Windows Mobile - Skrytí / zobrazení kontaktů na SIM kartě
Jednoduchý prográmek na skrytí kontaktů na SIM kartě od René Steina. Možná se tu někde po diskuzích potuluje, ale .....
Program využije každý, kdo není spokojen s tím, že po restartu MDA (soft reset) se vždy v seznamu kontaktů mísí kontakty v paměti MDA s kontakty na SIM kartě. Skrytí kontaktů pomocí hacku v registrech je pouze dočasné. Tento program zajistí, že po restartu jsou kontakty na SIM kartě vždy skryty.
Cab stačí zkopírovat do MDA a spustit. Stáhnout si ho můžete na na blogu autora.
Program využije každý, kdo není spokojen s tím, že po restartu MDA (soft reset) se vždy v seznamu kontaktů mísí kontakty v paměti MDA s kontakty na SIM kartě. Skrytí kontaktů pomocí hacku v registrech je pouze dočasné. Tento program zajistí, že po restartu jsou kontakty na SIM kartě vždy skryty.
Cab stačí zkopírovat do MDA a spustit. Stáhnout si ho můžete na na blogu autora.
dovoluji si upozornit,..zbytečnost něco instalovat. tnehle problém má dvě řešení. Buď zobrazení pouze skupin v kontaktech, pak kontakty ze sim nejsou vidět,..anebo mnohem snazší,..
Kontakty ze SIM lze skrýt/zobrazit:
HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Phone
Key: ShowSim (dWord)
hodnoty: 0 = skrýt, 1 = vidět a soft reset.
někde to tu ale už bylo,...to jsem si jist,..příště stačí jen víc hledat
Kontakty ze SIM lze skrýt/zobrazit:
HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Phone
Key: ShowSim (dWord)
hodnoty: 0 = skrýt, 1 = vidět a soft reset.
někde to tu ale už bylo,...to jsem si jist,..příště stačí jen víc hledat
a to řešení pomocí regstru,...není dočasný,..jo,. možná po hard resetu,..ale jinak to fachá úplně v pohodě
no tak například na A501 to fakt nefungovalo pomocí zápisu v registrech. ( alespoň u toho kusu co jsem měl doma )
Takže tento softík se někomu jistě hodí.
Takže tento softík se někomu jistě hodí.
No tak HTC Touch Cruise si ce zaznam do registru akceptoval a SIM kontakty schoval avsak po SoftResetu bylo nastaveni zase spatky a kontakty ze SIM videt. Podle mne ten softik nedela nic jineho nez ze aktualizuje ty registry pri restartu.
Kazdopadne co mam Romku od bepeho tak ta to ma defaultne vypnute.
Kazdopadne co mam Romku od bepeho tak ta to ma defaultne vypnute.