Nové radio 1.17.25.09
Tak jsem dva dny testoval a radio šlape.V mém bydlišti je špatný signál a teď nemám problém s padáním hovorů.GPS se chytá rychle.WIFI v pořádku,trochu se zahřívá ale není to tak moc jak u 1.14 no a výdrž baterie při mém malém provozu (půl hod. WIFI,film asi 1 a půl hod. 10 hovorů a pár sms) 2 dny. Jo a do Afriky se nechystám.
Rom Laurentius26 THDV3.55_WWE_Ultimate
Rom Laurentius26 THDV3.55_WWE_Ultimate
Nevím jestli je to jen takovej pocit nebo opravdu skutečnost. Ale zdá se mi že tato verze rádia je opravdu skvělá !
Signál se mi zdá že je lepší. Stejně tak GPS. A bluetooth sem nezkoušel... Jaké máte dojmy vy ?
Signál se mi zdá že je lepší. Stejně tak GPS. A bluetooth sem nezkoušel... Jaké máte dojmy vy ?
Tak také napíši své zkušenosti. Radio jsem nainstaloval cca před třemi týdny. Do včerejška OK, ale včera jsem se nemohl nikomu dovolat a ani nikdo mně. Zkusil jsem HR - nic, znovu instalaci radia 1.17 - nic, změna ROM - nic, tak jsem nahrál radio 1.13 + rilp a vše OK. Hlavně že to funguje a nebyla to závada na HW.
Takový problém s novým radiem jsem nezaznamenal. Nemohlo jít o ovlivnění nějakou aplikací nebo verzí WM ? Já novou verzi rádia používám na WM 6.5 (21820.5.0.40).