Problem s Pocket Shield
Ahoj chcem sa spytat da sa niekde zapnut posuvnik na prijatie hovoru lebo som si nainstaloval Pocket Shield no lenze ked som ho odinstaloval a vymazal aj z program files dalaej aj z registroch HKLM potom som to restartoval.ked stlacim telefon tlacidlo na displeji alebo klavesu sluchatka tak mi tam ostalo to prostredie z toho programu take sivo modre a zmizol mi aj posuvnik na prijatie hovoru neviete niekto ako by som to odstranil okrem hard resetu aby som tam mal to povodne pred instalaciou toho pocket shield
Ano, tohle se mi stalo taky, pomohl link uvedený v předchozím příspevku. Já měl s PocketShieldem problém aby se mi vůbec korektně zobrazovala ta obrazovka pro příjem hovoru a také ten jejich černý "dialer". Někdy to naběhlo hned, jindy jsem musel v nastevení volbu vypnout-zapnout, zkrátka něco tam nebylo v pořádku a to jsem zkoušel několik verzí.
Nakonec jsem to vzdal a nyní jsem spokojeným uživatelem S2U2 i když musím říct že ten "svislý posuvník" pro odemykání v PocketShieldu mi možná pro odemykání vyhovoval trošku víc, protože se to dalo odemknout palcem jednou rukou.
Nakonec jsem to vzdal a nyní jsem spokojeným uživatelem S2U2 i když musím říct že ten "svislý posuvník" pro odemykání v PocketShieldu mi možná pro odemykání vyhovoval trošku víc, protože se to dalo odemknout palcem jednou rukou.