Jaký kalendář používáte na HáDéčku?
Jaký kalendář používáte na HáDéčku? Má nějaký kalendář (krom toho původního z WM) možnost náhledu nejenom měsíce, týdne, dne, ale i celého roku?
velmi sa mi pači ThumbCAL , v podstate ani nie je potrebné vytahovat stylus , momentálne však použivam ten v energy rom v preflešovanej romke , link na ten kalendár :http://www.thumbapps.com/pages/home/thumbcal.php
Já mám momentálně nainstalován také ThumbCal, ale ten kalendář neumí zobrazit celý rok, maximálně zobrazuje po měsících. A ten kalendář co je jako záložka v TF3D také neumí zobrazit celý rok. To to umí pouze ten původní kalendář z WM?
Zkus CalendarTouch či jiné. Já osobně používám ThumbCal, mimo blbě řešených opakovaných událostí mi skvěle vyhovuje, ovšem poslední úpravy (1.3...) se mi moc nelíbí, zůstávám u 1.2.5
CalendarTouch, rozhodně. ThumbCal je příliš primitivní a neumí řadu věcí, třeba nezobrazuje účastníky jednání či poznámky.
Mě osobně vyhovuje Pocket Informant 8 . Obsahuje vše co potřebuji. Bohužel nemá náhled celého roku........ Stránky, a podrobnější informace, zde
Také používám Pocket Informant 8.51 a je to téměř dokonalé až na:
- contact list je tak mrňavý, že je to bez stylusu neovladatelné, na druhé straně je na obrazovce více kontaktů zaráz
- celkově to není finger friendly, což může někomu vadit
- plná integrace do SPB Mobile Shell 3 není doposud vyřešená
- contact list je tak mrňavý, že je to bez stylusu neovladatelné, na druhé straně je na obrazovce více kontaktů zaráz
- celkově to není finger friendly, což může někomu vadit
- plná integrace do SPB Mobile Shell 3 není doposud vyřešená
U Pocket Informant se mi to do TF3D zakomponovat nepovedlo, ale třeba je něco na Xda-developers.
Když jsem měl na Touch Cruisovi SPB Mobile shell 2, existovala jakási utilitka, která to do Shellu zakomponovala. Pro verzi tři zatím nic.
Když jsem měl na Touch Cruisovi SPB Mobile shell 2, existovala jakási utilitka, která to do Shellu zakomponovala. Pro verzi tři zatím nic.
[quote=robuso]Dá sa niektorý z týchto kalendárov zakomponovať do TouchFlo?[/quote]
Mám v TF3D ThumbCal, stačí ho nastavit jako defaultní. U jiných by to mělo jít pomocí utilitky SSMaPa.
Mám v TF3D ThumbCal, stačí ho nastavit jako defaultní. U jiných by to mělo jít pomocí utilitky SSMaPa.
[quote]U jiných by to mělo jít pomocí utilitky [color=red]SSMaPa[/color].[/quote]
Mohu potvrdit, touto utilitou jde nahradit v TouchFlo. Povedlo se mě to hned na poprvé. :D
Mohu potvrdit, touto utilitou jde nahradit v TouchFlo. Povedlo se mě to hned na poprvé. :D
to: YAMATO
Mohl by jsi prosím udělat nějaký screen, jak vypadá ThumbCal v TF3D? mě my to zajímalo, jako kalendář nepoužívám nic, ten co je v TF mi stačí, vidím na Home tři dny dopředu a to mi stačí, ale kdyby tam byl ThumbCal, bylo by to zajímavé :)
Mohl by jsi prosím udělat nějaký screen, jak vypadá ThumbCal v TF3D? mě my to zajímalo, jako kalendář nepoužívám nic, ten co je v TF mi stačí, vidím na Home tři dny dopředu a to mi stačí, ale kdyby tam byl ThumbCal, bylo by to zajímavé :)
Jak screen, co bys chtěl vidět? Vypadá normálně, když klikneš na položku kalendář na Home TF3D, tak se ti místo defaultního spustí Thumb.
Aha, a to je jako integrace jo ? :oops: :sarcastic:
Já myslel integrovat přímo na Home screen a ne až někam kliknu. To udělám skoro s každým programem, že se spustí po kliku na Home.
