Události a notifikace - spodní pop-up okno (budík)
Budík, události v kalendáři, prostě obecně všechny pop-up notifikace, které dříve vyskakovaly ve spodní části obrazovky ve vlastnim okně (když nastala nějaká událost) mi naráz z ničeho nic přestaly vyskakovat, resp. ... spustí se zvuk notifikace, ale nevyskočí spodní okno, ukáže se jenom zvoneček v horní liště, pak musí člověk otrocky kliknout na horni lištu, vybrat z ikonek zvoneček, a teprve potom mu vyskočí spodní okno notifikace a můžu dát "DISMISS".
Pozn. Tohle je obzvlást pruderní, kdyz ráno zvoní budík a nemuzete ho rychle vypnout.
Víte někdo jak tohle vyřešit? U událostí z kalendáře to jestě překnousnu, ale ten budík ... nekdy bych s tím fakt rád prásknul :mad:
Upraven název vlákna. admin
Pozn. Tohle je obzvlást pruderní, kdyz ráno zvoní budík a nemuzete ho rychle vypnout.
Víte někdo jak tohle vyřešit? U událostí z kalendáře to jestě překnousnu, ale ten budík ... nekdy bych s tím fakt rád prásknul :mad:
Upraven název vlákna. admin
Ne, vůbec nic takového, je tam původní, ani jsem nikdy nějak nehrabal do nastavení těch eventů. Prostě jednoho krásného dne to přestalo vyskakovat.
Zbytečná citace smazána. admin
Zbytečná citace smazána. admin
Ahoj, běž do "Start, Settings, Personal, Sound & Notification, Notifications" a v v "Events" vyber "Reminders" a zatrhni volbu "Display message on screen". Mně se to taky čas od času "samo změní". Respektive nemohu přijít na to, co tuto volbu změní. :)