Baterie 2500mAh
Ahoj,
mate nekdo tuto baterii?
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Funguje? Z tech komentaru tam si nejsem uplne jisty funkcnosti.
Diky,
Krystl
mate nekdo tuto baterii?
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Funguje? Z tech komentaru tam si nejsem uplne jisty funkcnosti.
Diky,
Krystl
Baterie funguje bezproblémově - používám ji přibližně od konce ledna. Výdrž zařízení se zvýší cca na dvojnásobek. Pro ty kteří zařízení skutečně využívají (např. dlohodobě GPS navigace současně s trvalou datovou komunikací přes UMTS (HSDPA), dlouhodobě jako wifi-router při nasdílení 3G) je větší baterie prakticky nutností. Nejde ani tak o tu dobu používání, ale spíše o to, že zařízení (tato baterie) se při takovémto používání a současném nabíjení tolik nehřeje a stačí se dobíjet bez toho, aniž by se i při připojené nabíječce pomalu nevybíjelo do úplného vybití.
Bohužel zařízení nabyde drasticky a rozhodně se nedá s tím náhradním krytem označit jako elegantní - nedá se používat v kolébce ani v brodit držáku pro HD do vozidel.
Již delší dobu pracuji na úpravě tohoto krytu tak, aby se zařízení s touto baterií v obou těchto doplňcích dalo používat. Původní kryt pro mě z neznámých důvodů zakrývá ve spodní části pod baterii totiž prázdný prostor a tím brání zasunutí do držáků.
Edit: Baterku od stejného výrobce jsem používal dlouhodobě (asi rok) v HTC Trinity a naprosto bez problémů a bez zjevné ztráty původní kapacity.
Bohužel zařízení nabyde drasticky a rozhodně se nedá s tím náhradním krytem označit jako elegantní - nedá se používat v kolébce ani v brodit držáku pro HD do vozidel.
Již delší dobu pracuji na úpravě tohoto krytu tak, aby se zařízení s touto baterií v obou těchto doplňcích dalo používat. Původní kryt pro mě z neznámých důvodů zakrývá ve spodní části pod baterii totiž prázdný prostor a tím brání zasunutí do držáků.
Edit: Baterku od stejného výrobce jsem používal dlouhodobě (asi rok) v HTC Trinity a naprosto bez problémů a bez zjevné ztráty původní kapacity.
Určitě ne.
Baterii tam výrobci dávají malou z důvodu elegantnosti zařízení a kdyby to šlo,tak by tam určitě dali 3000mAh stejných rozměrů a pak se všude chlubili,že PDA vydrží týden.
Baterii tam výrobci dávají malou z důvodu elegantnosti zařízení a kdyby to šlo,tak by tam určitě dali 3000mAh stejných rozměrů a pak se všude chlubili,že PDA vydrží týden.
No já jen že jsem měl kdysi telefon Motorola v3690 s orig. baterií 750 mAh a když přestala fungovat, tak jsem tehdy koupil neorig. baterii stejných rozměrů, která měla 1100 mAh.
Někde jsem viděl 1500 mAh kompaktibilní s originálním krytem...ale zaboha nevím kde. Jestli ale těch 160 mAh vůbec stojí za investici.
Ale osobně nemůžu Cameron Sino doporučit, měl jsem ji v Diamondu a byla to katastrofa.
Ale osobně nemůžu Cameron Sino doporučit, měl jsem ji v Diamondu a byla to katastrofa.
A to je přesně ono.
Na baterii si tito výrobci mohou napsat cokoli (teda nesmí tam napsat 5000mAh). Skutečnost pak může být jiná.
Osobně věřím,že originálních 1340mAh vydrží daleko déle,než Čínských 1500,1600mAh. A máte jistotu,že vám HD neexploduje,což už jsme jistě všichni na Youtube viděli (naštěstí ne u HD,ale to je jedno).
Na baterii si tito výrobci mohou napsat cokoli (teda nesmí tam napsat 5000mAh). Skutečnost pak může být jiná.
Osobně věřím,že originálních 1340mAh vydrží daleko déle,než Čínských 1500,1600mAh. A máte jistotu,že vám HD neexploduje,což už jsme jistě všichni na Youtube viděli (naštěstí ne u HD,ale to je jedno).
Moc to sem nepatří, ale měl jsem čínskou černou nabíječku na iPhone a vyhořela před očima. Škoda, že jsem nebyl prodejcem upozorněn, že nejde o orig, i když byla stejně drahá.
Česká prodejní strategie :)
Česká prodejní strategie :)
Jestli máš možnost, tak si objednej Mugen. Kapacity 1500, 3000, 4500 mAh. Cenu oproti CameronSino nemá smysl řešit, prostě kvalita něco stojí.
Dobrý deň!
Mám túto batériu už pár mesiacov a som s ňou veľmi spokojný. So zapnutým GPS na minimálnom podsvietení vydrží približne 10 hodín. Keďže využívam htc často na turistiku a pri viacdňovej ture musím batériu šetriť, tak rozmýšľam o kúpe [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] . Nemáte s ňou skúsenosti? Zvládne dobíjať HTC touch HD? Prípadne ako si poradí s HTC v kombonácií s tou prídavnou 2200mAh bateriou?
ďakujem
Mám túto batériu už pár mesiacov a som s ňou veľmi spokojný. So zapnutým GPS na minimálnom podsvietení vydrží približne 10 hodín. Keďže využívam htc často na turistiku a pri viacdňovej ture musím batériu šetriť, tak rozmýšľam o kúpe [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] . Nemáte s ňou skúsenosti? Zvládne dobíjať HTC touch HD? Prípadne ako si poradí s HTC v kombonácií s tou prídavnou 2200mAh bateriou?
ďakujem