Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

Diamond - WM6.1 - CZ - Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009 (FINAL)

Adow (1267)|4.2.2009 14:49
Fiksus: Můžeš ji naflashovat z PC. Stáhni si tenhle soubor, rozbal a exe dej k souboru diamimg.nbh. Najeď to boot loaderu (podržíš vol- a reset), spusť exe a připoj telefon (z nápisu Serial dole se stane USB), pak to odklikej. Doufám, že HardSPL máš.

Fajn: Můžeš použít stejný exe jako Fikus, jen před spuštěním RUU_signed.nbh přejmenuj na diamimg.nbh. Instaluj buď po spojení v režimu ActiveSync nebo přes bootloader - viz výše.
skiper (4)|4.2.2009 15:00
Zdravím Adow..
hlásím sychronizaci s VISTA ve verzi 3 bez problémů.
Díky :)
rkalas (49)|4.2.2009 15:11
Fajn: Musis stahnout Unsigned-Hard-SPL-Diamond-OliNex.zip a ten normalne spustis z woken a postupujes dle instrukci.
Fiksus (2)|4.2.2009 15:11
diky moc, uz je tam :-) poslu nejakou donaci
Fajn_ce4you (5)|4.2.2009 15:15
Vzdávám to.Jste na mě moc velcí borci.Popisu nerozumím.Než to zazdít,kašlu na to.Dík moc všem za snahu,ale některé pojmy jsou pro mně nesrozumitelné.Úplnej analfabet nejsem,ale pro nazasvěcené je to těžký.Ještě jednou dík.
wardaren (14)|4.2.2009 15:17
Dnes sem si nahral tuhle romku vse slape vpohode jen mi nejde spustit resco explorer. Nainstaluje se vpohode ale kdyz ho chci spustit udela se soft reset. Nevite nekdo cim to muze byt?
JJDD (65)|4.2.2009 15:51
Jeden dotaz k zalohovani.... Kdyz clovek takto "pomerne casto" meni ROMku tak by bylo vyhodne nejak zazalohovat si nastaveni v 3Dflo - seznam kontaktu a seznam programu (zalozky kontakty a programy) Nejde to nejak?
Fajn_ce4you (5)|4.2.2009 16:11
Pokus proběhl,ale hodilo mi to hlešku eror 262 a konec.
rhr_ce4you (3)|4.2.2009 16:51
V nové Eržice mám nastavenu synchronizaci s Exchange serverem a v TF3D záložce Pošta bych v pravé části měl vidět jednu obálku pro účet s názvem Outlook. Jenže já tam teď mám ještě jednu obálku navíc (nemyslím tím tu s tužkou pro psaní nového e-mailu) a když ji zvolím, tak se mi jen ukáže text "Žádné zprávy". Už jsem se s tím setkal i u jiných ROMek (vyzkoušel jsem jich hodně a tak teď nevím která to byla) a vždy jsem to vyřešil jen tím, že jsem přešel na jinou ROM. Nevíte co s tím?

EDIT: Ještě jsem narazil na jednu věc a tou je volba Zvuk v TF3D záložce Nastavení. Jde o to, že pozadí je bílé jako u ostatních voleb (např. Komunikace), ale text není černej ale taky bílej a tím pádem není vidět text. Je to jen chyba u mě anebo to dělá všem?

Jinak za Eržiku díky, je to moc povedená RÓMka ;)

rhr_ce4you (3)|4.2.2009 17:08
A angličtina je problém? Pokud ne, tak zkus forum XDA-Developers. Já jsem si Diamondem začínal hrát právě podle návodů na tomhle foru a prozatím jsem téměř na všechny otázky našel odpovědi. Třeba tady se řeší problémy s flashovanim ROMky, ale nevím jestli je to přesně tvůj problém: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=409425

Pokud to chceš česky a úplně od začátku tak mrkni na tento postup (snad neva link na "konkurenční" forum): http://smartmania.mobilmania.cz/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=1107
rhr_ce4you (3)|4.2.2009 17:09
[quote=Fajn]Vzdávám to.Jste na mě moc velcí borci.Popisu nerozumím.Než to zazdít,kašlu na to.Dík moc všem za snahu,ale některé pojmy jsou pro mně nesrozumitelné.Úplnej analfabet nejsem,ale pro nazasvěcené je to těžký.Ještě jednou dík.[/quote]
A angličtina je problém? Pokud ne, tak zkus forum XDA-Developers. Já jsem si Diamondem začínal hrát právě podle návodů na tomhle foru a prozatím jsem téměř na všechny otázky našel odpovědi. Třeba tady se řeší problémy s flashovanim ROMky, ale nevím jestli je to přesně tvůj problém: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=409425