Navíc to vymění kalendář z Windows, ale ten co je v TouchFLO (záložka kalednář, tam zůstane).
Ale i tak děkuji.
Já myslel integrovat přímo na Home screen a ne až někam kliknu. To udělám skoro s každým programem, že se spustí po kliku na Home.
Navíc to vymění kalendář z Windows, ale ten co je v TouchFLO (záložka kalednář, tam zůstane).
Ale i tak děkuji.
No mám ROM Davideuck V6_HP a SSMaPa mi neukáže v zozname calendar.exe, takže ho nemôžem nahradiť. Je tam manila z topazu.
[quote=rADo2]CalendarTouch, rozhodně. ThumbCal je příliš primitivní a neumí řadu věcí, třeba nezobrazuje účastníky jednání či poznámky.[/quote]
Zkusil jsem tu trial verzi SBSH Calendar Touch v2.1.1 a také to neumí zobrazit náhled na celý rok, maximálně náhled na měsíc.
Zkusil jsem tu trial verzi SBSH Calendar Touch v2.1.1 a také to neumí zobrazit náhled na celý rok, maximálně náhled na měsíc.
Jak sleduji, tak spousta lidí stále zaměňuje PIM aplikace (Pocket Informant, Agenda Fusion, Agenda One....) s today pluginy (SBSH Pocket Breeze, Spb Diary) či jiný způsob zobrazení událostí z kalendáře a úkolů na today. :?
Vlastne máš pravdu. Polovica z nás tu diskutuje o zobrazení poznámok a udalostí v kalendári alebo na home obrazovke. Možno by bolo lepšie založiť na to nové vlákno. a hneď by som mal k tomu otázku. Touch Flo je plugin do today alebo len nadstavba? Zjavne má nejakú prioritu, lebo keď je zapnuté, akýkolvek iný plugin na today zmizne aj s today. Ak ale Touch Flo vypnem, vidím klasické today. Touch Flo mi ale vyhovuje, je to velmi šikovné, ale chýba mi tam zobrazenie udalostí (appointmentov) celého dňa a zobrazenie aktívnych taskov. Toto velmi dobre zvládal Diary ako today plugin. Škoda, že vývojári Touch Flo tam toto nedali, bolo by to fajn.
Ale už to řeší na xda, Manila Today Page...link
Zatím je to ve vývoji, ale vypadá to moc nadějně!
Upraven link. admin
Zatím je to ve vývoji, ale vypadá to moc nadějně!
Upraven link. admin
... jo jo, já už to musel zkusit :) Moc pěkné :)
Drobné info v CZ
Drobné info v CZ
Zdravim, chtel bych se zeptat. Chci pouze nastavit na TF3D kdyz kliknu na odkaz z kalendare (nejaka udalost) , aby se mi otevrela polozka kelandare v SBSH Touch calendar. Tomti programem to pujde ? dle postupu jsem pochopil ze si tam muzu ten program pridat natvrdo.
Muzete mi nekdo pripadne napsat postup ? pac jak jiz bylo psano jinde v ssmapa polozka calendar neni. Teda neni na TF3D verze 2.
na starsi verzi TF3D je.
A jeste bych mel zajem o jednu radu v ENERGY ROM je moznost si otocit display bohuzel se mi nejak nedari nalezt tuto aplikaci kterou bych si tam doinstaloval.
Diky za rady
Muzete mi nekdo pripadne napsat postup ? pac jak jiz bylo psano jinde v ssmapa polozka calendar neni. Teda neni na TF3D verze 2.
na starsi verzi TF3D je.
A jeste bych mel zajem o jednu radu v ENERGY ROM je moznost si otocit display bohuzel se mi nejak nedari nalezt tuto aplikaci kterou bych si tam doinstaloval.
Diky za rady
Akurat som narazil na "SuperCalendar 4.4",nemam vyskusane,ale vyzera to celkom dobre a je tam aj zobrazenie celeho roku,jak chcel autor tohto topicu.
http://www.scarybearsoftware.com/
http://www.scarybearsoftware.com/