Acer N30 USB host
Kdyz jsem se rozhodovel mezi iPaqem 1930 a n30, tak vyhrala n30 - jen protoze jsem veril, ze se casem ta klavesnice nejak pripojit podari.
[QUOTE="CommanderZ"]Kdyz jsem se rozhodovel mezi iPaqem 1930 a n30, tak vyhrala n30 - jen protoze jsem veril, ze se casem ta klavesnice nejak pripojit podari.[/QUOTE]
ja sem si acera kupoval taky hlavne qwuli usb hostu...
jinak jeste s tim novym fw mi ted funguji usb ctecky karet, ktere pred tim vubec nechodily!! parada
gl
ja sem si acera kupoval taky hlavne qwuli usb hostu...
jinak jeste s tim novym fw mi ted funguji usb ctecky karet, ktere pred tim vubec nechodily!! parada
gl
Tady je ta slibovana fotka redukce. Doufam ze se vam ji tam podari najit - vschny ty kabely jsou sakra dlouhy.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Máš to jak ve výpočetním středisku NASA:D
CommanderZ : Díky moc za návod, dnes to zkusím. Už vím kde jsem dělal chybu
CommanderZ : Díky moc za návod, dnes to zkusím. Už vím kde jsem dělal chybu
Tak som si dnes kupil malinkatu mysku od fujitsu siemens.Samozrejme ze funguje.Kedze je toto moj posledny prispevok tento rok tak merry xmas & happy n.y. kua preco je ten vlak uz na nemeckych hraniciach. :D
Tak ted sem naprosto vysmatej a soku v praci sem k acerovymu usb hostu pripojil USB ctecku carovejch kodu a naprosto bez problemu do wordu nacitam. Fakt cool ted se tady s tim bavime s kolegama. At zije USB :D
ešte raz štastne a vesele všetkym ;)
skuste niekto pripojit nejaku usb mechaniku ak mate :D
ako sa ti hlási v systéme tá čítačka :?:
skuste niekto pripojit nejaku usb mechaniku ak mate :D
ako sa ti hlási v systéme tá čítačka :?:
kua fix, kde se da sehnat ten Labtec v Brne? ;-) ja tu mam sice jednu mini-klavesnici, ale ta neni tak konfortni...
gl
gl
uz se tedim az mi pride ta rozdvojka USB 2xPS a mam objednanej USB host kabel protoze sem vzdal shaneni konektoru. Ale nevim kdy ho nas dodavatel dostane nasklad maj s acerama nejaky potize.
kua fix, kde se da sehnat ten Labtec v Brne? ;-) ja tu mam sice jednu mini-klavesnici, ale ta neni tak konfortni...
gl
Skús v hypernove ak je u vás .
Alebo tu :http://hsys.eo.cz/index.php?p=id21007606 :D
gl
Skús v hypernove ak je u vás .
Alebo tu :http://hsys.eo.cz/index.php?p=id21007606 :D
[QUOTE="zoom"]no coz vo to ja mam jednu vyhlidlou nema num cl. coz mi nevadi a je malinka :D[/QUOTE]
tak si to nenechavej pro sebe, ale pust to do eteru! ;-)
tak si to nenechavej pro sebe, ale pust to do eteru! ;-)
ja si objednam asi toto, pokud by byl zajem, tak bych toho vzal i vic naraz, kdo by do toho sel???
link: http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=309746&pfp=BROWSE#
link: http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=309746&pfp=BROWSE#
Ja klavesku nechci na neustaly noseni s sebou, ale na doma, na chatu nebo treba na hory. A tadyto do kapsy tak jako tak nenarves. To by chtelo laserovku( ja vim, zrusili je:( ) A nebo takovou tu foliovou. A navic je to gumovy, takze se na to bude psat stejne blbe jako treba na mobily s gomovkou.:no:
no ta klavke je udajne vod logitechu u nich na vebu nic neni ale ted nevim kde sem to videl kouknu potom a do ty gumovy, no nevim kolega ji ma lepe receno mel nosil ji v kufru na vyjezdy a pouzil ji dvakrat a uz nefunguje. Neni to tahle ale asi to bude podobny precejenom ny spoje nevydrzej vsechno.
tak uz ji mam [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ale je dost draha to radsi asi tohle je to i s malo mysi http://www.extrapoint.cz/?cls=ProductDetail&prt_id=&pro_id=9230
vzhledem k tomu ze sem letecky fanda ci mozna dokonce fanatik tak hned jak budeu mit tu usb reukci tak do toho du :D
Doporucuju demo GTS RAcing Challenge z astraware.com - s klavkou naprosto uz
kdo me prekona - ten jedninej zavod co tam je davam z 3:07:00 a nejrychlejsi kolo mam 0:34:55:D
kdo me prekona - ten jedninej zavod co tam je davam z 3:07:00 a nejrychlejsi kolo mam 0:34:55:D
ide vám čeština ? Ak nie stačí stiahnut tento program :http://ae.inc.ru/aekmap_t.html ked sa spusti v pocket pc tak vybrat czech layout a ide to :yes:
viz diskuze u looxaku
me jde naprosto OK - jen ma par omezeni - nema repeat klaves, a kdyz se zmackne k pismenkum s hacky shift, tak to napise velke pismenko s hackem :) Mam nastaveny 2 profily - anglickou a ceskou a switch mam na klavese Pause/Break
me jde naprosto OK - jen ma par omezeni - nema repeat klaves, a kdyz se zmackne k pismenkum s hacky shift, tak to napise velke pismenko s hackem :) Mam nastaveny 2 profily - anglickou a ceskou a switch mam na klavese Pause/Break
Jestli chcete nekdo tu klavesnici Labtec Ultra Flat Keyboard CZ, USB/PS/2
tak sem zjistil ze jeden nas dodavatel ji ma skladem tak neni problem ji vobjednat cena cca 450Kc vcetne DPH.Sem z Prahy tak kdyby nekdo chtel tak napiste.
tak sem zjistil ze jeden nas dodavatel ji ma skladem tak neni problem ji vobjednat cena cca 450Kc vcetne DPH.Sem z Prahy tak kdyby nekdo chtel tak napiste.
Tak mam k acerovy pres tu redukci 2xPS2 zapojenou klavesnici labtec genius mys a ctecku carovejch kodu a vsechno funguje. To je bomba sem mooc spokojenej
no skusim to ale ted to nebude nic hezkyho prolit se mi acer z 1,5m naplocho na display a vysledek na uhlopricku prasklej display. Volal sem do servisu a vypada to dobre. Ale vyfotim to.
no celkem jo ale snad to bude ok von totiz neni vubec na venek poskozenej tak rikal ze to mozna bude gratis
[QUOTE="zoom"]no skusim to ale ted to nebude nic hezkyho prolit se mi acer z 1,5m naplocho na display a vysledek na uhlopricku prasklej display. Volal sem do servisu a vypada to dobre. Ale vyfotim to.[/QUOTE]
to jses sikula:no: :D
hod foto, ale ne n30 se spleti kabelu a periferiema - mam to doma - ale detail ty praskliny, v Zoner Studiu vyriznu, upravim prespektivu a hodim si to na pozadi displeje.
to jses sikula:no: :D
hod foto, ale ne n30 se spleti kabelu a periferiema - mam to doma - ale detail ty praskliny, v Zoner Studiu vyriznu, upravim prespektivu a hodim si to na pozadi displeje.
neprud i tak me to dost stve, ale co chces ho vyfotit zaplej nebo vyplej moc casu nemam asi s tim dneska pojedu do servisu