Pokud to chceš česky a úplně od začátku tak mrkni na tento postup (snad neva link na "konkurenční" forum): http://smartmania.mobilmania.cz/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=1107
merano_ce4you (0)|4.2.2009 18:47
Ahoj, chtěl jsem se jen zeptat, jak zjistím, že mám Unsigned HardSPL. odemkl jsem ho podle stránek ze smarwiki. ještě by mě zajímalo, co by se stalo, když bych chtěl flešnout romku a neměl bych správný hardspl. mohl bych potom normálně spustit telefon (nestalo by se s ním něco)?

Jinak bych chtěl vyzkoušet eržiku, minulá byla suprová.

bylo by možné sem dát cab na windows live s messengerem?

moc děkuji za rady. míra
N3o21_ce4you (205)|4.2.2009 19:00
Narazil jsem na dorbný problém u Eržiky...
Zobrazení hodin a baterie zároveň je super věc. Jenom... Když na tu ikonku omylem tapnu, tak se Diamond na dost dlouhou chvilku zasekne.
Dělá to V2 i V3. Jde to řešit? Třeba i za cenu ztráty toho zobrazení.
Adow (1267)|4.2.2009 19:47
JJ2: Seznam kontaktů zálohovat nejde. Záložka programy sice ano - najdeš ji v registrech. Když ale následně nahraješ soubor s touto částí registru do telefonu, odkazy v programech se zobrazí, ale bez ikon. Jediná cesta, která mi funguje je, když je nastavím přímo do ROM. To bys ale musel mít vlastní ROMku.

rhr: Ta další obálka je účet "E-mail náhled". Zkoumal jsem to dlouho, ale nemůžu přijít na to, co ji při instalaci vytváří. Stačí jít do zpráv a v nastavení tento účet smazat. Co se týká nastavení Zvuku v TF3D, tak podobnou věc to dělá i v nastavení Data. Vím o tom, možná je to daň za to, že je čitelná záložka Komunikace. Zkusím se na to podívat, ale nic neslibuju.

merano: Zkus flashnout - pokud nemáš unsigned HardSPL, tak se ROMka nenahraje, ale s telefonem se nic nestane. CAB na Windows Live chystám.

N3o21: Hodiny/baterie je program StylusLock. Zámek displeje se mimo jiné aktivuje taky klepnutím na zobrazení hodin/baterie. Telefon se nesekne, jen se zamkne displej. Schválně zkus vytáhnout stylus a uvidíš, že nic zaseklého není. Zámek odstraníš vytažením a vsunutím stylusu během 1s.
N3o21_ce4you (205)|4.2.2009 19:55
Aaaaha :) Díky...
Jinak... Funkční opravený CAB na WL
Adow (1267)|4.2.2009 21:53
[quote=SG]Prosim prosim o tu aplikaci na hlasove ovladani, jak jezdim autem docela by se mi hodila, mimochodem prave u sebe nemam pc a vzhledem k tomu ze ridim a pri me smule nikde kde zastavim jiz dva dny neni free wifi tak jsem byl donucen tu romku stahnout pres GPRS ale stalo to za to :-D[/quote]
Tady je CAB na Cyberon Voice Speed Dial. Je to v češtině ;).
kurosavarob (47)|4.2.2009 23:48
Tak mám Eržiku v 3.0 a musím říct, že po mnoha rom včetně několika DUtty a UDK je to fakt dobrá romka a každému bych ji směle doporučil. Syncrhonizace na Windows Vista bez problémů. Jediné co mi trochu vadí je, že hlasitost vyzvánění a přístroje není vyřešena záložkami jako u DUTTY ale tím hloupým přepínáním mezi dvěma obrazovkami. Navíc jsem vůbec nenašel poznámky, kde jde psát ručně.. je to poměrně zásadní funkce, tak se mi nechce zdát, že byla vypuštěna, kde ji tedy najdu? Abychom si rozuměli myslím NOTES, které se synchronizují s MS outlook.

