HTC Touch HD - Zvuk SMS - jak nastavit?
Zdravim,
mám HDčko od včera a nevím jak nastavit vlastní zvuk sms...to menu kde se nastavujou zvuky sem nasel ale nedalo mi to navybranou, takže jsem musel použít nějaký
ze zvuků přednastaných...to samé vlastně platí i pro budík.
Kdyby jste mi napsali jak na to, byl bych moc rád;)
mám HDčko od včera a nevím jak nastavit vlastní zvuk sms...to menu kde se nastavujou zvuky sem nasel ale nedalo mi to navybranou, takže jsem musel použít nějaký
ze zvuků přednastaných...to samé vlastně platí i pro budík.
Kdyby jste mi napsali jak na to, byl bych moc rád;)
Já to zadal a nakopíroval v nabídce se to ukázalo ale nefunguje přepne to na ,,default,,:(( nevíte někdo co stím děkuji
Nevím jestli stačí,aby byly přímo ve Windows. Jáje mám ve Windows/Rings/......... . Co je ale důležité- MUSÍ TO BÝT WAV. S MP3 se nechytáš.
Zvuk pro oznámení příchozí SMS musí být uložen přímo v akresáři "Windows", může být klidně i ve formátu MP3. Když jsem měl ten soubor v adresáři "Windows\Rings", tak mi to ten soubor pro oznámení SMS nenačetlo, ani když byl ve formátu WAV. Tam jsou asi jenom soubory pro vyzvánění příchozího telefonního hovoru.
Ano,presne jak pise dvzd.Ve slozce Rings jsou jen zvuky pro vyzvaneni.A zvuky pro prichozi sms,eamily atd musi byt ve slozce Windows a jak zde bylo napsano muzou byt i ve formatu MP3.Sam pouzivam mp3.
Udělal jsem to přesně jak jste říkali do složky - windows a ve formátu wav.Ale i přesto mi to nefunguje v nabidce se to ukázalo
to jo !!! Taky jsem potom udělal restart ale nic se nezměnilo hudbu jsem v nabídce měl ale když jsem jí chtěl použít
tak to zase přeplo na ,,default,, :(( ale nevím proč .....prosíííííííím o radu děkuji.
to jo !!! Taky jsem potom udělal restart ale nic se nezměnilo hudbu jsem v nabídce měl ale když jsem jí chtěl použít
tak to zase přeplo na ,,default,, :(( ale nevím proč .....prosíííííííím o radu děkuji.
Zdravím všechny. Mám stejný problém s budíkem. Nový zvuk (Winnetou) jsem vložil do složky Windows a vybral jej jako tón pro buzení. Vše O.K. funguje, bohužel jen do soft resetu. Po SR je nový zvuk ve složce vidět a je možno jej vybrat ale bohužel není při buzení přehráván. Nevíte někdo co s tím, prosím? Zvuky, které jsou v nabídce mi až tak nevyhovují. Děkuji za rady.
Přidám vám odkaz na nějaké ty SMS Zvuky na TouchPro.cz - http://www.touchpro.cz/?p=smszvuky