HTC Touch HD - Jak skrýt v Kontktech položky ze SIM karty?
Nahrál jsem kontakty ze SIM do kontaktů a teď to tam mám vše v kontaktech dvakrát a ty se značkou SIM nejdou ani smazat, ani editovat. Co stím?
Tak hrábni do registru a pozměn -
HKCU\ControlPanel\Phone\ShowSim = 0 (DWORD decimálně)
původní hodnota: 1
HKCU\ControlPanel\Phone\ShowSim = 0 (DWORD decimálně)
původní hodnota: 1
Jen doplním, pokud z nějakého důvodu nechcete lézt přímo do registru, pořadovaná změna (a obrovská spousta dalších) je snadno nastavitelná pomocí nástroje Advanced Configuration Tool, který je ke stažení zcela zdarma.
už to tady bylo několikrát řešeno, u HDčka je to složitější
poslední příspěvek, který to řeší, je zde
poslední příspěvek, který to řeší, je zde
stiahol som si tu aplikaciu Advanced configuration tool.. nakopcil na SD kartu a spustil exe subor, vyhlasil, ze mam stary Framework, tak som stiahol aj ten a nakopiroval na SD kartu.. lenze je to s koncovkou .msi a pise mi ze nema na otvorenie asociovany ziadnyu program.. ako ho nainstalovat ? cim ?
vdaka
vdaka
Je to instalator pro stolni pocitac. Mate ActiveSync (pro XP) nebo Mobile Device Center (Vista)? Pokud ano, ten MSI spustte na stolnim pocitaci a pak postupujte dle instrukci. Pokud nemate nic takoveho nainstalovaneho, tak kouknete na CD dodavane s tim zarizenim. Ja sem kdyztak ten Framework ve forme CABu zkusim nahrat, ale nevim, jak je to velke.
Uz jsem ho sem nahral. Snad je to spravna verze, je jich tam asi 10. Zkuste a dejte vedet (pozor, je zaZIPovanej, nejdriv rozbalit).
Udajně funguje i tento prográmek, kde ho stačí nainstalovat a nemusíte se o nic víc starat. Stačí pak jen udělat SR.