HTC HD - SW klávesnice
Dobrý den potřeboval bych poradit mam htc hd s rom Blackdragon 1.9.1 a když začnu psát sms novou tak mi de přetočit telefon do landspace a mam klavesnici na šířku. jenže když píši další sms už několikatou stejnému kontaktu tak mi klavesnice nejde překlopit nevíte jak by to šlo prosím vyřešit?...když zapnu v nastaveni překlopeni displeje tak mi to funguje jenže se překlapí i zakladní menu touch flo takže se to neda moc používat.
prosím napište mi nějakou radu a řešení. předem děkuji
prosím napište mi nějakou radu a řešení. předem děkuji
Já jsem se tomuto věnoval dýl a nakonec jsem rezignoval.
- gyrator - funguje mizerně a náladově. Často přetočí až na druhý pokus = šit
- SPB klávesnice, která umí lanscape v nezávislosti na systému. Občas se ale stane, že napsaný text nevloží (zachytává písmena a pak je jednorázově makrem napíše do otevřeného formuláře - třeba SMS)
- gyrator - funguje mizerně a náladově. Často přetočí až na druhý pokus = šit
- SPB klávesnice, která umí lanscape v nezávislosti na systému. Občas se ale stane, že napsaný text nevloží (zachytává písmena a pak je jednorázově makrem napíše do otevřeného formuláře - třeba SMS)
to: Danosss
Těžko říct ... :)
Já třeba zásadně nepoužívám žádný soft co by mi sám překlápěl obraz. Mám přes aplikaci (některé ROM to mají v základu) AEButtons namapován soft klávesu na otočení displeje. Takže když chci otočit displej, tak stisknu 2x zelené tlačítko a vše se otočí a zůstane, pak to zase otočím zpět.
Ano, je to na stisk klávesy,a le vyhovuje mi to a neřeším stavy, kdy se zařízení samo otočí (ne vždy správně)
Těžko říct ... :)
Já třeba zásadně nepoužívám žádný soft co by mi sám překlápěl obraz. Mám přes aplikaci (některé ROM to mají v základu) AEButtons namapován soft klávesu na otočení displeje. Takže když chci otočit displej, tak stisknu 2x zelené tlačítko a vše se otočí a zůstane, pak to zase otočím zpět.
Ano, je to na stisk klávesy,a le vyhovuje mi to a neřeším stavy, kdy se zařízení samo otočí (ne vždy správně)
dobře děkuji zkusím to podle vás taky tak udělať ale ais nejprve zkusim spb kdyz tak se toho zbvim. moc děkuji snad se mi to povede zprovoznit
tak nakonec jsem nic instalovat nemusel:-) mel jsem nastaveni klavesy v telefonu jenze tam bylo nastavenijen jednoho tlačítka a to zeleneho pro příjem hovoru a navic jde nastavit jen když ho přidržím déle. nejde prosím to udělat nějak jinak? jelikož to takhle dele trva a lepsi by to bylo jak to máte vy že 2x jej zmáčknete a je to:-) v tom programu jsem nemohl nastavit skoro nic takže by mě zajímalo jak jste to udělal děkuji.
Jak jsem psal.... přes aplikaci AEButtons "AE Button Plus 2.6.5"
V konfiguraci aplikace AEButtons je třeba nastavit (mám to na červeném tlačítku, protože na zeleném mám něco jiného, ale to je jedno...) vybrat tlačítko, kliknout do prostoru dole a zobrazí se výběr akcí, vybrat "Stisknutí 2x" a dole vybrat aplikaci, která to otočí. Je třeba mít Rotate Screen. ve většině ROM je, kdyby nebyl, zde je. V nastavení AEButtons je taky přímo volba otočit obrazovku, ale to mi nefungovalo vždy 100%.
Nebo se podívejte na web, je tam spoustu návodů na nastavení AEButtons
V konfiguraci aplikace AEButtons je třeba nastavit (mám to na červeném tlačítku, protože na zeleném mám něco jiného, ale to je jedno...) vybrat tlačítko, kliknout do prostoru dole a zobrazí se výběr akcí, vybrat "Stisknutí 2x" a dole vybrat aplikaci, která to otočí. Je třeba mít Rotate Screen. ve většině ROM je, kdyby nebyl, zde je. V nastavení AEButtons je taky přímo volba otočit obrazovku, ale to mi nefungovalo vždy 100%.
Nebo se podívejte na web, je tam spoustu návodů na nastavení AEButtons