Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

Skype z vnitrniho, predniho reproduktoru.

sinco_ce4you (229)|17.3.2009 15:44
Doted me stvalo ze me lezl zvuk ze zadniho reproduktoru. Coz se mi moc nehodi. Nasel jsem ale aplikaci na techto strankach: http://dani.foroselectronica.es/windows-mobile-route-audio-through-the-earpiece-ppc-81/
Timto to zmenim na repro vpredu.
Je to exac. Nic se neinstaluje. A funguje to. Kdo mate pri skype problem tak jak ja, tak to muzete zkusit.
Zdenek Malinsky (9781)|17.3.2009 18:15
My víme: link.
sinco_ce4you (229)|18.3.2009 12:12
Aha tak pardon. Zde na ce4you jsem dost casto. Presto mi to nejak uteklo. Musim zkvalitnit navstevnost tohoto webu. :))
Zdenek Malinsky (9781)|18.3.2009 13:56
[quote=sinco]Musim zkvalitnit navstevnost tohoto webu. :)) [/quote]To rozhodně ;) a hlavně vypnout toto.

sinco_ce4you (229)|31.3.2009 16:14
Nejak jsem ten programek potratil. :( A nejdou mi nacist stranky s linkem ke stahnuti. Mohu poprosit nekoho kdosi si stahl verzi pro PPC, aby mi to poslal treba emailem, SZ. Dekuji
Zdenek Malinsky (9781)|2.4.2009 10:25
A co tohle?
sinco_ce4you (229)|2.4.2009 17:03
[quote=Zdenek Malinsky]A co tohle?[/quote]


Dik

dark.key (2)|10.7.2009 02:52
takže jako nový majitel asusu p535 se zvětšenou pamětí jsem se teď 4 dny potýkal s problémem jak dostat zvuk při volání přes skype do předního reproduktoru. vyskoušel jsem několik softů:

již zmíněný program z XDA mi nechodil vůbec, nejevil žádnou činnost
-----------
http://dani.foroselectronica.es/windows-mobile-route-audio-through-the-earpiece-ppc-81

mi chodil, měl by to být ten samý soft jako na XDA (mimochodem jsem se na tyto stránky dostal až po dvou dnech trhání si vlasů) akorát má jinou velikost takže asi nekdě byla chyba. píše se všude možně že je to naprogramováno tak aby po 10 minutách přeskočil zvuk zpět na zadní reproduktor. skutečně to fungovalo, zavolal jsem si normálně přes skype, ale když jsem zavěsil tak přední reproduktor začal pískat jako umírající plyšovej slon a začal jsem si znova škubat vlasy s myšlenkou what the hell.... ?!?!?
no nic, soft reset a bylo to naštestí v pohodě. ale ten reproduktor mám docela v lásce, takže program pro mě nepoužitelnej.
-----------
http://www.teksoftco.com/forum/viewtopic.php?t=1995

tento soft má dobrý nápad, akorát mi překáží ikonka programu na liště zrovna tam kde mám i ikonku wifi připojení. a navíc při seberafinovanějším klikání na ikonky to se zvukem očividně nic nedělá. takže nic.
----------
a jako poslední co jsem zkoušel a co jsem nechtěl protože to je placené a já placené nerad protože se bojim že se stane že neseženu léčivo ani volně se povalující klíč jsem vyzkoušel

http://www.earpiece-routing.com

ale jako jedinej program mi tahle trial verze fungovala bez problémů. bohužel je omezení na 3 minuty a já se zrovna docela rád přes skype vykecávám, takže budu muset každý 3 minuty přepínat a to nevím co udělá s druhou stranou až to uslyší. (sluchátka to hold jistěj) a nedá se zatím nic dělat, je to běh celou álejí..... :disgusted:
sinco_ce4you (229)|6.1.2010 12:46
Ted jsem musel udelad hardreset a jak uz to byva prisel jsem o soft na prepinani zadni/predni repro pro skype. Nebyla zaloha. Nevim jak se jmenoval, ale byl zadara. Mel jsem v programech ikonu, zastupce, kterou jsem si asi musel vytvorit sam. Neco me rika ze jsem soubor zkopiroval do systemu, a pote si vytvorit zastupce. Ten zastupce, tedy jeho ikona byla jak oknou vin, v malem. Kdyz jsem poklepal na zastupce tak se nic nedelo, vizualne. Ale skype valilo na vnitrni repro bez casoveho omezeni. Po ukonceni skype jsem to nevypinal. Ale pokud mi nekdo volal bez problemu zvonilo venkovni repro. Nevim jak se to prepinalo. Mozma treba restartem, ktery tu a tam udelam. Fakt nevim. Ale nestalo se mi ze by mi nekdy zvonil vnitrni reproduktor.
Ted jsem koukl na XDA co je noveho v teto problematice. A pri tom si stahl audioroute. Funguje. Jestli treba jen 3 min, nebo 10, jak to umeji jini, ;) to nevim. Co bych rad nejak udelal, to nejak zautomatizovat. Pustim skype, a softik prepne aut. repro na vnitrni. Po uzavreni skype by to prepnul zpet. Ne ze bych byl tak lenosny to udelat sam. Jen se obavam ze na to prepnuti zapomenu. A pak mi prichozi hovor vyzvani do vnitrniho reproduktoru. Coz je docela potichu. Skype az tak casto nepouzivam, takze pokud to jinak nepujde, budu to prepinat manualne. A nebo sehnat ten soft, ktery ani nevim jak se jmenoval, jen k cemu byl a dobre slouzil. A zadarmiko. A to potesii.
sinco_ce4you (229)|7.1.2010 09:08
Tak jsem to nakonec nasel. Je to audioswitch.exe, je u toho i command.txt. Staci poklepat na soubor a spustit skype. Po ukonceni skype uz neni potreba prepinat repro. Samo se to uvede do spravneho rezimu.