Strouhal (3997)|10.12.2004 13:00
[QUOTE="noiser"]Mne to fakt chodi s timhle cabem, nastaveni mam nasledujici:

Postup: ...

Tim je nastaveni kompletni a mne to tak funguje. Treba to nekomu pomuze.[/QUOTE]

Díky moc za postup, přesně podle něj jsem to nastavil i u T-mobilu, a MMS jsem odeslal i přijmul bez problémů! Hurá, další problém vyřešen, jdu upravit tu ExtROM a dám vám ji sem opět ke ztažení tentokrát s funkčími MMSkami..:)



Tady máte ExtROM jež má již vyřešen problém s MMSkami. S tím novým cabem jež je vytažen z ExtROM MDA III chodí MMSky po správném nastavení MMS samozřejmě již naprosto korektně..:yes: Díky Noiserovi..

Jinak v ExtROM zůstává spousta volného místa, tak si to každej kdo to umíte dovařte k obrazu svému..;) Já jsem si do své ExtROM přidal prográmek na přetaktování a podobné vychytávky jež potřebuji mít vždy nainstalované, i po Hard Resetu..


Pro svou "zastaralost" byla příloha - ExtROM smazána!!!
Arkobad (134)|10.12.2004 19:59
[QUOTE="xp"]
Jinak v ExtROM zůstává spousta volného místa, tak si to každej kdo to umíte dovařte k obrazu svému..;) Já jsem si do své ExtROM přidal prográmek na přetaktování a podobné vychytávky jež potřebuji mít vždy nainstalované, i po Hard Resetu..[/QUOTE]

Ja se na ExtROM divam ponekud jinak : mam starou 256MB SD kartu a novou rychlou 1GB SD kartu.

Prijde mi rozumnejsi ExtROM vyuzit jako dalsi flashdisk. Na ten si nainstaluju programy pro praci s WiFi (protoze pri praci s SDIO WiFi tam zaroven nemuzu mit pametovou kartu).

Ostatni aplikace nainstaluju na 1GB SD. Na 256MB SD jednak mohu mit ty CABy, kteri maji ostatni v ExtROM a jednak na to mohu delat (sprite) backup, takze me hardreset v poli nezaskoci.

Prijde mi zbytecne pouzivat ExtROM na skladovani CABu, ktere potrebuji jen v pripade nenadale nehody a to jeste jen v pripade, ze nejsem doma, nebo v praci (protoze mam nastaven automaticky ActiveSync Backup).

Stejne je vzdy lepsi vratit se do nekolik hodin stareho stavu (posledniho ActiveSync ci Sprite backupu), nez vse instalovat znovu, rozchazet postu, atd... ... ne?

Cili ExtROM pouziji na nainstalovani komunikacnich a dalsich nejdulezitejsich programu, 1GB SD pouziju na mene dulezite programy, data ci multimedia. A ta dve volna mista na SD karty v kozenem pouzdre proste pouziju na tu zalozni 256MB SD a na WiFi SDIO.

Vzhledem k tomu, ze kartu dostacujici kapacity (32MB) lze sehnat za nekolik malo penez, je pomerne zbytecne temer pro vsechny drzet si neuzitecne CABy primo v ExtROM. Je lepsi mit nejakou starou/malou SD v pouzdre, odemknout ExtROM pro zapis a pouzivat ji jako dalsi pracovni uloziste.

Nebo ma nekdo jiny nazor, vi snad nekdo, proc toto neni dobre reseni?

Podle me toto reseni ma neco do sebe. Hlavne pro lidi, kteri pouzivaji SD slot i pro jine karty (WiFi, GPS, ...) - pak je jim kazde kilo ulozneho prostoru prijemne a vyuzivat ExtROM jako neuzitecne skladiste CABu je docela plytvanim.
yasmeene2 (794)|11.12.2004 20:08
[QUOTE="xp"]Tady máte ExtROM jež má již vyřešen problém s MMSkami. S tím novým cabem jež je vytažen z ExtROM MDA III chodí MMSky po správném nastavení MMS samozřejmě již naprosto korektně..:yes: Díky Noiserovi..

