Konfigurační CABy pro GPRS a MMS operátorů CZ a SK pro WM2K3 (ne SE)!
dekuji. vecer to tam hend dam... to tlacitko odpojit mi dost chybi... :-)
tak ted nevim jestli tu otazku polozit.. rozbalil jsem CAB pro oskara, a koukam, tam pet souboru, ani exe, ani textat, probuh jak se tohle instaluje.... nikde v tomto foru ani zminka, asi jste vsichni v tom uz ok, ale muze me nekdo popostrcit...
jak se to naucit uz nebudu otravovat :-) :yes:
tak ted nevim jestli tu otazku polozit.. rozbalil jsem CAB pro oskara, a koukam, tam pet souboru, ani exe, ani textat, probuh jak se tohle instaluje.... nikde v tomto foru ani zminka, asi jste vsichni v tom uz ok, ale muze me nekdo popostrcit...
jak se to naucit uz nebudu otravovat :-) :yes:
no ten CAB nerozbaluj, odklepni ho az v PPC a on se sám nainstaluje
BTW: ze by o tom zde nebyla ani zmínka?? a určitě jsi hledal? zde
BTW: ze by o tom zde nebyla ani zmínka?? a určitě jsi hledal? zde
Pomozu tie nastavenia aj pre Internet? Som v tomto zaciatocnik a internet ani MMS som doteraz nepouzival. Dik za odpoved
CABy pro SEcka a navod, jak to udelat na Compactu, je tady.
BTW Toho Compacta mate kupovaneho tady nebo u slovenskeho T-M?
BTW Toho Compacta mate kupovaneho tady nebo u slovenskeho T-M?
[QUOTE="beecher"][QUOTE="bobby333"]Pomozu tie nastavenia aj pre Internet? Som v tomto zaciatocnik a internet ani MMS som doteraz nepouzival. Dik za odpoved[/QUOTE]CABy pro SEcka a navod, jak to udelat na Compactu, je tady.
BTW Toho Compacta mate kupovaneho tady nebo u slovenskeho T-M?[/QUOTE]
Zdravím!!
Tak jsem to udělal dle Tvého návodu a chvilku mi vše fungovalo,ale nyní si to skoro pokaždé udělá něco (jednou to chce připojení do práce,pak nastavit znovu proxy atd) ,skrze mi to následně nejde připojit na net a ani poslat MMS.Jo a zmizely mi kalkulačka a všechny věci co jsou v organizéru(programy-organizér).A tak se ptám a prosím:
Můžeš mi prosím dát nějaký klíč na určení cabů??
Myslím tím,jaké jsou na co v originálním ROM-u od T-Mobilu???Něco bych tam nechtěl a něco zase ano a vypadá to,že jsem to udělal přesně naopak(instaloval právě ty nechtěné a chtěné neinstaloval).Nevím,co který dělá :(
Díky mnohokráte za pomoc..
BTW Toho Compacta mate kupovaneho tady nebo u slovenskeho T-M?[/QUOTE]
Zdravím!!
Tak jsem to udělal dle Tvého návodu a chvilku mi vše fungovalo,ale nyní si to skoro pokaždé udělá něco (jednou to chce připojení do práce,pak nastavit znovu proxy atd) ,skrze mi to následně nejde připojit na net a ani poslat MMS.Jo a zmizely mi kalkulačka a všechny věci co jsou v organizéru(programy-organizér).A tak se ptám a prosím:
Můžeš mi prosím dát nějaký klíč na určení cabů??
Myslím tím,jaké jsou na co v originálním ROM-u od T-Mobilu???Něco bych tam nechtěl a něco zase ano a vypadá to,že jsem to udělal přesně naopak(instaloval právě ty nechtěné a chtěné neinstaloval).Nevím,co který dělá :(
Díky mnohokráte za pomoc..
[QUOTE="beecher"]No, docela jo, ale proč to není na stránkách Orange, to by mne fakt zajímalo...
Jinak pro upřesnění:
1. http://imms.orange.sk?
2. Uživatel "wap/wap"? Kdyby to bylo "mms/mms", to je jasné, ale wap?[/QUOTE]
No mne ten .cab pre EuroTel SK nechcelo instalovat...
Asi preto,lebo EuroTel sa premenoval na T-mobile takze su uplne ine nastavenia.. :D
Nastavenia mam urobene rucne,len som chcel skusit tie subory :) ;)
Jinak pro upřesnění:
1. http://imms.orange.sk?
2. Uživatel "wap/wap"? Kdyby to bylo "mms/mms", to je jasné, ale wap?[/QUOTE]
No mne ten .cab pre EuroTel SK nechcelo instalovat...
