HTC HD - velikost MMS nad 300 kB
Vie mi niekto povedat kde sa da nastavit velkost mmsky?Mam ju nastavenu na 300kb a rad by som poslal aj nieco vacsie,dakujem.
Lze poslat(a sit i bezprolemu pusti,nekolikrat odzkouseno) i vesti MMS nez 300KB.
Limit lze upravit v registrech,ovsem druha strana muze mit problem takovou MMS prijmout- pokud je to nejaka Nokia,Samsung a podobne.
Limit lze upravit v registrech,ovsem druha strana muze mit problem takovou MMS prijmout- pokud je to nejaka Nokia,Samsung a podobne.
Tomu rozumiem ze zalezi na tom ci aj opacna strana ma nastavene mmsky s vacsim obsahom dat.Takze cez HD Tweak cz to kde v registroch nastavim?Dakujem.
Tam nejde o nastaveni opacne strany.Ale k veci,nenastavuje se to pres HD Tweak,ale pres registry
HKLM\SOFTWARE\ArcSoft\ArcSoft MMS UA\Config\UI\SizeLimit
konkretne u HD te bude zajimat
Wap1SendLimit nebo Wap2SendLimit(muzes si pridat limit 4 nebo zmenit ten stavajici)
Nejvyssi hodnota je 300Kb coz odpovida Dec 307200
Takze pokud chces zvysit na 600Kb bude vysledna Dec hodnota 614400
HKLM\SOFTWARE\ArcSoft\ArcSoft MMS UA\Config\UI\SizeLimit
konkretne u HD te bude zajimat
Wap1SendLimit nebo Wap2SendLimit(muzes si pridat limit 4 nebo zmenit ten stavajici)
Nejvyssi hodnota je 300Kb coz odpovida Dec 307200
Takze pokud chces zvysit na 600Kb bude vysledna Dec hodnota 614400
Myslel som ze aj druha strana musi mat na zariadeni vediet prijimat a odosielat mmsky vacsieho obsahu.Tak idem upravit a uvidim,zatial dakujem.
U hloupeho telefonu ani u nekterych chytrych telefonu nenastavis velikost prijmute MMS.
Ja osobne mam zmeneny limit 3 na jiz zminenych 600Kb a funguje to vytecne.
Ja osobne mam zmeneny limit 3 na jiz zminenych 600Kb a funguje to vytecne.
Já mám spíš problém, že i ikdyž zadám nejmenší možnou velikost mms tak mi ji to nepośle, protože je velká...?