Padání prohlížeče
Zdravím zkušené a mám dotaz na který jsem zde nenašel odpověď (pokud jsem přehlédl omlouvám se) tedy při spuštění prohlížeče (opery i IE) a následném otočení přístroje na šířku se prohlížeč cca do 2 vteřin ukončí-spadne.Nevim jestli je problem v HDčku nebo jen v nějakém nastavení-žádný program na otáčení (gyrator např) nepoužívám,a tento problem jsem objevil cca před týdnem-předtím bylo vše v pořádku.Máte někdo podobnou zkušenost nebo radu?:bulb:
Pokud nepouzivas neoficialni 3D drivery a jine custom ROMky, tak bude asi pomerne tezke odpovedet, zvlast pokud nikdy nebyl v tel nainstalovan Gyrator apod. Me to delalo take jak na ofico ROM 1.14 tak i 1.19, svadel jsem to ale prave na gyrator a podobne programy, ktere jsem zkousel i pres to, ze jsem je nastavil tak aby mi do opery nezasahovaly. Cim to tedy skutecne bylo nevim. Jen vim, ze jednou me to zlobilo, jednou zas ne a ze soft.reset mi nepomahal. I proto jsem v tom nenasel zadnou srozumitelnou souvislost. Ted pouzivam custom ROMky a tento problem nemam...
Mě se to stávalo taky. Nevím čím to je způsobeno,ale předtím jsem instaloval program "change screen" na který jsem měl podezření. Dělalo mi to po otočení jakéhokoliv programu i psaní SMS. Change screen jsem vyhodil a dalo to zatím asi den pokoj,tak uvidíme.
Nicméně tento problém již řešíme s několika uživateli a MÁME PODEZŘENÍ NA PLNOBAREVNOU HORNÍ LIŠTU S IKONAMI.
Nicméně tento problém již řešíme s několika uživateli a MÁME PODEZŘENÍ NA PLNOBAREVNOU HORNÍ LIŠTU S IKONAMI.
Na xda-developers se to nekolikrat resilo,podezdreni na barevnou listu ikonek je spravne a zaroven tim,co zpusobuje tyto problemy.
A je to tak,že pouze některé Caby s lištami,nebo je to obecný problém a dělá to se všemi a tudíš lišty nepoužívat?
Problem s topbatem jsem si neuvedomil,mate pravdu oteto moznosti jsem take cetl na XDA. Pouzivam ted jiny a problemy s tim nemam, je tedy mozne, ze to zpusobuje predevsim ten, co je uvaden i zde na foru, tusim ze ho sem nahraval uzivatel Opicka...
Hmm,tak vzhledem k tomu že používám tu plnobarevnou lištu s ikonkama je to asi ten problém,a jinak díky všem.....:yes: A ještě dále při pokusu o odinstalování se odinstalace nepodařila a vzápětí po softresetu proběhl Hardreset a to bez mého přičinění,taže mám o zábavu postaráno..... s ikonkama....:((
Jen se krátce vracím k problému s lištou barevných ikonek,našel jsem několik různých typů a instalací ale bohužel problém s padáním (zavíráním) aplikací prohlížeče se objevuje na všech instalacích (někdy sice až po několika dnech),takže pokud by někdo měl úpravu,nastavení,:O která by to eliminovala,prosím podělte se nejakou radou,díky....
Tady máš jednu z XDA,která funguje naprosto korektně. Zatím žádný problém na Smartmanii,kam jsem jí taky dával nikdo nezaznamenal.
Ještě přidávám screen z mého telefonu.
Ještě přidávám screen z mého telefonu.
Připojuji se k potvrzení o bezproblémové funkčnosti. Používám cca měsíc a za tu dobu mi Opera ani nic jiného nespadlo. :yes:
Děkuji všem,a vyzkouším....jen mě malinko mrzí to číselné zobrazení stavu nabití které je v ikoně baterie poněkud nečitelné,ale třeba jsem moc náročný....ale i tak díky...:))
Ano to je presne ta, kterou pouzivam bez problemu. S Procentualnim vycislenim baterie souhlasim, neni moc videt a v cerne barve by byl urcite lepe citelny.
Na procentuální ukazování nabití baterie používám toto:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Vidět to je perfektně, baterie mění také barvu podle stavu nabití.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=424926
Vidět to je perfektně, baterie mění také barvu podle stavu nabití.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=424926