Ztracené SMS
Zdravím, dnes jsem zjistil, že se mě „ztrácejí“ SMS. Během dne jsem zjistil, že se mě dvakrát rozsvítil displej bez jakékoliv činnosti HD. Zkoumal jsem co by to mohlo být a byly to SMS. Ovšem krom rozsvícení displeje se nic nestalo, SMS nepřijata. Pro jistotu jsem si poslal ještě několik SMSek a jen se rozsvítil displej a nic. Vše je nastaveno správně. (Číslo operátora). Po soft resetu jsem opět zkoušel posílat a ty už přišli.
Bohužel ty dříve poslané nikoli, jsou ztraceny ……. Nevíte co by to mohlo být ? Díky za jakoukoliv radu.
Bohužel ty dříve poslané nikoli, jsou ztraceny ……. Nevíte co by to mohlo být ? Díky za jakoukoliv radu.
Stalo se mi něco podobného. Kamarád mi volal, slyšel normální vyzváněcí tón, HDčko ale ani ťuk. Potom mě zkoušel přes SMS a taky nic. Následoval SW restart a už to bylo v pohodě (příjem SMS i příchozí volání), ale ty původní SMSky se "ztratily" a nedorazily ani SMSky od O2 s informací o ztraceném volání. Od té doby jsem trochu v nejistotě, aby se nestalo znovu něco podobného. :(
Při hovoru se to nestalo, měl jsem ten den průběžně asi 7 hovorů, a to v době, kdy se rozsvítil displej (ztracené SMS) a žádný problém. Pravdě podobně to způsobilo to, že jsem instaloval Net Framework 3.5 a zapomněl udělat soft reset. :oops:
Spoustu problémů si dělá člověk sám. Ještě teď mě běhá mráz po zádech, když mě přišel můj HD z reklamace a první hovor manželce. Ta po několika vteřinách sděluje, že mě neslyší, jako bych se vzdaloval pryč. Je zde také sekce o tomto problému, nebo na konkurenci, nevím. V tu chvíli jsem znova v duchu četl řádky majitele stejného problému. Až po dvou dnech jsem zjistil, že jak ho držím v pazourách při hovoru, tak si zakrývám malíčkem mikrofon co je na spodku. Znovu jsem to testoval a bylo to ono. Ještě že jsem připravený dotaz, nebo rovnou HD do reklamačního střediska neodeslal. :D
Spoustu problémů si dělá člověk sám. Ještě teď mě běhá mráz po zádech, když mě přišel můj HD z reklamace a první hovor manželce. Ta po několika vteřinách sděluje, že mě neslyší, jako bych se vzdaloval pryč. Je zde také sekce o tomto problému, nebo na konkurenci, nevím. V tu chvíli jsem znova v duchu četl řádky majitele stejného problému. Až po dvou dnech jsem zjistil, že jak ho držím v pazourách při hovoru, tak si zakrývám malíčkem mikrofon co je na spodku. Znovu jsem to testoval a bylo to ono. Ještě že jsem připravený dotaz, nebo rovnou HD do reklamačního střediska neodeslal. :D