Nefunkční upomínky
Nastal problém s kalendářem (upomínky). HD mě přestalo upozorňovat na události v kalendáři. Objeví se mi sice na homescreenu, ale neupozorní (nevydá žádný zvuk ani se neobjeví ikona v horní liště - prostě jakoby nebylo nastaveno upozorňování). Podotýkám, že jsem nic neměnil a v HD CZ je originální ROM i Radio. Před tím se mi občas stalo, že se se na homescreenu neaktualizovaly upomínky - pomohl softreset. Hardreset jsem zatím nezkoušel, rád bych to vyřešil bez něj.
Stalo se to již někomu? Nějaká rada? Díky všem za jakékoliv info.
Stalo se to již někomu? Nějaká rada? Díky všem za jakékoliv info.
A zkusil si nastavení oznámení upomínek?
Start, Setting, Zvuky a upozornění, Upozornění, Událost a vybrat Upomínky. Tam zaškrtnout varianty upozornění, které ti vyhovují...
Start, Setting, Zvuky a upozornění, Upozornění, Událost a vybrat Upomínky. Tam zaškrtnout varianty upozornění, které ti vyhovují...
Jasně, to jsem zkoušel. Podotýkám, že mi vše fungovalo OK a z ničeho nic to je nefunkční. Někde jsem četl, že by to mohly způsobovat duplicitní upomínky, ale žádné jsem nenašel.
Zkus (postupně, když jedno nepomůže, zkoušej posloupně dál) - Check Notifications, Mem Maid, záloha - HR - obnova, sync všeho, co jde + manuální vyexportování nastavení softů a všech potřebných dat - HR - čistá instalace.
Dík za info. Naštěstí je již problém vyřešen. Stačilo synchronizovat pda s PC - zůstala někde nedokončená synchroinizace po spojení na wifi síť. Sice jsem musel poté znovu nastavit kontakty v rychlé volbě, ale jinak to bylo vše ok.
[quote=Thomson]Dík za info. Naštěstí je již problém vyřešen. Stačilo synchronizovat pda s PC - zůstala někde nedokončená synchroinizace po spojení na wifi síť. Sice jsem musel poté znovu nastavit kontakty v rychlé volbě, ale jinak to bylo vše ok.[/quote]
Mohu se tě jen zeptat, jak sychronizuješ přes Wifi?
Mohu se tě jen zeptat, jak sychronizuješ přes Wifi?