Asi preto,lebo EuroTel sa premenoval na T-mobile takze su uplne ine nastavenia.. :D
Nastavenia mam urobene rucne,len som chcel skusit tie subory :) ;)
v tvym cabu pro eurotel mas naky blby DNSka protoze to s nima nezna a nemuze najit hodne serveru na eurotelu sem dohledal jiny a to:217.77.161.130 a 217.77.161.130 s tema to maka, samozrejme to de s jakejma koliv jinejma ale s tema tvejma ne..
1. Jak jiz zde bylo receno nekolikrat, toto jsou CABy pro WM2K3 FE (First Edition)
2. Ja tam zadne DNS servery nemam, protoze ET je inteligentne nastavuje pomoci DHCP...
2. Ja tam zadne DNS servery nemam, protoze ET je inteligentne nastavuje pomoci DHCP...
jej tak to promin tak to ten customizacni cab od eurotelu co je v extromce tak ten tam asi ty dnska nastavil oki, tak ja to necham na dhcp a bude to nej, i tak dik
Hi Beecher, stáhnul jsem si tvé CABy pro české operátory pro SE. Tmobile funguje naprosto bombasticky včetnš doručenek, což mi na ori Tmobile chybělo. Pokud dám však Oskartu do své cihly a zvolím GPRS Oskar, chvíli se to tváří, že se to připojuje a pak mi to řekne, že modem byl vypnut. Kouknu do nastavení, a žádná modemová nastavení. Prázdný list. Ani Oskar, ani Tmobile, ...nic. Pomůže jen odinstalace, odstranění nastavených připojení a opětovná instalace. A zase funguje jen Tmobile. V čem může být problém??? Tmobile fachá jak víno a u Oskara mi to vypne modem a odstraní veškerá nastavení modemu.
Tak už to mám. Pokud provedu instalaci všech CABů přes sebe, je to v pohodě v případě TM a ET. OS nejde, takže zakopanej pes je asi jinde. Normálně jsem prohazoval SIMky od TE a TM. GPRS jede jak víno. Oskar se nechytl nikdy. Ale neva, hlavně že to teoreticky jde.
Nastavení pro OSKARTU:
Sice to tady už zaznělo, ale pro jistotu připomínám, pokud používáte OSKARTU, nezapomeňte po aplikace Beecherova CABu přejmenovat APN "internet" na "ointernet".
Sice to tady už zaznělo, ale pro jistotu připomínám, pokud používáte OSKARTU, nezapomeňte po aplikace Beecherova CABu přejmenovat APN "internet" na "ointernet".
CABy od Beechera na OS fungujou super a bez problémů. Jedinou tryvku jsem zpozoroval na doručenkách, přestali samovolně fachat, ale po znovunainstalování to fachá jak ma. Beecher díky..:D
Děkuji za soubory pane Beechere, vše pracuje na velkou 1 ! Až na potíže při synchronizaci s PC / pomocí USB / . Jakmile připojím Compact po několika sekundách se automaticky začne připojovat pomocí GPRS na net, dnes jsem si všiml že dokonce se dokonce přihlašuje i na účat MMS ?!?!
Nemám někde zapnutou nějakou synchronizaci pomocí dálkového připojení nebo ...??
D9k za radu - Příjemný den.
Nemám někde zapnutou nějakou synchronizaci pomocí dálkového připojení nebo ...??
D9k za radu - Příjemný den.
Doufam, ze jsi pouzil ty SEckove CABy odsud...
Pravděpodobně jsem to vyřešil, problém byl v souběžně instalovaném Weatrherpanelu.
Díky, dobré dny :yes:
Díky, dobré dny :yes:
[QUOTE="beecher"]Doifam, zes tam nainstaloval ty pro SEcka, ne z tyhle diskuze... ;)[/QUOTE]
.... Jasně, nejsem taková LAMA :D
.... Jasně, nejsem taková LAMA :D
Nevim, jak vam, ale me to po nainstalovani na MDAc moji hracku blokne. :((
Stane se to, ze CAB pro WM2K3 Second Edition pro ET, mi zpusobi to,
ze obrazovka Today se zobrazuje s prekryvem predchozich obrazovek a tak se z toho stava celkem binec a cele se to silene zpomali.
Musim pak jit do Hard Resetu.
Mate nekdo podobnou zkusenost?
Neni nekde navod, jak nastavit GPRS ET pri tarifu rucne?
dik moc predem
Petr
ze obrazovka Today se zobrazuje s prekryvem predchozich obrazovek a tak se z toho stava celkem binec a cele se to silene zpomali.
Musim pak jit do Hard Resetu.
Mate nekdo podobnou zkusenost?
Neni nekde navod, jak nastavit GPRS ET pri tarifu rucne?
dik moc predem
Petr
Mě to dělá to samé a navíc to nejede,ale mám GO.
