Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

Vícero problemů u 6915

puczmeloun (17)|11.9.2008 09:17
Zdravím Vás.

Po přečtění dikuzí o 6915 jsem se rozhodl, že se stějně budu muset zeptat. Dostal jsem k používán hw6915. před koncem záruky byla na reklamaci, neboť držák do autu zničil piny na konektoru a nešlo ipaqa dát do kolýbky. reklamace neuznána - vymena zakladni desky, oprava cca5tis kč. Přivezli sme si ho domu a po cca 1dnu pouzivani prestal jit zvuk. takze to slo opet na reklamaci. dopadlo to tak ze nam prisel kryt z holandska ktery sme museli vratit a byl nam namontovan nas stary kryt. Jen dodám že kryt nám byl vyměnen automaticky, ale záznam v case reportu neni. Poté jsme si opět vyzvedli ipaqa ze servisu. vcera jsem ho dal dohromady naistaloval aplikacky a po jednom dnu pouzivani prestal jit zvuk. zde na foru jsem si přečetl ať smažu věci od tomtoma. To jsem promazal a zvuk nešel, potom jsem položil ipaqa vedle sebe na stůl a zvuk najednou šel asi 10min. POté už bylo slyšet jen zachrantěný reproduktoru při pokusu o vydání zvuku. Co s tím mám udělat ? Blbý Kontakt ?

Dalším problémem je to že mi nejde foťák. Má se nějak instalovat ? v seznamu zařizení mi to píše že nejsou nainstalovány žádné kamery.

A poslední problém, který se projevil dneska že při volání mě druhá strana neslyší.

Poradtě co s tím ... rád tento stroj využíval ale už jak si nemám súli jezdit pořád do jeremenkovy .....
Zdenek Malinsky (9781)|12.9.2008 12:40
HR a vyzkoušej na prázdném PDA, tj. bez jakékoli doinstalované aplikace, bez dat atp. Pokud nepůjde řádně volat ani takto, tak tě Jeremenko nemine. :( Překontroluj hlasitosti a vyzkoušej s HF (možná je obvyklý problém v sluchátkovém konektoru).
puczmeloun (17)|21.9.2008 09:16
Opravdu stacilo HR. Diky

Ted se jeste zeptam prechrousta iPAQ 6915 4GB MiniSD kartu ?

na czc foru jsem nasel ze bezi oka. A jak je to s SDHC ... zkousne to ? opet nekde psali ze neni problem, ale nejsme si jist ...
Zdenek Malinsky (9781)|22.9.2008 13:44
4GB ano (mělo by), ale SDHC asi ne. Nevím, zda pro tento model je oficiální ani neoficiální patch, který umožní používat SDHC karty, ale řekl bych, že ne. Je to přeci jen starší model a není zas tak moc rozšířený, tak na něj nejsou moc/vůbec ani ty neoficiální....
V každém případě (SD i SDHC) kartu před zakoupením vyzkoušej. U dobrého obchodníka to není problém.
puczmeloun (17)|23.9.2008 00:17
tak konecne sem tuto masinku zacal vyuzivat naplno wifi vwe skole jede supeer.proste parada. na klavesnici se pise dobre. pro4gb kartu si du zitra. dle popisu by mela umet zapis do 10 mb a SDHC do 4mb. Tak uvidime a dame vede.

ale trapi snad uz jen poslesdni vec. k hx4700 jskme meli foldable klavesnici hp/compag G750 stahl jsem ovladace 2.0.0.8 ale pokud pripojim 6915 do konektoru tak mi klavesnice funguje jen obcas. jedine co de vzdy stoprocecentne jsou pismena. enter a multifunkcni klavesy blbnou a treba obcas vubec nejdou. napriklad i sipky, kombinace fn+ atd.

Poradi nekdo kde by mohl byt problem?

Diky