Jak otočit tabulku Exel o 90 st.
Ahoj. Hodilo by se mi otáčet Exel a Word mobile na šířku. Nepřišel jsem na to jak. Poradíte mě někdo?
Na svém HTC HD mám nainstalovaný program Gyrator 2 a ten naprosto spolehlivě otáčí tabulku Exel na ležato. Doporučuji:yes:
Díky za typ. Pokouším se Gyrator nainstalovat a nějak mě to nejde. nevím jak na to. Anglicky neumím.
Pokud by ti do oka nepadlo automaticke otaceni,nebo samotny program Gyrator2 muzes pouzit i manualni otaceni.Napriklad vynikajici spravce wktask(je i v cestine) ma v sobe i mimo jine utilitku na otaceni displeje.Staci pak dlouze podrzet v miste krizku stylus a vybrat akci otocit displej.Lze i vybrat stranu na jakou se ma otacet.Moznosti je spousta.
Já jsem si stáhl ten Gyrator2, ale nevím jak ho nainstalovat. Programy které jsem doteď instaloval měli příponu exe. Tady je jenom setup xml.a já nevím co s ním.:oops:
to co si stahnul je instalacni soubor pro Win.Mobile tj.uz ho nerozbalujes v PC. Tak jak ho mas ho nahraj treba na kartu, a odtud ji v telefonu spust...instalace tak bezproblemu probehne...
shrnuti...Exe soubory jsou pro instalaci z PC, cab soubory jsou pro instalaci z telefonu...
tohle je asi tvuj prvni telefon s Win.Mobile...doporucuji si predcist nejake zakladni informace na internetu,tohle patri mezi skutecne zaklady...
Jinak jeste jedna rada...zde najdes i postup nastaveni Gyratoru v cestine...
shrnuti...Exe soubory jsou pro instalaci z PC, cab soubory jsou pro instalaci z telefonu...
tohle je asi tvuj prvni telefon s Win.Mobile...doporucuji si predcist nejake zakladni informace na internetu,tohle patri mezi skutecne zaklady...
Jinak jeste jedna rada...zde najdes i postup nastaveni Gyratoru v cestine...
to UserN1: Díky moc, to jsem potřeboval vědět.Jo je to moje první zařízení a všechno bych chtěl udělat hned.
Na tvem miste bych se Gyratoru nebal. Na ovladani to je hodne trivialni aplikace, ale funkcne je velmi dobre. [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Dle mych zkusenosti doporucuji pro vsechny aplikace zakazat otaceni pomoci gyratoru a pak si volit jen ty, uy kterych to potrebujes /*Excel, word, Zpravy atd.*/