Jinak v ExtROM zůstává spousta volného místa, tak si to každej kdo to umíte dovařte k obrazu svému..;) Já jsem si do své ExtROM přidal prográmek na přetaktování a podobné vychytávky jež potřebuji mít vždy nainstalované, i po Hard Resetu..[/QUOTE]

Jen pár otázek: co je restartradio, xp3 a Album_EnableStreaming?

Proč tam máš zároveň cttuner a TwkCLT?

Ten Leng co tam máš je IMEI protected?

K čemu tam máš Broadcast_WWE.sa? To funguje s nějakým českým operátorem? Jakým?

ActiveX je ovladač na gépéesku:?:

(neber jako prudu ;) )
Miloš Strouhal (3997)|11.12.2004 20:25
restartradio = vypne telefoní část MDA 2 před instalací cabů z ExtROMky, aby vám ji nepodělal nějaký náhodný telefonát či sms

xp3 = cab vytvořený na zakázku od JirkyP, je v něm obsažen Pocket Nav, Cabinstl, Soft Reset a WIMR, a všechny tyto užitečné prográmky naleznete po instalaci z ExtROM a následném Soft Resetu v Program Files. Pocket Nav je ten blesk vpravo nahoře..

Album_EnableStreaming = cab vytažený z MDA 3, při správné konfiguraci MDA by měl umožnit něco ve stylu Web Camery?.. ale nezkoušel jsem

cttuner = úprava tloušťky!!! písma Clear Type, kdežto

TwkCLT = utilita, bez ní by vůbec Clear Type nefungoval!!! při přepnutí do Land Scape režimu

Leng neni IMEI protected

Broadcast_WWE.sa by snad měl chodit u ErrorTelu, ale o to jsem se nikdy moc nezajímal, vyhledej si to v jedné ze starších diskusí..

ActiveX = Macromedia flash player pro PPC, a to už asi víš co je, ne? ;)
Wuffi (1599)|11.12.2004 20:34
Tak jsem si to trochu prevaril a flashnul si to misto te sve predchozi verze - diky XP :yes:
Wuffi (1599)|11.12.2004 20:35
[QUOTE="xp"]
Album_EnableStreaming = cab vytažený z MDA 3, při správné konfiguraci MDA by měl umožnit něco ve stylu Web Camery?.. ale nezkoušel jsem [/QUOTE]

Mno zatim to zda se nezkousel nikdo - a kde se to vlastne ma nastavovat? Prohledal jsem co se da a nikde nic...?
Miloš Strouhal (3997)|11.12.2004 22:31
Možná, že na xda-developers zkoušeli.. Ale fakt netuším
Scythe_ce4you (130)|11.12.2004 23:25
Len tak mimochodom XCPUScalar funguje bez problemov akurat len verzia -
XCPUScalar 2004 2.85 :D

mvata (64)|11.12.2004 23:42
Jak se da ten PocketNav odinstalovat?

... a hned si odpovim sam - smazat ve startupu odkaz a v adresari windows program...
Miloš Strouhal (3997)|12.12.2004 05:16
[QUOTE="mvata"]Jak se da ten PocketNav odinstalovat?
[/QUOTE]

..úplně nejlepší je si ExtROM uvařit k obrazu svému.. Tzn. vyházet z ní všechny věci jež by tě mohly "iritovat", a dát si tam caby jež opravdu potřebuješ.. A přepsat config.txt, udělat HR, a máš hotovo.. V tvém případě vymaž můj oblíbený XP3.arm.cab.. ;) a máš klid..:yes:
mvata (64)|12.12.2004 11:50
[QUOTE="xp"][QUOTE="mvata"]Jak se da ten PocketNav odinstalovat?
[/QUOTE]