Nastavení ručně najdeš tady.
http://www.eurotel.cz/jnp/cz/phones/mobiles/detailPhone/manuals/index.html?manufacturer_id=16&hwId=251&x=39&y=11
Nastavení ručně najdeš tady.
http://www.eurotel.cz/jnp/cz/phones/mobiles/detailPhone/manuals/index.html?manufacturer_id=16&hwId=251&x=39&y=11
[QUOTE="janstik"]Cab pro eurotel nefunguje s GO kartou.-Musím změnit některé údaje?[/QUOTE]Tohle neni pro GO karty, ale pausalni ET...
Je to nutne prekonfigurovat...
Je to nutne prekonfigurovat...
[QUOTE="Pedronek"]Nevim, jak vam, ale me to po nainstalovani na MDAc moji hracku blokne. :((
Musim pak jit do Hard Resetu.[/QUOTE]Moment, instaloval jste CAB z teto diskuze nebo z te z CABy pro WM2K3SE?
Musim pak jit do Hard Resetu.[/QUOTE]Moment, instaloval jste CAB z teto diskuze nebo z te z CABy pro WM2K3SE?
Instaloval jsem CABy pro WM2K3SE, omlovam se, ze matu tady.
Diky
Petr
[QUOTE="beecher"][QUOTE="Pedronek"]Nevim, jak vam, ale me to po nainstalovani na MDAc moji hracku blokne. :((
Musim pak jit do Hard Resetu.[/QUOTE]Moment, instaloval jste CAB z teto diskuze nebo z te z CABy pro WM2K3SE?[/QUOTE]
Diky
Petr
[QUOTE="beecher"][QUOTE="Pedronek"]Nevim, jak vam, ale me to po nainstalovani na MDAc moji hracku blokne. :((
Musim pak jit do Hard Resetu.[/QUOTE]Moment, instaloval jste CAB z teto diskuze nebo z te z CABy pro WM2K3SE?[/QUOTE]
Jsem úplně zoufalý, celou dobu mám tady Becherův cab, kterej mi fungoval perfektně. Vůbec nevím, co se stalo, ale přestaly mi fungovat MMS (mám eurotel a MDA Compact) ..... po odeslání mi to hlásí: Odpovídající modem byl odpojen. Pro ověření .... atd. Pomóoooc
Zdravim - mam problem s prijmutim MMS - MDA se mi pripoji k gprs zacne stahovat ale pak jakoby zamrzne - resp. ta MMS se mi neukaze a ani gprs se neodpoji - pomozte
mam pausal od eurotelu a MDA od T-Mobile - muze se to nejak kopat?
mam pausal od eurotelu a MDA od T-Mobile - muze se to nejak kopat?
Internet pres GPRS ti fungovat bude, ale MMS ne, proto pokračuj zde, kde se řeší wm2003SE
Nebudou caby pro vodafone? Resp: Bude se neco menit?? Tyhel caby sou super a casto je vyuzivam. Diky...
Prosím o radu, neb o tomto nevím vůbec nic....
Mám Vario a rád bych nastavil propojení pro Vodafone. Co ale s tím souborem mám dělat ? Kam přesně ho mám nakopírovat. Pak ho spustím, on se nainstaluje a co potom ? Díky !
Mám Vario a rád bych nastavil propojení pro Vodafone. Co ale s tím souborem mám dělat ? Kam přesně ho mám nakopírovat. Pak ho spustím, on se nainstaluje a co potom ? Díky !
tak v první řadě to chce správný CABy, pro WM5 jsou zde,
stačí nahrát do zařízení a tam na něj ťapnout a měl by se nainstalovat
[QUOTE="xhladi07"]Nebudou caby pro vodafone? Resp: Bude se neco menit?? Tyhel caby sou super a casto je vyuzivam. Diky...[/QUOTE]
co se tyce Vodafone, tak pokud vim nic se nezmenilo(krom jmena), takze zatim neni duvod neco menit, snad casem, pravda Vodafone zni tak nejak lip nez Oskar:))
stačí nahrát do zařízení a tam na něj ťapnout a měl by se nainstalovat
[QUOTE="xhladi07"]Nebudou caby pro vodafone? Resp: Bude se neco menit?? Tyhel caby sou super a casto je vyuzivam. Diky...[/QUOTE]
co se tyce Vodafone, tak pokud vim nic se nezmenilo(krom jmena), takze zatim neni duvod neco menit, snad casem, pravda Vodafone zni tak nejak lip nez Oskar:))
Pokud jde o Vodafone a WM5, tak na druhé straně toho tématu jsem se pokusil upravit cab pro vodafone, tedy pokud se nezměnilo nic jiného než ty názvy :)
Ahoj, tak se pokoušim připojit se na internet pomocí svého Copmpaq h3800 přes infra a siemens m65. POchopitelně že neúspěšně. Stáhnul jsem si *.cab tady z nedávné diskuze , nainstaloval a žádný změny v nastavení jsem nepozoroval. S telefonem komunikuje, ale nepřipojí se. Poraďte co se má všechno nastavit, aby to šlapalo. Díky Petr jo pozor, učím se s ním, takže žádnej Einstein....