iGO 8 - problém - nefunguje oznámení překročení rychlosti
Mam iGO 8 v 8.3.2.64873 nainstalovany v HTC HD nechapem preco mi neukazuje rychlostny limit (prekrocenie rychlosti) a ani naň neupozorni ci uz zvukovo alebo vizualne.
Prosimo pomoc. Vo v 8.0.0.49545 to islo.
Prosimo pomoc. Vo v 8.0.0.49545 to islo.
To isté, ukazuje mi okamžitú rýchlosť, rýchlostný limit nie, ale na prekročenie rýchlosti ma upozorní. Skúsiť mapu z 8.0.0.49545. Ja som to ešte neskúšal.
Jen informace, které si pravděpodobně přečtete i v jiném vlákně, ale přece.
Mapy (spubory.fbl) nejsou zpětně kompatibilní. Tzn. mapy pro verzi 8.0 NEJSOU použitelné v žádné jiné verzi.
Mapy pro verzi 8.3.xxx jsou na tom stejně, lze je použít pouze mezi verzemi 8.3.1 a 8.3.2.
Otázka upozorňování na překročrnou rychlost, směrové tabule, šipky pro pruhy jsou také zálěžitostí mapových souborů, zda-li tam tyto informace výrobce uložil.
Předpokládám, že ve IGO je vše nastaveno správně, aby se zobrazovaly ony informace a pokud tam nejsou, neumí to mapa, resp. vydavatel je tam nevložil.
Mapové soubory od TeleAtlas fungují, ostatní jako např. XAHAX už méně nebo vůbec. Navteq teď vydal nějaké mapy, kde je to už lepší.
Mapy (spubory.fbl) nejsou zpětně kompatibilní. Tzn. mapy pro verzi 8.0 NEJSOU použitelné v žádné jiné verzi.
Mapy pro verzi 8.3.xxx jsou na tom stejně, lze je použít pouze mezi verzemi 8.3.1 a 8.3.2.
Otázka upozorňování na překročrnou rychlost, směrové tabule, šipky pro pruhy jsou také zálěžitostí mapových souborů, zda-li tam tyto informace výrobce uložil.
Předpokládám, že ve IGO je vše nastaveno správně, aby se zobrazovaly ony informace a pokud tam nejsou, neumí to mapa, resp. vydavatel je tam nevložil.
Mapové soubory od TeleAtlas fungují, ostatní jako např. XAHAX už méně nebo vůbec. Navteq teď vydal nějaké mapy, kde je to už lepší.
Dakujem za vysvetlenie a rad by som sa opytal kde najdem mapy od teleatlasu? Proste take aby mi tie upozornenia na prekrocenie rychlosti isli.
Dakujem
Dakujem
Jinak téma o IGO8 je zde již dlouho, tak se zkus podívat. Asi Ti jde hlavně o SK, ale to bohužel od TA dlouho nebylo, ale teď myslím, že už je. Podívej se SEM.
Samozrejme s mapami 8.3.Ale mám jednu otázku. Viem zistiť podla mapy, od koho je?
A asi by sme toto vlákno mali presunúť do iGO, lebo sa to tu zahltí.
A asi by sme toto vlákno mali presunúť do iGO, lebo sa to tu zahltí.