Vypadavani hovoru
Jiz delsi dobu pozoruji ze mi nekolikrat denne spadne hovor a to i kdyz volam ja nebo jsem volany mate nekdo podobny problem - lze jej nejak resit?
HTC Touch HD | ROM: Miri WM 6.5 | 26.2:: | RADIO:1.14.25.24
HTC Touch HD | ROM: Miri WM 6.5 | 26.2:: | RADIO:1.14.25.24
Jednou z možností jsou odstávající uši v kombinaci s aktivním dotykovým displejem, neboli ukončíš si ten hovor sám uchem.
Možná stačí přehrát jinou verzi RADIA,měl jsem podobný problém na rom Laurentius 3.55,vyzkoušel jsem všechny radia a nakonec jsem zůstal u 1.12+rilphone 1.12, šlape jak hodinky.Za pokus to stojí.
Ok diky - pokud prehraji radio musim delat HR - mate nekdo typ na nejaky zalohovaci funkcni program ktery funguje s WM 6,5 SPB backup mi totiz po vytvoreni zalohy znepristupnil kartu - nejsem si tedy jist jestli je tento spoehlivy - proste nechce se mi to vse preinstalovavat. Jinak ma tento problem jeste nekdo s timto radiem? RADIO:1.14.25.24
Po flešnutí Radia nemusíš dělat HR,to si udělá samo jenom SR. S WM romkou ti to nic neudělá.Já na zálohu používám taky SPB Backup a zatím žádný problém.
to: Šeba
S rádiem 1.14.25.24 jsem nebyl spokojen nikdy (pořád něco - někdy nešlo). Používám 1.13+rilphone 1.13 a je klid.
S rádiem 1.14.25.24 jsem nebyl spokojen nikdy (pořád něco - někdy nešlo). Používám 1.13+rilphone 1.13 a je klid.
Ahj. Tomsofte, co přesně dělá ten Rilphone k rádiu? Dodnes jsem to moc nepochopil. Díky za vysvětlení.
Nikdy jsem to nezkousel, ale nekdy to zkusit chci. Nicmene se nabizi otazka "melo by" nebo fakt "zlepsuje"? Jinak co se tyka radia 1.14 mam ho tam v ramci duttyho romky a nikdy jsem s nim nejak problemy nemel...nebo o tom nevim :) Rozdil mezi 1.13 jsem nejak nezpozoroval...zkus mi pls popsat nejak rozdily, abych to mohl take zkusit vypozorovat dik :)
Tak po par dnech testovani toto zjisteni - nahral jsem 1,13 + Rilphone - hovory padaji take ale podstatne mene stalo se mi to jen dvakrat( tomu vubec nerozumim), denne cca 20hovoru. Co se v kazdem pripade zmenilo je gps - bezproblemu se chyta i v mistnostech a to okamzite. to predtim takto neslo.Dalsi zmeny jsem zatim nevypozoroval.
Mam problem, tiez mi padali hovori, tak som to flesoval na radio 12... a teraz mi to nejde prehrat spat, vypisuje mi chybu 00058002 ? neviete poradiť?
edit: telefon mam security unlock
edit 2:tak sa mi to podarilo, dal som este raz se.unlock a soft reset, ale teras mam zas inny problém:
- nahral som najnovšiu enegi rom starndart. A nastal problem, pouzivam O2 sk, mam v tel sim O2 a nechce mi ani za .. najst siet o2 :( Zadaval som ju aj manuálne a stále mi svieti ikona romingu a siet t - mobile. Skusal som rozne radia a stale to iste. Neviete pomoct, please :(
edit: telefon mam security unlock
edit 2:tak sa mi to podarilo, dal som este raz se.unlock a soft reset, ale teras mam zas inny problém:
- nahral som najnovšiu enegi rom starndart. A nastal problem, pouzivam O2 sk, mam v tel sim O2 a nechce mi ani za .. najst siet o2 :( Zadaval som ju aj manuálne a stále mi svieti ikona romingu a siet t - mobile. Skusal som rozne radia a stale to iste. Neviete pomoct, please :(