Děkuji za odpověď.
Adow (1267)|5.2.2009 07:38
Poznámky najdeš rovnou ve Startu pod položkou Kalendář. Ovládání hlasitosti můžu třeba předělat, mě se toto prostě líbilo víc :D.
Fajn_ce4you (5)|5.2.2009 08:34
Tak jsem se v čera dostal hodně daleko,ale stajně jsem nezvítězil.Flashoval jsem to z PC.Najel jsem do boot loaderu spustil exe vybral Eržiku,z nápisu serial se přeplo na usb a zhruba po 5 sekundách se na displeji objevila přenosová lišta tak jak na PC,ale nic naproběhlo.Na HTC byla znázorněna pořád 0.Proč?
mortyss (54)|5.2.2009 08:49
Tak mám taky Erziku 03, dobrá práce Adowe :-).Nicmene vsimnul sem si jedne neprijemne veci....mam stale spusteny NoData a TotalCommander, a v teto verzi se mi casto stane ze se vsechny spustene programy sami ukonci...ve verzi 02 se mi to nestalo ani jednou.Vsimnul sem si ze se tak stane pote, co je RAMka uz skoro obsazena...tak okolo 90% a spustim dalsi prog, tak ten se sice spusti ale zaroven se zavrou ostatni progs co byly minimalizovany.Jde o to ze potrebuju mit neustale NoData spusteny, jinak se lehce stane ze se diamond pripoji na GPRS nebo Edge, coz je pro me jelikoz nemam u O2 tarif na data neprijatelny, maj to bez tarifu strasne drahy...
Adow (1267)|5.2.2009 08:58
NoData nemusíš mít vůbec spuštěný pořád - stačí nastavit, dát OK a hotovo. Nemusí běžet na pozadí - jen mění hodnoty v registrech - to stejné jak NoData umí třeba i Advanced Config - Menu-More Settings-Connections.
mortyss (54)|5.2.2009 09:26
jj o tom vim, jenze v minulosti se mi uz parkrat stalo ze se mi diamond pripojil i pres to ze NoData nebylo spusteny, takze ho mam radsi na ocich :-), jinak vim o tom ze to pouze udela disabled v registrech..., nicmene to ukoncovani programu je stejne divny...
Adow (1267)|5.2.2009 09:58
Ukončování programů při nedostatku RAM dělá HTC Task Manager, to je v pořádku. Je mi ale divný, že máš tak málo volné RAM - já už jsem dva dny neresetoval a jsem na nějakých 60proc.
ewzenek (29)|5.2.2009 10:29
Tak jsem také vyměnil Eržiku dvojku za trojku a musím uznat , že je to změna zase k lepšímu. Vista jak bylo již napsáno funguje i s rozšířenýma funkcema.
Jedinej problémek u nového dokumentu ve wordu jsem vyřešil přepsáním Šablony na Templates.

Jinak postupné zaplňování paměti mě taky vcelku trápí. Po soft resetu cca 54% a během dne naběhne tak na 82% Eržika v2 uměla i 89% . Doinstaloval jsem si jen IM+ a Coreplayer.

Co se týče baterie tak jsem se smířil stím, že diamond prostě nevydrží celý den pod šťávou. Wifi a GPS jsem nezapínal, Mám Vodafon a data zdarma, tedy pár minut internetu a pár minut messengeru IM+. Zkoušel jsem několik rádií, ale defakto se stejným efektem. Teď mám rádio BS14 jako ADOW :)

P.S neznáme nějaký lepší kalendář do TF / české svátky, lepší organizace narozenin, hledání událostí/ nic použitelného jsem nevygooglil :)

EDIT: Odměna je na cestě :D :D
mortyss (54)|5.2.2009 10:58
To me je prave taky divny, na verzi 2.0 sem nikdy takle obsazenou ramku nemel...Ted mam pusteny jenom NoData a TotalCommandera a pamet je obsazena na 78%.To je hodne podezrely...

Edit: v procesech v Task Manageru sem nic podezrelyho nenasel...ale ta velka obsazenost RAM tem procesum neodpovida...tak nevim jestli Task Manager dokaze zobrazit uplne vsechno...
mortyss (54)|5.2.2009 11:37
To Ewzenek - na udalosti poutivam Second Today s premapovanim leveho tlacitka v TF + TodayAgenda, takze muzu prepinat jednim tlacitkem mezi TF a klasickym Dnes na kterym mam zobrazenou tu TodayAgendu, umi na obrazovce Dnes zobrazovat udalosti, filtrovat, muzes odtud zadavtat nove udalosti nebo aktivity, vyborna vec...prubni to :-D
rkalas (49)|5.2.2009 12:21
Zatím mám V2 a všimnul jsem si, že Poznámky (Notes) se nesynchronizují s Exchange serverem. V možnostech ActiveSync prostě není zaškrtávátko pro Poznámky, to mám pouze vyšedivělé u "Počítač se systémem Windows". Možná, že to je jen tím, že jsem kvůli chybě se synchronizací ve Vistě zatím nespároval telefon. Nejsem si jistej, ale myslím že v ofiko 1.93 to fungovalo.

