Upozornenie na vybijanie baterie
Po par dnoch pouzivania som si vsimol jeden neprijemny fakt .. po ohlaseni ze bateria je dost vybita telefon po cca 20 min vypne ... aj vydrz telefonu je cca 1 den .. ake mate vy skusenosti a v com moze byt problem ???
V tom, že máš HD předpokládám nové a ještě si s ním moc hraješ :) ze začátku, když sem neustále do něčeho klafal a displej pořád hrál všema barvama mi nevydrželo ani den, teď uplně v pohodě i několik dní s běžným provozem..
Samozřejmě pomůže snížení jasu displeje, nemít zapnuté neustále wifi a BT apod...
Samozřejmě pomůže snížení jasu displeje, nemít zapnuté neustále wifi a BT apod...
ta vydrz mi je jasna .. len ten kratky casovy usek medzi upozornenim ze bateria je slaba a vypnutim .. je to naozaj max.20 min ..
Tak to se mě taky stalo, ale nevím jestli to bylo 20 minut, nebo + - nějáka ta minuta, ale je pravda, že to bylo poměrně brzo, co se vypnul. Nic méně teď jsem v situaci, když mě to zahlásí "slabou baterii" tak vydrží v průměru 3-4 hodiny. Samozřejmě pokut v té době je frekvence hovorů, nebo práce s emailem nebo kalendářem tak je to pochopitelně méně. Doporučuji nechat baterii projít několika nabíjecími cykly a pak by to mělo bít OK. Alespoň u mne to tak bylo.
[quote]V tom, že máš HD předpokládám nové a ještě si s ním moc hraješ :) ze začátku, když sem neustále do něčeho klafal a displej pořád hrál všema barvama mi nevydrželo ani den, teď uplně v pohodě i několik dní s běžným provozem..[/quote]
Tak to máme asi každý jiné vysvětlení pro pojem běžný provoz, mně HDčko při běžném provozu vydrží necelý den:)
Tak to máme asi každý jiné vysvětlení pro pojem běžný provoz, mně HDčko při běžném provozu vydrží necelý den:)
No tak samozřejmě není běžný provoz jako běžný provoz.. Je rozdíl pokud někdo HDčko má jako služební telefon a je vrcholový manažer a je rozdíl pokud ho má jen jako telefon. Já mám během dne pár hovorů, pár sms, semtam něco dělám v kalendáři, nebo si píšu poznámky a řádově deset minut v průměru strávím na internetu stáhnutím pošty apod.. někdy je toho víc, někdy míň.. Poslední dobou, ale ty tři dny mi HDčko v poho vydrží..