Fring
Čítal som tu v článkoch o programe Fring a skúsil som si to nahodiť. Dal som si tú verziu pre Xperiu a v pohode spustím. Len by som potreboval poradiŤ:
Ono ten program nepočíta s tým, že mám smerové ovládače? Príde mi to take akoby tomu niečo chýbalo...
Neviete či sa tam dá nastaviŤ aby mi nevypinalo zariadenie keď mám ten program pustený?
Ako to je napríklad s kontaktami. Prišlo mi to take nedorobené, lebo som si nahodil prihlasovacie na ICQ,SKYPE, MSN, Gmail, Facebook a ukázal o mi len kontakty z ICQ a po pár reštartoch konečne aj skype kontakty. To má tak fungovať?
Nepoznáte aj nejakú dobru alternatívu k tomuto? Teda potrebujem hlavne ICQ a Skype mať v jednom.
Ď
Ono ten program nepočíta s tým, že mám smerové ovládače? Príde mi to take akoby tomu niečo chýbalo...
Neviete či sa tam dá nastaviŤ aby mi nevypinalo zariadenie keď mám ten program pustený?
Ako to je napríklad s kontaktami. Prišlo mi to take nedorobené, lebo som si nahodil prihlasovacie na ICQ,SKYPE, MSN, Gmail, Facebook a ukázal o mi len kontakty z ICQ a po pár reštartoch konečne aj skype kontakty. To má tak fungovať?
Nepoznáte aj nejakú dobru alternatívu k tomuto? Teda potrebujem hlavne ICQ a Skype mať v jednom.
Ď
Fring je dobrej na iPhonu na WM se mi ani trošku nelíbí. Pro ICQ používám výborný program - Smaper a skype moc nevyužívám na ppc. Dříve jsem používal Skype 2.2
Ja používam QIP a Skype má samozrejme vlastný program veľm dobre pravený. Len je pre mňa bohovo zdĺhavé prpínať medzi programami. Práve preto ma to zaujíma - potrebujem rozumne all in on. Nemusí to podporovať skype hovory ani iné blbosti, dosť podstatná je spotreba dát... Al hlavne nech nemusím prepínať. Máte niečo?
Můžeš vyzkoušet ještě Nimbuzz, ale mě moc nenadchl.
Doporucuji Pigeon ICQ. Pekny,pripraven na ovladani prstem. Mozno dohrat animovate smajliky z QIPu atd...Na skype pouzivam skype :)
Bobanovicz dikes, idem to vyskúšať, snaď to bude aspoň viac user frendly ako hento. Inak aj ostatným díkes, ale ja som tu nechcel riešiť osobitné programy - to som uŽ 2x napísal. Už ste niekedy skúšali naraz komunikovať s viacerými ľuďmi cez Skype a zároveň ICQ - to je na nič.
Tak to funguje celkom dobre, mal som len problém, že sa mi to na začiatku bilo so skypom - vôbec som nemal možnosť "skype" v zozname. Po odinstalovani a vymazani komplet suborov to ide. Len je to trochu trhave, co uz.
Ď
Ď
No tak pripájam aj krátke video s programom, ako asi vyzerá. Je tam nejaký problém s posledným riadkom - je celý čierny. Inak program z Času na čas spadne, trošku niekedy blázni, najmä pri nastaveniach. Mal som na desktope pustené ICQ aj Skype aj MSN tak mi to pri štarte trochu zahaprovalo, ale funguje.
[youtube]http://www.youtube.com/v/xwcMBNfMA7A[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/v/xwcMBNfMA7A[/youtube]