Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

Nastal čas pro hard reset

pepr_ce4you (0)|4.2.2009 07:57
Tak jelikož mám HTC již od listopadu a prošel jsem etapou odzkoušení všech možným i nemožných programů a aplikací, které byly k mání a přístroj se stal pomalu nepřehledným a pomalým, přistoupil jsem po úvaze k HR a kompletní obnově systému. Nyní jsem již doinstaloval pouze to co vím, že skutečně potřebuji a funkčnost aplikací mám ověřenou, jako bezchybnou. Tak jsem skončil (mám orig. eng. verzi, cz ještě nebyla) u doinstalování dvou orig patchů od HTC + zrychlení SDkarty, počeštění od Sunnysoftu a jejich Interwriter, u GPS Google maps a garmin mobile (vyzkoušle jsem snad všechno, ale garmin mi šlape nejlépe) a freecady na golf (používám a mám pro ni všechna hřiště v ČR), ereader, aplikaci no data (pro případ, že jsem mimo ČR mám paušál), a ovladače pro freedom BT klávesnici. Tím jsem skončil. Žádné přidělávky vzhledu, převraceč, různá počasí, datbáze, hry tam již nepumpuji zjistil jsem, že v podstatě cena za trochu odlišné prostředí je zaplacena nepřehledností. Filmy upravuji pro VMplayer v rozlišení 800x480 která šlapou nejlépe, tkže nepřišla řada ani na Coreplayer. Dospěl již někdo taky k těmto závěrům?
mattakh (49)|4.2.2009 09:16
K těmto ne, ale v podstatě už se mi povedlo HD taky vyladit k obrazu svému a již na něm nic neměním .. krom občasného zkoušení new věcí apod.

já osobně mám tento build :

origoš cz rom z půlky prosince, kdy se cz verze dostala na trh
touchflo vypnuté a místo toho spb mobile shell menu
na video - Core Player
alarm - ageye G-Alarm
správa kontaktů - iContact
sms - VITO sms chat
hudba - S2P
google maps
qip pda
záloha - spb backup
NET CF 3.5
Resco Explorer
kalendář - ThumbCal
Opera 2808 & FlashLite 3.1



fixy apod

saman SMSDRfix
hotfixy od HTC
sunnysoft hotfix pri zasilani pres BT
ATI D3D Driver
SD TuneUP


ač se zdá, že toho je hodně mobil je stejně svižný jako s touchflo (ano ani mě se touchflo nijak nesekalo jak již se řešilo v jiné diskuzi - chyběla mi, ale jeho modifikovatelnost přestože vypadalo pěkně)

používal jsem ještě S2U2 na zamčení klávesnice, ale i s tím se mi stáválo, že mobil občas v kapse sám někomu volal - respektive vždy se nejspíš nechtíc vytočilo poslední volané číslo - tohle se mi bohužel nepovedlo vyřešit ničím programově, řeším to tím, že poslední volané číslo vždy nechám nějakou změť čísel ..

Chvátal (11)|4.2.2009 13:59
Můžeš mi poradit, kde se dá freecady na golf sehnat_
Díky:?:
pepr_ce4you (0)|4.2.2009 15:35
http://www.freecaddie.com/

Je volně šiřitelné a hřiště si uděláš sám pomocí utilitky přímo na těch stránkách. Nebo ti je pošlu, já se už udělal prakticky všechny až na pár. Dělá se to přes Googelleearth