..úplně nejlepší je si ExtROM uvařit k obrazu svému.. Tzn. vyházet z ní všechny věci jež by tě mohly "iritovat", a dát si tam caby jež opravdu potřebuješ.. A přepsat config.txt, udělat HR, a máš hotovo.. V tvém případě vymaž můj oblíbený XP3.arm.cab.. ;) a máš klid..:yes: [/QUOTE]

Já mám klid i tak:cool: Mě se tam jen nelíbí ten žlutý blesk, protože mám všechno do modra, a zpracování tlačítka OK a close, ta aplikace je samozřejmě jinak moc fajn:yes: A extromku mam taky povařenou, respektive tvoji převařenou :)) Takže stále hledám ideální řešení pro oko i funkci, neb jsem hnidopich. ;)
Miloš Strouhal (3997)|12.12.2004 12:45
Sorry za OT: Modrá je má nejoblíbenější barva.. :D ;) :yes:
linecur (32)|12.12.2004 12:51
[QUOTE="xp"][QUOTE="mvata"]Jak se da ten PocketNav odinstalovat?
[/QUOTE]

..úplně nejlepší je si ExtROM uvařit k obrazu svému.. Tzn. vyházet z ní všechny věci jež by tě mohly "iritovat", a dát si tam caby jež opravdu potřebuješ.. A přepsat config.txt, udělat HR, a máš hotovo.. V tvém případě vymaž můj oblíbený XP3.arm.cab.. ;) a máš klid..:yes: [/QUOTE]

Ještě maličkosti please: Ten ClearVue je tam v plny verzi? Jede z touto instalaci i velká čeština 4254, nebo je lepší tam dát pouze tu lite verzi? diky pavel
Miloš Strouhal (3997)|12.12.2004 13:01
[QUOTE="linecur"]Ještě maličkosti please: Ten ClearVue je tam v plny verzi? Jede z touto instalaci i velká čeština 4254, nebo je lepší tam dát pouze tu lite verzi? diky pavel[/QUOTE]

Je tam samozřejmě v plné verzi, ačkoliv nevím přesně co tím máš na mysli..:)
A češtinu plnou lze použít, ale myslím, že zrovna 4254 nebude fungovat korektně.. Lepší je zatím malá, a počkat na češtinu z MDA3.. ale klidně to zkus a uvidíš sám.
linecur (32)|12.12.2004 13:55
No, jen clearvue je tuším placený, tak jsem se raději zeptal:));)
Kato_ce4you (970)|12.12.2004 14:36
[QUOTE="xp"]Sorry za OT: Modrá je má nejoblíbenější barva.. :D ;) :yes: [/QUOTE]

Modra je dobra, uz je to tak... :D

[QUOTE]Ten Leng a cestina do SE[/QUOTE]

V tom mam peknej gulas, ale jak rikam - prece jenom si jeste chvilku pockam a SE si nadelim jako dodatecny darek pod stromecek :D Do te doby uz snad bude fungovat i cestina na 100%
Kato_ce4you (970)|12.12.2004 14:39
A jeste - nevite, proc je v posledni dobe xda-dev furt down? :(
Btw. docela bych zkusil ten Xanadux, ale asi to bude dobrej masochismus :D :cool:
hrtak_ce4you (314)|12.12.2004 17:04
Tak se mi stala zajimava vec. Nechal jsem XDAcko lezet na stole se spustenym ICQ, asik po 10min me vyrousilo takove zajimave kviknuti. Kdyz se podivam, vidim uvodni ubrazovku po hard resetu :sarcastic:

