TF3D - Home - neaktualizace nadcházejících schůzek z kalendáře
Zdravim,
mam takovy zajimavy problem. TF3D zobrazuje poznamky z kalendare vzdy nasledujici den dopredu. Akrualizace se vsak neprovadi sama, ale vzdy po resetu PDA, tedy po zapnuti TF3D. Je mozne to nejak poladit?
Upraven název vlákna.
mam takovy zajimavy problem. TF3D zobrazuje poznamky z kalendare vzdy nasledujici den dopredu. Akrualizace se vsak neprovadi sama, ale vzdy po resetu PDA, tedy po zapnuti TF3D. Je mozne to nejak poladit?
Upraven název vlákna.
Mne zobrazuje nasledujuci den hned. Zadam novy udaj do kalendara a okamzite mam na TF dnesny a nasledujuci den.
Tak se mi taky přestal kalendář aktualizovat na úvodní obrazovce. Po půlnoci se nepřepne, co jsem měl v kalendáři na zítra, mám na zítra i v den události. Změní se to až po resetu, nebo při zásahu do kalendáře. Změna, nebo nová položka a pak se kalendář probere, ale jen do půlnoci. Neví někdo, co s tím?
Bohužel toto chování pozoruji také. Naštěstí pro náhled nadcházejících schůzek a úkolů používám díky SecondToday Spb Diary tak mě to moc netrápí, ale je fakt že se to na TF3D neaktualizuje. Pomůže jen restar TF3D (a je jedno jakým způsobem k němu dojde).