Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

MobileMagic

peter.hodak (0)|2.2.2009 21:04
Ahojte

k plnemu vyuzitiu nasich hdeciek je urcite potrebny program ako napr gsen alebo gyrator ALEBO MobileMagic ktory aktualne skusam .. zda sa byt vybornou nahradou predoslych dvoch zmienenych avsak je tam tolko nastaveni a tolko veci co potrebujem nastavit ze mi ide hlava z toho prasknut .. takze - ak tu je niekto kto tento program pouziva // ma s nim skusenosti // vie ako nastavit veci tak aby program neotacal display napriklad pri fotkach alebo defakto univerzalny postup ako pridat rules pre tu ktoru aplikacku - prosim podelte sa .. tiez mam problemy s tabom "sensors" - absolutne mi nejde pri nich nic nastavit - neda sa na to kliknut // neda sa vytvorit new rule proste nic .. otazka teda znie ako nakonfigurovat cely program tak aby bol dokonale napasovany na HDecko .. ako napriklad vypnut otacanie tf3d kedze ked mi ho otoci tak jednak zle vykresli grafiku a celkovo v tf3d si nezelam aby sa nieco otacalo - ako to nastavit ?? za rady vopred dakujem a verim ze tato tema pomoze aj inym uzivatelom k plnemu vyuzitiu tejto sikovnej utilitky ..
peter.hodak (0)|3.2.2009 14:28
s mobilemagicom vsetko vyriesene - ak mate ktokolvek akukolvek otazku pytajte sa - rad poradim :-) ..
hafush (136)|3.2.2009 15:15
Chtěl jsem ho použít pouze k otáčení.
Gyrator nebyl špatný,ale lepší se mi zdál Changescreen,který mi ale po čase dělal,že všechny aplikace po otočení hodil na pozadí a pomohl až restart.
Máš-li stručný návod,jak nakonfigurovat Mobile Magic na tzv standartní nasazaní v HD (neotáčet,co už je otočeno systémem a otáčet SMS, E-maily,CorePlayer, aby nezlobil s TT7 a iGO8....atd) Určitě jsi to nastavoval nějak podobně. Dík
UserN1 (172)|3.2.2009 16:49
Jasne navod urcite uvitame a radi pak vyzkousime :))
mijou (109)|3.2.2009 20:21
A hlavne by som uvital, keby niekto poradil ako tam namapovat tlacitka hlasitosti pri podrzani, lebo je tam len 1x 2x 3x stlacit :(
peter.hodak (0)|3.2.2009 22:53
Ahoj

konfiguracia je urobena tak inteligetne ze lahsie to uz byt ani nemohlo a evidentne cim lahsie to bolo tym tazsie sa na to prichadzalo :-) .. takze s defaultnym natavenim programu po instalacii je to nastavene tak ze pre !!anglicky wm!! su natavene vynimky pri otacani pre touchflo3d // teeter // operu // youtube .. cele co potrebujes spravit aby si nastavil co sa otacat ma a co nie je ist do zalozky APP (v programe) - dvakrat kliknut na APP v prazdnom riadku - z dropdown menu vybrat denyrotation - kliknut na "select window" --> to vypise vsetky programy ktore boli spustene predtym alebo pocas toho ako je spsuteny mobilemagic - tym padom teda vyberies z danych poloiziek tu ktoru mas zaujem nastavit - zaskrtnes policko "separate profile for app" - OK ..

pokial aplikacku ktoru chces nastavit nemas v tom "select window" tak jednoducho pocas toho ako mas spusteny mobilemagic kliknes na home dotykove tlacidlo pod obrazovkou - pojdes resp spustis program ktory chces nastavit - vratis sa spat do mobile magic a pak v "select window" uz budes mat dany program ..
peter.hodak (0)|3.2.2009 22:54
to sa namapovat v tomto programe neda ale myslim ze je to skor otazka tvojho zvyku a praktickejsie a efektivnejsie ako dlhe stlacenie mi pride moznost zvolit si action pre 1x 2x a 3x stlacenei ..
Antilius (11)|4.2.2009 09:58
Prosim Vas co to ej Mobile Magic? Neviem najst ziadne info, dakujem.
mijou (109)|4.2.2009 20:20
No to ano, je som to len mal nastanvene, ze tl. hlasitosti boli namapovane ako sipky hore a dolu, a pri podrzani sa aktivovala obrazovka s hlasitostou a ta sla potom ovladat "sipkami". no ale skusim a uvidim! DIK

to Antilius:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=449654
Stegho (58)|27.2.2009 21:29
Diky krasne za navod, celkom mi to pomohlo. Neviem akurat - nejak sa nemozem dostat do screenu telefonu - teda aby som mohol vytacat cislo. Nemyslim, ze by to bolo nutne tym Mobile Magic, ale ked by som tam namapoval nieco, snad by to tiez pomohlo. Nevie niekto help?
hafush (136)|28.2.2009 23:59
Po nainstalování si Mobile Magic nikde nevytvořil zástupce a nemohl jsem ho dostat pryč z HD jinak než smazáním exe souboru.
Při spuštění filmu v TCMP způsoboval zasekávání.
Je perfektně dělaný na editaci jaké programy mají co dělat,ale bez zástupce jsem nedokázal napodruhé spustit okno programu pro další editaci, a to ani přez to instalační exe.
Nevím asi jsem blb. Počkám až z bety dodělaj final verzi v instalačním Cabu.
Zatím je pro mě asi jediná vyhovující varianta - povolit otáčení v Advanced_Configuration_Tool_v3.3 a pak přez nějaký program namapovat , aby delší podření zeleného tlačítka vyvolalo otočení.
Poraďte jaká aplikace je nejvhodnější:
AEButtonPlus nebo HButton_2.3 , nebo nejde to přímo v Advanced_Configuration_Tool_v3.3 ?
dvzd (139)|1.3.2009 09:57
Já jsem si na to namapoval podržení levého tlačítka se sluchátkem. Použil jsem AE Button Plus 2.66 CZ. Musí se to nastavit ve volbě "Tlačítko 1 držet" > 1 stisknutí (takže to trochu mate). Nemusí se nic povolovat v registrech ani v ACT.
hafush (136)|1.3.2009 10:40
Tak jsem to nakonec spáchal tak,že jsem v ACT3.3 povolil otáčení a pak to zelené tlačítko šlo namapovat normálně ve Windows (start-settings-tlačítka).
Zjistil jsem,že za zpomalení systému při přehrávání v TCMP filmu,který je nekonvertovaný a bitrate má tak na hraně, nemůže MobileMagic,ale otočení jako takové. Protože pokud mám aktivované otočení i pouze přes tlačítko,tak se to kouše. Pokud tlačítkem přetočení displeje vypnu,tak jede plynule.