Mam 2.06 + xpeho ext.rom + PocketPlus a pocket IRC, jinak sem tam zatim nestihl narvat nic dalsiho....
Luboš Severa (13)|12.12.2004 19:23
Používám taky verzi od XP - díky za ni, a ten HR se mi taky jednou podařil. Podobně - nechal jsem founa zapnutýho a místo aby se po čase vypnul, tak se tvrdě vyresetoval.
Někdo tu v diskusi dříve psal, že nejde Claunch. Mě chodí bez problémů. Wisbar 2 běhá taky, akorát protože neumí zobrazit sílu signálu, tak pužívám MyPhone 1.0 pro SE. Ten zobrazuje i zmeškaný hovory, akorát že s hodinovým posunem viz.obrázek a to nevím proč. V nastavení času mám u obou Prahu. Nemáte s tím někdo zkušenost?
Teď mi chybí už jen plná čeština a tAgenda pro SE, ale na té se už podle webu pracuje.
Luboš Severa (13)|12.12.2004 19:33
Omlouvám se, ten obrázek měl být v jpg.
00037865_PIScreenshot12577_dkgu.jpg
linecur (32)|12.12.2004 19:41
Používáte někdo ext. ir klávesnici? Mám targus a zasekne se mi cely systém když spustím ovládací soft k tomu dodávaný...
Miloš Strouhal (3997)|12.12.2004 20:29
Ta kterou mam napsanou v podpisu mu funguje.. I s českými znaky. Ačkoliv včera se mi to na chvilku také kouslo při instalaci ovladače, provedl jsem tedy ještě jeden soft reset a bylo to OK.
linecur (32)|12.12.2004 20:33
nemáš please k tomu někde ovladač, zkusil bych to jestli se nechytne s tou moji...
Miloš Strouhal (3997)|12.12.2004 20:38
linecur (32)|12.12.2004 21:34
[QUOTE="xp"]Stowaway Keyboard Driver[/QUOTE]

Moc díky, bohužel je to v h...., nejede to s tim... shit
Scythe_ce4you (130)|12.12.2004 21:39
Scythe_ce4you (130)|12.12.2004 21:41
BTW - vela klavesniciam pomoze podla manualu ked v settings v polozke irda neni odfajknute to receive all incoming beams
linecur (32)|12.12.2004 22:14
[QUOTE="Scythe"]BTW - vela klavesniciam pomoze podla manualu ked v settings v polozke irda neni odfajknute to receive all incoming beams[/QUOTE]

Moc diky za pomoc, ale nejede to... s tim vyrusenim all incoming beams to znam a mam to neaktivni, podelany targus... uz jsem zkusil asi ctyri druhy ovladacu a nic... navic jsem podobnou zkusenost nalezl i na jedne anglicke konferenci akorat to bylo s jinym pda, kazdopadne je to hodne zajimave, po tom spusteni toho ovladace uz pomuze je HR, asi je to hodne kriticky error
linecur (32)|12.12.2004 22:17
no vidim to na navrat posledni verzi pred se a tak to pekne slapalo.... lisi se nejak vyrazne ta asijska verze SE od te australske?
Scythe_ce4you (130)|12.12.2004 22:25
je horsia a to o dost...:D
Arkobad (134)|12.12.2004 22:37
Jde tady nejak prohledavat jednu konkretni diskusi?
Nejde mi na SE cleartype, asi se to tu uz probiralo, ale nevim, jak prohledat jen tuto diskusi...
linecur (32)|12.12.2004 22:42
[QUOTE="Scythe"]je horsia a to o dost...:D [/QUOTE]

hm, tak to je v haji... tak bud navrat zpet nebo koupit novou klavesnici... no furt neni nic dokonale jak by clovek potreboval
noiser_ce4you (245)|12.12.2004 23:28
Po flashnuti SE "Austarie" do MDA II mam nasledujici problem: Jakmile chci sparovat MDA s PC, dam vyhledat na MDA zarizeni, PC najde, ale kdyz poslu klic, na PC se uz neobjevi vyzva pro zadani. Kdyz to delam obracene - tj. posilam key z PC, vse funguje a sparovani probehne v poradku. Pak mi ale necho ActiveSync. Neresil to nekdo? Diky moc.

