Zaloha windowsu?
dasa nejako spravit zaloha celeho pda ze ak nieco podrbem viem sa vratit spat a budem mat vsetko ako pred tym nieco ako zaloha windows xp ak ano tak cez co sa to da DIK MOC
Samozřejmě, použij některou zálohovací aplikaci, např. já doporučuji SpbBackup, dále jsou také RescoBackup, SpriteBackup a další.
Tak jsem použil ten SPB Backup, ale nefunguje mi, pokaždé při zálohování mi to vyhodí hlášku: "Proces zálohování dlouho dobu neodpovídá. Přejete si zrušit zálohování?" Když kliknu na ne, tak se mi to zobrazí znovu a když na ano, tak to zamrzne. Má někdo nějakou radu? Děkuji.
Necituj předchozí příspěvek. Zbytečná citace smazána. admin
Necituj předchozí příspěvek. Zbytečná citace smazána. admin
Jakou verzi SpbBackupu jsi použil? Mám 2.0.2 Build 3255 a vše funguje perfektně, čtvrt hodiny po hardresetu je HD zas v cajku :yes:
Spb Backup Version 2.0.0. Build 3065
Poprvé po instalaci jsem zálohoval a vše proběhlo v OK. Když jsem chtěl zálohovat podruhé, tak mi to taky píše že dlouho neodpovídá a pak zamrzne celé HD. Jen mi nejde do hlavy proč to na poprvé fungovalo a teď již ne. A zkoušel jsem několikrát přeinstalovat a pořád to samé. :((
Poprvé po instalaci jsem zálohoval a vše proběhlo v OK. Když jsem chtěl zálohovat podruhé, tak mi to taky píše že dlouho neodpovídá a pak zamrzne celé HD. Jen mi nejde do hlavy proč to na poprvé fungovalo a teď již ne. A zkoušel jsem několikrát přeinstalovat a pořád to samé. :((