HTC Touch HD - nastavení zvuku při zavírání záložek pošta, zprávy a kalendář v TouchFlo
Ahoj, U mého HTC Touch HD CZ verze ROM 1.14.479.3 CEE mi přestal fungovat zvuk (klapnutí) při zavírání záložek pošta, zprávy a kalendář v TouchFlo. "Klapavý" zvuk při zavírání mi funguje pouze u záložky kontakty, počasí a při zavírání jiných programů. V nastavení - zvuky a upozornění - zvuky mám zatrženo správně "tiché klepnutí na displej". Původně vše fungovalo. Instaloval jsem pouze některé opravné caby. Neví někdo jak problém odstranit?
Restart jsem prováděl, ten nemá na nic vliv. Něco se asi přepsalo v registrech, ale je mi divné, že to nefunguje pouze na některých záložkách a na jiných je to OK. Pro mne je to záhada.
Nic krom opravných cabů jsem do PDA neinstaloval. Nesetkal se někdo s podobným problémem? Ještě jsem zjistil, že to dělá nejen v TouchFLO 3D, ale i v obrazovce "Dnes"
Restart jsem prováděl, ten nemá na nic vliv. Něco se asi přepsalo v registrech, ale je mi divné, že to nefunguje pouze na některých záložkách a na jiných je to OK. Pro mne je to záhada.
Nic krom opravných cabů jsem do PDA neinstaloval. Nesetkal se někdo s podobným problémem? Ještě jsem zjistil, že to dělá nejen v TouchFLO 3D, ale i v obrazovce "Dnes"
[color=red]Mildiku pouzivej pro vlozeni noveho prispevku tlacitko "odpovedet" a v pripade ze v zapeti odpovidas sam sobe, tak tlacitko "upravit". Myslim, ze by bylo dobre si precist pravidla.
Pokud budes v tomhle stylu dal diskutovat, tak to tema zamknu :!: [/color]
Pokud budes v tomhle stylu dal diskutovat, tak to tema zamknu :!: [/color]