MyStopwatch
Nainstaloval som si MyStopwatch.Ako stopky prijemny program len neviem ako mam docielit aby merali cas aj ked vypnem pda tlacitkom.Proste chcem aby stopky merali aj ked bude pda necinne,ked nebude display cierny.Ked vypnem pda ani stopky nemeraju cas a to som si myslel ze je to proces ktory bezi v pozadi.
Jednoducho, v nastaveni daj minimize,alebo jednoducho tapni na home tlacitko a hotovo. app bude bezat na pozadi.
On asi myslí, aby šli stopky při úplně vypnutém přístroji. To nejde, ta aplikace běží na operačním systému, takže musí být přístroj zapnut. HTC HD sice umí počítat čas a datum i při vypnutém stavu a bez baterie, má asi záložní baterii na zákl. desce, ale to běží mimo operační systém. Není to tedy jako některé Nokie, že po každém zapnutí a vypnutí se musí zadávat čas a datum. Čas a datum jsem u HTC HD byl nucen zadávat jen při prvním zapnutí přístroje po koupi anebo po HR. Vypínal jsem HTC HD už několikrát, včetně vyndání baterie a výměny SIM karty, nikdy jsem kvůli tomu nemusel zadávat znovu čas a datum.
Precital som si dotaz este raz a je trosku nezrozumitelny...
[quote]Proste chcem aby stopky merali aj ked bude pda necinne,ked nebude display cierny[/quote]
[quote]Proste chcem aby stopky merali aj ked bude pda necinne,ked nebude display cierny[/quote]
Zle som sa vyjadril,omluvam sa.Myslel som ked je PDA vypnute.Ak potrebujem merat nieco dlhsie nechcem aby mi display zral energiu
Tak este raz:) Mas na mysli ze ppc bude zapnute, len ho das do spanku,teda vrchnym tlacitkom vypnes displej? Potom plati to co som ti napisal. Pokial myslis uplne vypnuty ppc, tak to samozrejme nepojde.
[quote=Peter Kamenský]Zle som sa vyjadril,omluvam sa.Myslel som ked je PDA vypnute.Ak potrebujem merat nieco dlhsie nechcem aby mi display zral energiu
[/quote]
To že vypneš displej, neznamená vypnutí PDA, dokonce to PDA podle mě nebude při vypnutém displeji ani ve spánku. Čili vše běží i s vypnutým displejem, PDA je tak normálně zapnuté.
[/quote]
To že vypneš displej, neznamená vypnutí PDA, dokonce to PDA podle mě nebude při vypnutém displeji ani ve spánku. Čili vše běží i s vypnutým displejem, PDA je tak normálně zapnuté.
Jde opravdu o to, ze pokud jsou stopky spustene delsi dobu nez je nastavena doba, aby HDcko vyplo podsvetleni displeje, tj. preslo do pohotovostniho rezimu, stopky prestanou stopovat a spusti se zase az po stisknuti tlacitka power k probrani HDcka...vidim to jako chybu aplikace, ktera je treba jeste dotahnout, me to dela to same...
Nainstalujte si lepší stopky.
http://www.ageye.de/index.php?s=gwatch/about
http://www.ageye.de/index.php?s=gwatch/about