Škobrtání při přehrávání mp3
Zdravím,
mám problém, který řeším již delší dobu a už si s ním nevím rady. Na mém HD se stává, že při přehrávání mp3 občas "škobrtne". Prostě se na zlomek sekundy sekne a pak zas pokračuje. Tento jev je nepravidelný, velmi rušivý a taky nezdolný :(.
Co jsem zkusil a nezabralo:
- všemožné přehrávače. Od wmp až po mort. Všude stejné, v tom to tedy není.
- hard reset, abych omezil vliv nainstalované aplikace
- "airplane mod", nezabralo
- jinou ROM (aktuálně mám oficiální), nezabralo (miri 6.5)
- jiný radio modul, nezabralo
- mp3 hodit do vnitřní paměti, abych odstranil vliv karty, nezabralo
- různé mp3, dělá to všude, na PC jsou OK.
Už jsem fakt zoufalej, nevím kde dál pátrat, vypadá to na HW problém.
Jakou další možnost jsem přehlédl?
Petr
mám problém, který řeším již delší dobu a už si s ním nevím rady. Na mém HD se stává, že při přehrávání mp3 občas "škobrtne". Prostě se na zlomek sekundy sekne a pak zas pokračuje. Tento jev je nepravidelný, velmi rušivý a taky nezdolný :(.
Co jsem zkusil a nezabralo:
- všemožné přehrávače. Od wmp až po mort. Všude stejné, v tom to tedy není.
- hard reset, abych omezil vliv nainstalované aplikace
- "airplane mod", nezabralo
- jinou ROM (aktuálně mám oficiální), nezabralo (miri 6.5)
- jiný radio modul, nezabralo
- mp3 hodit do vnitřní paměti, abych odstranil vliv karty, nezabralo
- různé mp3, dělá to všude, na PC jsou OK.
Už jsem fakt zoufalej, nevím kde dál pátrat, vypadá to na HW problém.
Jakou další možnost jsem přehlédl?
Petr
Bitrate je VBR i pevný 128~320, na něm je to nezávislé. ID tagy mám všechny mnou upravené, fungují v pohodě - na jiných mp3 přehrávačích problém není.
Ještě jedna poznámka - to škobrtání pochopitelně není na stejných místech mp3, ani ve stejný čas.
Ještě jedna poznámka - to škobrtání pochopitelně není na stejných místech mp3, ani ve stejný čas.
Zkusil bych oficiální FIX od HTC: link
"Opravný soubor pro vyřešení přeskakování při přehrávání zvuku v zařízení HTC Touch HD"
Škobrtání, přeskakování .. možná je to jedno a to samé.
Upraven link. Používej klikací - nejsme warez fórum. admin
"Opravný soubor pro vyřešení přeskakování při přehrávání zvuku v zařízení HTC Touch HD"
Škobrtání, přeskakování .. možná je to jedno a to samé.
Upraven link. Používej klikací - nejsme warez fórum. admin
Nepomohlo. Já se na to už vážně vys*** :( :(
Co ale nechápu, je tento popis z HTC: "Tento opravný soubor je možné použít pouze pro verzi ROM 1.59.XXX.XX nebo nižší" - no jakoby existovala ROM vyšší než 1.59 :sarcastic:
Co ale nechápu, je tento popis z HTC: "Tento opravný soubor je možné použít pouze pro verzi ROM 1.59.XXX.XX nebo nižší" - no jakoby existovala ROM vyšší než 1.59 :sarcastic:
Tak, mám zde nové poznatky.
Jediná aplikace, která funguje opravdu bez problémů je integrované přehrávání hudby přes TFLO. Patch, který je dostupný na HTC stránkách, řeší sekání v této app, v žádné jiné. Mimochodem co je to vůbec za přehrávač? API ovládané WMP nebo proprietální od HTC?
Paradoxně to, že tato aplikace šlape jako jediná s sebou nese další problém - nepoužívám TFLO, ale SPB shell. Tzn, že když chci poslouchat, musím vypnout shell a zapnout TLFO. Nějaký nápad co s tím? Jak to vyřešit, nebo alespoň zautomatizovat?
edit: nejspíš to tak jednoduché nebude.. link
[color=red]Upraven link. Používej klikací-nejsme warez fórum.[/color]
Jediná aplikace, která funguje opravdu bez problémů je integrované přehrávání hudby přes TFLO. Patch, který je dostupný na HTC stránkách, řeší sekání v této app, v žádné jiné. Mimochodem co je to vůbec za přehrávač? API ovládané WMP nebo proprietální od HTC?
Paradoxně to, že tato aplikace šlape jako jediná s sebou nese další problém - nepoužívám TFLO, ale SPB shell. Tzn, že když chci poslouchat, musím vypnout shell a zapnout TLFO. Nějaký nápad co s tím? Jak to vyřešit, nebo alespoň zautomatizovat?
edit: nejspíš to tak jednoduché nebude.. link
[color=red]Upraven link. Používej klikací-nejsme warez fórum.[/color]
zdravim, ja som mal rovnaky problem so svojim HTC touch pro 2. Vyskusal som vsemozne prehravace a fixy a nakoniec pomohol S2P player....po sekani ani stopy:) link