Stiahnutie oficialnej ROM - potrebujem S/N
caute, z nejakeho dovodu mi zo serveru HTC nejde stiahnut oficialny ROM ked zadam moj S/N. Mozete mi niekto poslat do SZ funkcny S/N s ktorym ide stiahnut rom? vdaka
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Úplně dole na stránce je seznam známých SN (osobně jsem tam přidával do prvního řádku ty dvě sady SN s X na konci. Jedná se o zařízení, která byla v CZ oficiální distribuci v EN verzi).
Pro CZ verzi nejspíše jedině toto: https://www.ce4you.cz/news/detail.asp?n=698.
Úplně dole na stránce je seznam známých SN (osobně jsem tam přidával do prvního řádku ty dvě sady SN s X na konci. Jedná se o zařízení, která byla v CZ oficiální distribuci v EN verzi).
Pro CZ verzi nejspíše jedině toto: https://www.ce4you.cz/news/detail.asp?n=698.
A pokial by bol problem pri rozblovani ROM so stranok sunnysoftu, tak odporucam stahovat cez IE....
Vela zdaru
Vela zdaru
Zadny problem nevidim,delal jsem vcera dve instalace,konkretne HD.I rozbaleni bez problemu,spusteni bez problemu...
No neviem, vcera som to stiahol asi 8krat. Rozbalit to islo, ale po spusteni to po chvili zahlasilo chybu, ze je archiv neuplny alebo poskodeny :(
Tak som ROMku stiahol z ineho zdroja a bez problemov:)
Ta ROM od Sunnysoftu ma cca 95MB a ROM, ktoru som stiahol ma 115MB.
Pritom je to podla cisla ta ista rom.
Tak som ROMku stiahol z ineho zdroja a bez problemov:)
Ta ROM od Sunnysoftu ma cca 95MB a ROM, ktoru som stiahol ma 115MB.
Pritom je to podla cisla ta ista rom.
Hm,
tak ještě musíš napsat požádat o pomoc zde:
[quote=htcjirka]Zadny problem nevidim,delal jsem vcera dve instalace,konkretne HD.I rozbaleni bez problemu,spusteni bez problemu...[/quote]
Vzhledem k tomu, že to je !přece! prakticky funkční tak ti určitě poradí...
tak ještě musíš napsat požádat o pomoc zde:
[quote=htcjirka]Zadny problem nevidim,delal jsem vcera dve instalace,konkretne HD.I rozbaleni bez problemu,spusteni bez problemu...[/quote]
Vzhledem k tomu, že to je !přece! prakticky funkční tak ti určitě poradí...