A ještě takkovej nápad.Jak je v menu "Kalendář" co otevře nabídku na kalendář, poznámky a úkoly, tak to mi přijde trochu nelogické. Myslím, že by bylo lepší tyhle 3 položky přesunout to "Kancelář" a v menu sem udělat přímý link.

Adow: Budu posílat na pivko :-)
Adow (1267)|5.2.2009 13:07
ewzenek: Já problémy s pamětí nemám, ale každopádně mě to zajímá - tak snad něco do další verze vymyslím.. To s templates vím, je to stejný jako my ringtones. Není to velká chyba - nebudu vydávat novou verzi, ale vydám na to opravný CAB. Ten už bude obsahovat i korektní češtinu to Opery (díky N3o21).
A díky za odměnu ;)

mortyss: Jak jsem psal, jsem dva dny bez resetu, telefonuju, píšu SMS, včera jsem používal IGO, dneska na němčině slovník, jinak Total Commander, synchronizace.. Občas zkusím nainstalovat nějakej program. A jsem na 63proc. Ale do příští verze to zkusím nějak poladit - ikdyž momentálně teda vůbec nevím jak.

kalas: Synchro bude právě tou V2, V3 by měla synchronizovat OK. To s tím přímým linkem.. Njn, on ale nejde udělat zástupce na složku. Musel bych to řešit přes exe a to by zdržovalo. Po položkou Kalendář jsou věci, které se synchronizují a ke kterým chci mít rychlý přístup. Takže proto jsou tam. A taky dííky ;)
kurosavarob (47)|5.2.2009 14:06
Adow: Děkuji poznámky jsem našel super. Teď jsem si měnil nastavení zvonění. Chci aby zároveň vibroval a zvonil. Jenže ty vybrace teď jedou když někdo zvoní nepřetržitě... Není to jak to má být tedy vybrace chvilku klid, další vibrace, chvílka klid .. (doufám, že si rozumíme a není to zavádějící:) prostě to jede bez pauzy mám strach, aby ten vibrační motorek neodešel.

Dělá to ještě někomu?

Díky za odpověď.
Adow (1267)|5.2.2009 14:12
Takhle je to bohužel ve WM standardně.. Někde v registrech jde skript, jakým se chovají vibrace a zvonění upravit, už si to ale nepamatuju kde. Každopádně zároveň zvonění a přerušovaný vibrace asi nepůjdou. Zkus to pohledat třeba na xda-dev..
kurosavarob (47)|5.2.2009 14:16
Aha, tak podle mě to na oficiálních romkách je přerušované ty vibrace, tedy chvilku vybrování a pak pauza pak zase a k tomu neustále zvonění. UDK 7 to měla také. Tak jsem nějak pochopil, že to tak má být... Jsi si tím jistý, že to má v kuse vibrovat bez pauzy?
Adow (1267)|5.2.2009 14:28
Jsem si jistý tím, že je to "oficiální" nastavení WM, ale jak píšu, dá se to v registrech změnit.
mraq (53)|5.2.2009 15:07
Na vyvaneci skripty jsem pouzival SOB. Na Diamondu jsem jeste netestoval. Vice na http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=400779 .
N3o21_ce4you (205)|5.2.2009 15:40
Dneska jsem si všimnul podivného chování Eržiky.
Když dám Novou SMS a do políčka adresáta začnu psát jméno, nevyhledává to podle jména, jak by mělo... Tuším, že už jsem něco takového řešil u Kaisera, a že je to T9kou... Ale už si nevzpomínám jak na to. Neví někdo?
Adow (1267)|5.2.2009 17:20
Nabídka jmen při psaní "Komu" se zobrazuje u klávesnic HTC - úplné qwerty, kompaktní qwerty a klávesnice telefon. Na té malé windowsácké toto nefunguje. Ale funguje to taky tak, že zadáš jen část ze jména a pak když dáš odeslat, telefon ti dá vybrat konakt, který se shoduje se začátkem zadání.
N3o21_ce4you (205)|5.2.2009 17:47
No... jistě... Ale já jsem zvyklý, že do políčka komu začnu psát jméno... A on hned filtruje jména jako při vytáčení. To se mi jeví jako nejlepší.
Sice sem si T9 ořezal, ale někde v systému bude asi něco nastaveno, co se promítá i do SMS nastavení. A potřebuju to nějak vypnout. prostě... Abych do políčka Komu mohl začít psát jméno... A odtud se mi rozbalilo menu obsahující kontakty ve kterých se to co už bylo napsáno vyskytuje (což je standartní chování WM... Minimálně od verze 5.0. Ovšem právě XT9 a ta HTC klávesnice to nějak ruší, a je to potřeba donastavit ručně)
Adow (1267)|5.2.2009 18:12
V prvním příspěvku je odkaz na update 1 pro Eržiku v3 i s popisem ;).
N3o21_ce4you (205)|5.2.2009 20:25
Prosímtě... nějak se mi nedaří ovládat ten stylus lock.
Dneska jsem dal do Diamondu SIMku... A nemohl jsem ani přijmout hovor, protože byl aktivní ten Stylus Lock.
Zvláštní je, že normálně aktivní není. Ale vžycky když se mi to nejmíň hodí, tak se aktivuje. Kolikrát ani nevytáhnu stylus.... Vždycky když zasunu stylus, zamkne se to. Takže bez vytaženého stylusu nic nezmůžu.
Divné ale je, že jindy jde ovládat bez problémů, a někdy se ani při zasunutí stylusu nezamkne (což bych očekával, že udělá vždycky). Kolikrát se mi v pouzdře v kapse běžně tvoří nové události v kalendáři nebo přenastavují hodiny.

