Téma: GOLD-HD
GOLD-HD
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=468898
moc pekne tematko,len neviem ci mam tie subory skopirovat do windows tak jak su,ked ich stiahnam a rozbalim,ale treba na to ist nejak inak? Je tam toho 19MB.
A este jedna vec , ide nejak vidiet cez active synch v pc aj zlozku windows?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=468898
moc pekne tematko,len neviem ci mam tie subory skopirovat do windows tak jak su,ked ich stiahnam a rozbalim,ale treba na to ist nejak inak? Je tam toho 19MB.
A este jedna vec , ide nejak vidiet cez active synch v pc aj zlozku windows?
Povedlo se to nekomu nainstalovat? ptal jsem na psotup pri instalaci i na XDA a zatim bez odpovedi
Marlboroman
Marlboroman
přes AS je slozka windows videt, pres disk mode ne.Jinak instalace je jednoducha,prepises soubory manilly ve slozce windows a pak nainstalujes caby pro transparentnost ktere chces...to by melo byt vse...ale doporucuji si udelat zalohu origo manilly...
Urcite ich bude treba nakopirovat do PDA, do adresara Windows. Ja som tak instaloval ale inu temu.
Ked ich nakopirujes, bude treba prepisat tie co su tam, a ak sa budes chciet vratit k povodnym? Co potom?
Tak ich skus vyhladat v PDA kde sa nachadzaju a ci sa tam vobec nachadzaju.
Ked ich nakopirujes, bude treba prepisat tie co su tam, a ak sa budes chciet vratit k povodnym? Co potom?
Tak ich skus vyhladat v PDA kde sa nachadzaju a ci sa tam vobec nachadzaju.
Chtěl jsem se zeptat stáhl jsem z xda fora themes s příponou .themes ale nevím jak to aplikovat někdo nějakou radu??
[quote=phoboz]Urcite ich bude treba nakopirovat do PDA, do adresara Windows. Ja som tak instaloval ale inu temu.
Tak ich skus vyhladat v PDA kde sa nachadzaju a ci sa tam vobec nachadzaju.[/quote]
ok,len stupidna podotazka. Mam najskor pootvarat vsetky zlozky a potom nakopirovat tych milion manila suborov,alebo skopirovat celu zlozku,jak je ked ju vyextrahujem z toho zipu?
Tak ich skus vyhladat v PDA kde sa nachadzaju a ci sa tam vobec nachadzaju.[/quote]
ok,len stupidna podotazka. Mam najskor pootvarat vsetky zlozky a potom nakopirovat tych milion manila suborov,alebo skopirovat celu zlozku,jak je ked ju vyextrahujem z toho zipu?
kopiruj to primo v HDcku treba z SD karty pres total commander nebo resco explorer a melo by to jit...ochrana funguje kdyz to kopirujes rovnou z PC
dik uz som to zistil. Ani som to nemusel skusat,nejaky dobrak tam hodil na stiahnutie subor .theme, takze jednoduche cez TF3D config.
Vec nazoru s tim TF3D, ti co byli zvykly na drivejsi WM bez TF3D a s ruznymi doplnkovymi programy na HS napr od SPB od nej asi casem upusti. Me treba jeste bavi a uz nejaky ten patek HDcko mam :) Ale ze to je dokonale taky netvrdim...
ja tf3d stale stale pouzivam. vyhovuje mi.
Aky je rozdiel medzi temou co treba nakopirovat vsetky tie manila subory a temou ,ktoru tvori jeden subor? Je Je ta prva moznost jednoduchsia pre tvorcu,alebo preco ich je tolko,kazdy to robi v manile? Toto ma zaujima,nikde som o tomto nenasiel clanok. Proste rozdiely,vyhody,zapory atd.
Aky je rozdiel medzi temou co treba nakopirovat vsetky tie manila subory a temou ,ktoru tvori jeden subor? Je Je ta prva moznost jednoduchsia pre tvorcu,alebo preco ich je tolko,kazdy to robi v manile? Toto ma zaujima,nikde som o tomto nenasiel clanok. Proste rozdiely,vyhody,zapory atd.
Pro tebe jako uzivatele je jednoduzsi pouzit pomoci TF3D Config soubor *theme ptz to za tebe udela zalohu origo manilly, nahraje nove soubory manilly z vybraneho tematu a nabidne ti soft reset...v opacnem pripade by si to musel vse slozite delat manualne. Pro tvurce v tom rozdil moc neni, jen musi umet soubor theme vytvorit...