HTC Touch Diamond - Příslušenství (obaly, baterie...) - zkušenosti a rady
Já jsem ho koupil tady
http://mobile.brando.com/htc-touch-diamond-htc-diamond-100-htc-p3700_c1115d039
http://mobile.brando.com/htc-touch-diamond-htc-diamond-100-htc-p3700_c1115d039
Zdravím, potřeboval bych ověřit od uživatelů, kteří vlastní [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] zda ho lze použít i na TD2. Děkuji
Měl bych prosbu. Koupil jsem si na Diamonda rozšířenou bettery 1800 mAh a přestala mi jít GPS! Někde jsem se tu dočetl, že se to dá vyřešit kouskem staniolu, tak jsem to vyzkoušel a nic. Jde o to jakej kus a kam ho dát, což nevim. Nebo neznáte nějakej jinej fígl? Asi bude problém s odrazem ne?
Díky za rady.
Díky za rady.
Když sundáš kryt, položíš ho tak, abys viděl dovnitř a otvor pro foťák byl nahoře (to je jako na ježka v kleci :-)), vylepíš staniolem levý horní roh. Já tam mám kus asi 2x2 cm, s přesahem i na boky. Bez staniolu to šlo hodně špatně, teď to chodí v pohodě, i když někdo psal, že je to hloupost...
[quote=jark]Když sundáš kryt, položíš ho tak, abys viděl dovnitř a otvor pro foťák byl nahoře (to je jako na ježka v kleci :-)), vylepíš staniolem levý horní roh. Já tam mám kus asi 2x2 cm, s přesahem i na boky. Bez staniolu to šlo hodně špatně, teď to chodí v pohodě, i když někdo psal, že je to hloupost...
[/quote]
co polozim, kryt nebo diamond ?
chapu spravne, ze oddelam kryt, telefon polozim displejem na stul, fotak bude nahore, tak je to levy horni roh ?
[/quote]
co polozim, kryt nebo diamond ?
chapu spravne, ze oddelam kryt, telefon polozim displejem na stul, fotak bude nahore, tak je to levy horni roh ?
Pre slovákov:
www.megafoto.sk
promptne a lacno. Neberte to ako reklamu, ale ja som bol s týmto shopom nadmieru spokojný dodávka do 2 dní.
www.megafoto.sk
promptne a lacno. Neberte to ako reklamu, ale ja som bol s týmto shopom nadmieru spokojný dodávka do 2 dní.
Ahoj, prosim mel bych zajem o kovove pouzdro Krusell v cerne barve, ale snad uz nikde ho nemaji. Nevite nekdo o necem ? Mimo ebay pls. Dik