Jde to nějak poladit? Vím, že se ho dá zbavit úplně. Ale... Je možné nějak nechat aktivní tu ikonku baterie i hodin zárověň... Ale radši nějak vypnout to zamykání? Beztak je to pro mě jen na obtíž.
dada09_ce4you (22)|5.2.2009 20:26
Zdar vsichni.Pri nastavovani tel.po flashi 3. Erziky se mi omylem povedlo nastavit si vychozi modre tema WM (nepouzivam Flo).Ted ale nemuzu nikde najit jak dostat zpatky cerne tema Htc black.V nabidce nastaveni dnes je jen to modre vychozi.Poradi nekdo?
Diky
N3o21_ce4you (205)|5.2.2009 20:29
ve složce Windows by mělo být téma HTC Black.tsk. Použij to...
Adow (1267)|5.2.2009 20:39
N3o21: Takže znovu.. StylusLock po resetu NENÍ aktivní. Nezamyká tedy displej. Aktivace se dá provést dvěma způsoby: 1. vytažením a zasunutím stylusu během 1 s (tím se dá i deaktivovat) nebo 2. zmáčknutím na ikonu baterie/hodin. Že je aktivní poznáš podle toho, že při zasunutém stylusu je ikona bílá. Jen ikona bez funkce nejde - už jsem se na to ptal autora a taková verze není a nebude. Takže se to buď nauč používat nebo si to deaktivuj :D.
blackman_82_ce4you (255)|5.2.2009 20:46
[quote=Adow]Ukončování programů při nedostatku RAM dělá HTC Task Manager, to je v pořádku. Je mi ale divný, že máš tak málo volné RAM - já už jsem dva dny neresetoval a jsem na nějakých 60proc.[/quote]
Ja se taky pridavam k tem co maj problem s nedostatkem RAM. Pohybuju se kol 15MB volne pameti coz je 85% obsazene. Staci necelej den... Aplikace ukoncuji neminimalizuji. Nevim kde muze byt zakopanej pes :( Ale jine ROM-ky se mi tak nechovali. To vypada na podobny problem jako s AS ve Vistach taky to nekomu slo a nekomu ne.....
Adow (1267)|5.2.2009 21:29
Jj, takový problémy mám nejraději.. Ale u té Visty to bylo jasný - pak jsem si to ověřil i sám.. Dělám tu ROMku na míru, pořád se připojuju k PC a ukládám registry, instaluju aplikace, do toho píšu SMS, volám, použil jsem navigaci. A schválně se bráním resetu. Jsem na 68proc. Taky bych si asi představoval míň, ale fakt s tím dělám psí kusy.. Nechápu, jak se můžete dostat přes 80.
Teď zrovna zkouším iLauncher a tam mi v aktivních aplikacích ukazuje 3x telefon. Takže možná tam bude zakopanej pes.
Diamondman (20)|5.2.2009 21:47
Měl bych dotaz. Přešel jsem z V2 na V3 a chybí mi tam ta aplikace na přiřazení programů tlačítkům. (dlouhé podržení, 1x, 2x, 3x stisk) Jinak maximální spokojenost. Bohužel jsem již zapoměl jak se ten prográmek jmenoval, abych ho někde našel. Škoda, že v poslední verzi již není. Bylo by možné hodit sem název nebo rovnou cab? Děkuji všem.
N3o21_ce4you (205)|5.2.2009 21:49
Já s tím taky nemám problémy... Teda... Nikdy nepoužívám multitasking. Prostě síla zvyku. (Něco běží na pozadí... Ale víc aplikací víceméně nepouštím)
Když se mi zdá, že by se paměť mohla uvolnit, pustím do toho Oxios Hibernate.

