HTC Touch HD - první informace, dojmy a odkazy kolem tohoto zařízení
Tady na Ce4you jsou hodně moc pěkné postřehy... Toto zařízení mě celkem hodně láká, dokonce jsem rozhodnutý oželit i HW klávesnici.
[quote=gulii]Tady na Ce4you jsou hodně moc pěkné postřehy... Toto zařízení mě celkem hodně láká, dokonce jsem rozhodnutý oželit i HW klávesnici. [/quote]
Aby to nebolo ako s Diamondom, ze neskor pride ten isty typ ale s klavesnicou. To by bola pecka(aj ked by to bol asi poriadny macko).
Aby to nebolo ako s Diamondom, ze neskor pride ten isty typ ale s klavesnicou. To by bola pecka(aj ked by to bol asi poriadny macko).
No mě se líbí taky, ale nemyslím si, že by zase byl úplně nej. Spíš se bojím, že bych to bez hw klávesnice nezvládl. A pokud přijde model s ní, tak zase nevím, zda chci v kapse nosit cihlu... Pokud bude klávesnice dobrá jako na iPhone tak si myslím, že se hw dá oželit :)
Takze od dnes som uz aj ja stastnym majitelom tohoto pristroja a musim povedat ze display je fakt nadherny ked to porovnam z mojim predchodcom HTC TyTn II, odozva systemu je tiez dobra.
Taktéž chci přejít z TyTN II. Jediné, co mě mrzí, je neexistence HW klávesnice. Nikdy jsem toho moc nenapsala, ale byla jsem rádá, že HW klávesnice je v záloze. Jak se píše prsty na virtuální klávesnici? Třeba na iPhone (ne že bych je chtěla srovnávat) se píše úplně skvěle...
Na softwarovej klavesnici sa mne pise dobre, a to nemam zrovna najmensie prsty ale nepaci sa mi citlivost na dotyk hlavne so stylusom musim dost pritlacat, naco som nebol zvyknuty z predchadzajucich PDA. Ale zatial som maximalne spokojny. Vsetko funguje ako ma.
Má někdo prosím nějaké podrobnější postřehy a zkušenosti z tohoto zařízení místo "jsem maximálně spokojen".
- jak se Vám líbí TouchFlo, je rychlé, stabilní?
- celkové odezvy systému, popř. porovnání s Vaším starším zařízením?
- přehrávali jste už nějaké video?
- našli jste nějaká negativa, bugy?
- čitelnost displaye vůči umělému osvětlení (zářivky, lampy), zda jsou vidět reflexy, odrazy?
Díky
- jak se Vám líbí TouchFlo, je rychlé, stabilní?
- celkové odezvy systému, popř. porovnání s Vaším starším zařízením?
- přehrávali jste už nějaké video?
- našli jste nějaká negativa, bugy?
- čitelnost displaye vůči umělému osvětlení (zářivky, lampy), zda jsou vidět reflexy, odrazy?
Díky
Tak jsem to nevydržel a koupil ho taky a jsem nadšenej.:D Mám ho asi třetí den.Koupil jsem ho z www.inotebook.cz a posílaj rychle a hlavně levně/teda 14 tyček není zrovna nejmíň :(( / .Ale nelituju.
Přešel jsem na něj z MIO A701 a rozdíl je značný v mnoha ohledech.
Touch Flo je rychlé ale je na něm co dodělávat. Celkově je HD velmi rychlé a jsem zvědav na odladěné verze ROMek.
Čitelnost displeje je dobrá oproti A701 kua rozdíl jak čitelnost tak samozřejmě rozlišení. 800x480 je :cool:
Dokonce v Opeře je na šířku čitelné každé písmenko-teda pokud vidíte dobře z blízka. Je teda pravda, že je na něm vidět každá šmouha, ale pouze z boku, čelně je vše ok.
Foťák je celkem dobrej, ale pouze za dobrých světelných podmínek.
Výdrž baterie se mi zdá až abnormální. A701 max 2=3dny a HD dnes asi 5min hovor,20min web,5min IGO,1h hudba bez sluchátek a má ještě asi 70%.;) :O
Audio výstup na sluch. je opravdu i na 3-pin kontakty tedy klasický konektor 3,5jack.
Dost mile mě taky překvapila rychlost přijetí hovoru a vyzvánění samotné.Odezva je prostě supr.:D
Nevýhody:
Chybějící otvory pro poutko
chybějící přisvětlovací dioda
Systém má svý mouchy, ale budoucí ROM většinu z nich doufám odstraní.
A co Android, bude:D nebo nebude?
Přešel jsem na něj z MIO A701 a rozdíl je značný v mnoha ohledech.
Touch Flo je rychlé ale je na něm co dodělávat. Celkově je HD velmi rychlé a jsem zvědav na odladěné verze ROMek.
Čitelnost displeje je dobrá oproti A701 kua rozdíl jak čitelnost tak samozřejmě rozlišení. 800x480 je :cool:
Dokonce v Opeře je na šířku čitelné každé písmenko-teda pokud vidíte dobře z blízka. Je teda pravda, že je na něm vidět každá šmouha, ale pouze z boku, čelně je vše ok.
Foťák je celkem dobrej, ale pouze za dobrých světelných podmínek.
Výdrž baterie se mi zdá až abnormální. A701 max 2=3dny a HD dnes asi 5min hovor,20min web,5min IGO,1h hudba bez sluchátek a má ještě asi 70%.;) :O
Audio výstup na sluch. je opravdu i na 3-pin kontakty tedy klasický konektor 3,5jack.
Dost mile mě taky překvapila rychlost přijetí hovoru a vyzvánění samotné.Odezva je prostě supr.:D
Nevýhody:
Chybějící otvory pro poutko
chybějící přisvětlovací dioda
Systém má svý mouchy, ale budoucí ROM většinu z nich doufám odstraní.
A co Android, bude:D nebo nebude?