Svátky-narozeniny na TFL3D
Ahoj.
Máte někdo tip, jak dostat na úvodní stranu TFL3D svátky či narozeniny (čerpáno z kontaktů)?
Jsou prográmky na zobrazení svátku na Dnes, ale nechci přepínat mezi Dnes a TFL3D.
Místo vedle operátora vlevo k tomu přímo vybízí :o))
Dík.
Máte někdo tip, jak dostat na úvodní stranu TFL3D svátky či narozeniny (čerpáno z kontaktů)?
Jsou prográmky na zobrazení svátku na Dnes, ale nechci přepínat mezi Dnes a TFL3D.
Místo vedle operátora vlevo k tomu přímo vybízí :o))
Dík.
Ja pouzivam toto. Je to free a velmi jednoduche nainstalujes a v outlooku sa ti vytvoria mena ako celodenna udalost a ked to synchronizujes s pocket PC tak mas meniny na TFL3D.;)
To vypadá zajímavě :o)
Bohužel v práci používáme Lotus Notes - synchro přes One Bridge.
Outlook vůbec nemám..... :o(
Dík.
Bohužel v práci používáme Lotus Notes - synchro přes One Bridge.
Outlook vůbec nemám..... :o(
Dík.
musíš to udělat trochu klopotně. Nainstaluješ outlook, jednosměrně zasynchronizuješ kalendář z Outlooku proti telefonu, následně už potom můžeš syncnout proti notesům, kde se Ti vytvuří také položky se svátky. Řešil jsem to s notesama právě takto.
Provedeno, ale s polovičním úspěchem.
Přes Outlook jsem to dostal do HTC, ale jakmile jsem chtěl udělat sychro přes One Bridge, tak mě to sejmulo.
Vše v telefonu smazalo a nahrálo ze serveru z Notesů.
Bohužel nemám skoro žádná práva na úpravy Notesů ani One Bridge. SERVER je master a konec.
Vše je defaultně nastaveno... :o(
Přes Outlook jsem to dostal do HTC, ale jakmile jsem chtěl udělat sychro přes One Bridge, tak mě to sejmulo.
Vše v telefonu smazalo a nahrálo ze serveru z Notesů.
Bohužel nemám skoro žádná práva na úpravy Notesů ani One Bridge. SERVER je master a konec.
Vše je defaultně nastaveno... :o(
Tady by ti mělo pomoci nastavení partnerství v centru zařízení windows mobile (activesync) na tvém počítači, kde nastavíš, odkud kam synchronizuješ. Respektive, jak se zachovat v případě konfliktu.
bo
bo
To vím.... ale já neměl problém s Active Sync, ale s L.Notesama.
IT oddělení mi na to řeklo, že jak udělám synchronizaci s něčím jiným, než Notesama, tak
při další synchro to přetáhne data ze serveru Lotusů (nedá se nastavit priorita).
Chtělo by to tedy softík pro nacpání dat do Lotusů :o(
IT oddělení mi na to řeklo, že jak udělám synchronizaci s něčím jiným, než Notesama, tak
při další synchro to přetáhne data ze serveru Lotusů (nedá se nastavit priorita).
Chtělo by to tedy softík pro nacpání dat do Lotusů :o(
Hallo, super systém s OutlookNameDays. Je to dobré, len zajtrajšie výročie sa ukazuje ako IDS_TOMOROOW: All day. Neviete poradiť ako odstrániť to IDS_Tomoroow? Vôbec sa to tam nehodí. Ďakujem.
Hej jak to instalujete ten outlook name days? rozbalil som to a ked kliknem na tu ikonu,napise mi to:
You need outlook 2000 or later to run this app. 429 activeX component cant create object 1090.
You need outlook 2000 or later to run this app. 429 activeX component cant create object 1090.
Jestli se nepletu, jedná se o aplikaci, která potřebuje v PC MS Outlook. Když si do Outlooku nainstaluješ vybrané svátky, synchonizuješ mobil a PC.
MS Outlook nepoužívám a kvůli HD si ho ani do PC instalovat nemíním, proto jsem zvolil jinou cestu. Nainstaloval jsem si SBSH Calendar (lze najít torrent). Moc šikovnej programek a narozeniny u kontaktů promítne do tohoto všestranného kalendáře.... akorát musím ještě přijít na to, jak to dostat na Today obrazovku v TF3D :?
Nevíte někde jak na to? díky
EDIT: Tím, že si to ukradl se chlub někde jinde. Ne na ce4you. Tady to opravdu nikoho nezajímá!
Nevíte někde jak na to? díky
EDIT: Tím, že si to ukradl se chlub někde jinde. Ne na ce4you. Tady to opravdu nikoho nezajímá!
[quote=hafush]Tento kalendář mám taky,ale tady se řešilo zobrazení svátků a narozenin v TF3D .[/quote]
Na to právě směřoval můj dotaz...pokud máte někdo nějakou radu (bez použití Outlooku), budu vděčný...díky
Na to právě směřoval můj dotaz...pokud máte někdo nějakou radu (bez použití Outlooku), budu vděčný...díky