Jeste upozornuju, ze nevim, zda je problem na PC nebo MDA - reinstaloval jsem i PC a pak flashoval SE, takze nevim...
Miloš Strouhal (3997)|13.12.2004 00:04
Mě teď se Second Edition na MDA a PC kde mam Win XP SP2 chodí Bluetooth naprosto korektně, včetně párování oběma směry.. Hádám tedy, že chybu budeš mít v PC..
Arkobad (134)|13.12.2004 00:05
Ten CAB s T-Mobile nastavnim zalozi jen GPRS pripojeni (Intertet, Wap, MMS), ale primo ten integrovanej MMS plugin v Outlooku nenastavi? Cili MMS je potreba rozchodit rucne?
noiser_ce4you (245)|13.12.2004 00:11
[QUOTE="xp"]Mě teď se Second Edition na MDA a PC kde mam Win XP SP2 chodí Bluetooth naprosto korektně, včetně párování oběma směry.. Hádám tedy, že chybu budeš mít v PC..[/QUOTE]

OK, zkusim reinstalovat ovladace na BT v PC, jinak mam taky XP SP2. Diky, zkusim.
MilanO_ce4you (187)|13.12.2004 00:27
XP, chtěl bych se zeptat, jestli s Tebou budu moci řešit i věci kolem hx 4700. Protože mda s romkou od Tebe je v mnoha směrech rychlejší než hx. Nevím jestli jsem s hx udělal doře, ale co už teď s ním, nějak to dopadne.
Miloš Strouhal (3997)|13.12.2004 10:13
S h-xem bohužel nemam nic společného.. Ale to vůbec nevadí, máš tu diskuse určené pro toto zařízení, a veř, že tam je mnoho lidí jež jsou ti schopni téměř s čímkoliv poradit a pomoci ti.. Takže žádnej strach!;)
Miloš Strouhal (3997)|13.12.2004 10:18
[QUOTE="Arkobad"]Ten CAB s T-Mobile nastavnim zalozi jen GPRS pripojeni (Intertet, Wap, MMS), ale primo ten integrovanej MMS plugin v Outlooku nenastavi? Cili MMS je potreba rozchodit rucne?[/QUOTE]

Odpověděl jsi si sám..:yes:
Arkobad (134)|13.12.2004 10:29
Diky ;-)

A je to nekde popsane?

Dam v MESSAGINGu "MMS Settings".
Prvni zalozka (Preferences) :
Polorka "Connect via" : zadne GPRS MMS tu neni, jen MyWorkNetwork, MyISP, Work, SecureWapNetwork, TheWapNetwork, TheInternet.
Co z toho mam pouzit pro MMS???

Druha zalozka (Servers): Tam je nejakej listbox plnej modrejch kulicek bez popisu. Kdyz dam "New", tak to po me chce:
- ServerName (co dat sem?)
- Gateway (a co sem?)
- PortNumber (Tady ma byt "80"?)
- ServerAddress (zde ma byt "http://mms" ?)

A kam se pise IP adresa (010.000.000.010) a jmeno APNka (mms.t-mobile.cz)?

Predem diky za moudrou radu ;-)
Miloš Strouhal (3997)|13.12.2004 10:37
Tady na té stránce máš návod pro Oskara, postupuj dle něj, pouze zadávej hodnoty na T-mobile..:yes:
Arkobad (134)|13.12.2004 11:39
[QUOTE="xp"]Tady na té stránce máš návod pro Oskara, postupuj dle něj, pouze zadávej hodnoty na T-mobile..:yes: [/QUOTE]

Me tedy trochu mate, proc mam definovat novy "modem", kdyz ten TMO lokalizacni CAB mi tam vytvoril toto:
- T-Mobile CZ Internet
- T-Mobile CZ MMS

Tato dve pripojeni se mi normalne nabidnou, kdyz kliknu na ikonu se silou signalu v horni liste....

Ale je pravda, ze to "T-Mobile CZ MMS" se mi v nastavovani MMS nikde neobjevovalo. Takze jsem to udelal podle toho oskarovic navodu. Pak se to tvari, jako ze to neco dela, bublina zobrazuje "Sending", ale nejak se furt nic nedeje... Leda ze by odeslani 10KB MMSky fakt melo trvat 15 minut...