problém hardSPL
Čaute. Tak mám po prdeli protože se z neznámého důvodu nepovedl hardSPL. Zařízení změnilo barvy, a při načtení Woken de fakto není použitlené a nereaguje kromě volume na dotykové povely. Soft i hard reset vyzkoušen. Hard reset jsem zůstal trčet u set up displeje.
Takže můj new Touch HD je těžítko?
Dokážete někdo poradit?
Takže můj new Touch HD je těžítko?
Dokážete někdo poradit?
podařilo se mi nějak nahrát znovu novou ofiko ROMKU od HTC, ale problémy přetrvávají. nechcete mi někdo už konečně poradit co s tím? Jsem opravdu silně nervozní
Nekolikrat reseno na mraky forech i zde.Jsou dve verze HardSPL,dve verze SPL.Pouzitim nespravne verze SPL ci HardSPL k dane rom ma za nesledek rozhozeni barev.
Napis jakou mas verzi romky a jakou verzi mas v bootloaderu a jsme doma.
Napis jakou mas verzi romky a jakou verzi mas v bootloaderu a jsme doma.
Jo děkuju, a jak to opravit? Já jsem koukal na návod kde o tom bohužel nestála ani zmínka. Vím moje chyba měl jsem číst, ale když jsem tam viděl jako že je to tutovka tak proč ne. Vím že jsem totální idiot tímto, ale pomohlo by víc nějaké řešení než narážky na moji osobu.
Děkuju
Děkuju
... a pak že lidi čtou ... NEČTOU, dělají hlouposti a pak "POMÓÓÓÓÓC"
to je pořád dokola :no:
Zkus třeba [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
to je pořád dokola :no:
Zkus třeba [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
vypadá to že jsem si to dokázal rozchodit. I když se mnou zařízení nechtělo komunikovat tak neustálýma restartama a tukáním na displej a několika reinstalacemi hardspl na původní verzi se mi podařilo telefon znovu oživit do původního stavu.
Děkuji za " cenné" rady ale jak jste řekli samozřejmě jsem si vědom toho že to byla jen a čistě moje vina
Děkuji za " cenné" rady ale jak jste řekli samozřejmě jsem si vědom toho že to byla jen a čistě moje vina