Mimochodem... Jak se dostat přes 80%? Podle mě to dělá Opera. Zkusil bych jinou verzi. Na Diamondu ji moc nepoužívám. Ale vím, že na kaiserovi ej to děsnej žrout, a tam se mi osvědčil buď NetFront, nebo [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] verze.
Nepoužíváte oba náhodou běžně Operu Mobile?

[quote=Diamondman]Měl bych dotaz. Přešel jsem z V2 na V3 a chybí mi tam ta aplikace na přiřazení programů tlačítkům. (dlouhé podržení, 1x, 2x, 3x stisk) Jinak maximální spokojenost. Bohužel jsem již zapoměl jak se ten prográmek jmenoval, abych ho někde našel. Škoda, že v poslední verzi již není. Bylo by možné hodit sem název nebo rovnou cab? Děkuji všem.[/quote]
AEButton... Žere to (už tak dost slabou) baterii.
blackman_82_ce4you (255)|5.2.2009 21:55
volam, pisu, fotim sem tam web... Kdyz si chci pak pustit iGo tak uz hlasi malo RAM. Treba jsem ted udelal restart, stahl pocasi a hned mi to sebralo 2% a uz se to pak nevratilo zpet po chvilce necinosti mi to spadlo o dalsi 2%. Jediny co me napada je ze mam v TF3D tematko dirthy paper (nebo jak se to pise - proste ten zmuchlanej papir a rucne psany)

EDIT: Zkusim ted tu radu s preinstalovanim opery
EDIT2: Ted po deseti minutach co lezel v klidu na stole ubylo dalsi 1%
N3o21_ce4you (205)|5.2.2009 21:58
Dělám totéž co ty... Jen používám TomTom. Takže... Buď je to iGo 8 (mám pocit že na VGA mívalo nějaké problémy). A nebo TF3D.
Btw... TF3D žere normálně... Osobně jsem donedávna nepoužíval záložku hudba, která spořádala dost prostředků. Ale teď sem si ji nějak oblíbil. A znát to není.
dada09_ce4you (22)|6.2.2009 05:18
[quote=N3o21]ve složce Windows by mělo být téma HTC Black.tsk. Použij to...[/quote]

Nevim jak.Kdyz ho ve windows zkusim otevrit,otevre se mi nabidka na zmenu tematka,ale Htc black tam stejne neni.Ta modra je hrozna :-(
Adow (1267)|6.2.2009 07:48
dada09: Problém může být v tom, že ten HTC Black.tsk má atribut skrytý.. Udělal jsem ti CAB, po kterým se ti zobrazí ve výběru a mělo by to být OK. Instaluj do zařízení a jestli bude chtít po instalaci restart, tak není potřeba. A ještě jedna věc - po nastavení můžeš CAB klidně odinstalovat, témátko zůstane :D. Témátko musíš zapnout ručně. Mimochodem, dneska jsem se podíval na účet... A děkuji ;)

Blackman_82: Paměť se pokusím nějak řešit.. A taky díky moc!

neznámý dárce: I tobě děkuji - pište mi, prosím, do poznámky nick, ať vás můžu uvést v děkovačce ;)
kramva (20)|6.2.2009 09:52
Zdar ja to mel taky , ale vtip je v tom , ze kdyz vysunes a zasunes Stylus za min nez vterinu tak to nastavis na zamykat nebo nezamykat, , takze ja ho tam jen kvuli tem hodinam a baterce:-) no a obcas se muze stat , ze kdyz ten telefon nejak vic v kapse zmacknes , tak to cidlo na stylus je zmatene a treba si mysli , ze jsi vyndyl a zyndal stylus takze se zamkne , ale to je jen kdyz ten telefon zmacnes fakt blbe, stalo se mi to tak 1 za mesic :-)