TF3D - neaktualizuje se kalendář na home
Ahoj, před časem (pár dní) jsem zaznamenal zajímavý úkaz. V noci při přechodu na další den se mi neaktualizují položky kalendáře, jež jsou vypsané pod hodinami na home TF3D. Zůstanou tam včerejší. Respektive u těch dnešních zůstane stále datum "Zítra". Pomůže shodit Manilu a znovu nastartovat. Zřejmě se mi to bije s nějakým programem, jen nemám vůbec tušení, který by to mohl být.
Ovšem pokud během dne vložím novou schůzku, tak se mi v těchto položkách po synchronizaci objeví. Tedy toto funguje korektně.
Věci které se možná toho týkají: TF3D s 15 záložkami, ThumbCal, SBSH Calendar Touch, IPC Black Dialer, TF3D_Czech_files
Zaznamenal jste někdo podobný problém? a nebo ještě lépe, znáte někdo řešení nápravy? Děkuji.
bo
Ovšem pokud během dne vložím novou schůzku, tak se mi v těchto položkách po synchronizaci objeví. Tedy toto funguje korektně.
Věci které se možná toho týkají: TF3D s 15 záložkami, ThumbCal, SBSH Calendar Touch, IPC Black Dialer, TF3D_Czech_files
Zaznamenal jste někdo podobný problém? a nebo ještě lépe, znáte někdo řešení nápravy? Děkuji.
bo
Ahj. Tohoto chování jsem si taky všimnul. Ale čeho jsem si všimnul především je, že se toto již řeší tady. Proto zde zamykám. Pokračovat můžeš tam.