Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

Jak zamacknout budik kdyz clovek vstane driv

JabbaBes (43)|30.1.2008 09:19
Zdravim.

Muj problem zni trivialne, ale opravdu netusim co s tim. Clovek z ruznych duvodu vstane drive nez zazvoni budik a .... jak se ho zbravit? Vypnout ho - to znamena ze pokud si nevzpomenu a znovu ho nezapnu, v nejlepsim pripade pristi tyden ve stejny den me nevzbudi ...

Existuje hrozna spousta softiku pro praci s alarmy, pro jejich totalni nahrazeni + 100 funkci navic. Kupodivu vsichni uvadeji spoustu krasnych featur, ale o tehle jsem se nikde nedocetl.
Nemate nekdo konkretni zkusenosti s timhle problemem? Nestacil by jen nejakej sikovnej malej a rychlej programek, kterym by clovek jednoduse budik nechal pustenej, ale vyhodil by jeho notifikaci ze systemovy fronty upozorneni (jen hadam)?

Dik moc!
libor_m (1026)|31.1.2008 08:49
Jak sám píšeš, jakýkoliv nástroj, který Ti umožní náhled a mazání queue.

BTW tohle nepatří do kategorie HTC, ale do softu.
Lobo_ce4you (514)|31.1.2008 09:42
Program CityTime Alarms má funkci Dismiss early, která ti vypne nejbližší opakování budíku, tj. když máš budík po-pá a v úterý se vzbudíš před budíkem, tak jen u toho budíku potvrdíš Dismiss early a úterní budík se ti zruší a bude aktivní až ve středu.
JabbaBes (43)|31.1.2008 11:08
[QUOTE="libor_m"]Jak sám píšeš, jakýkoliv nástroj, který Ti umožní náhled a mazání queue.[/QUOTE]
A nejakej malej a sikovnej (kdyz to potrebuju jen na dismissnuti budiku a nechci kvuli tomu instalovat nejakej moloch?
[QUOTE="libor_m"]BTW tohle nepatří do kategorie HTC, ale do softu.[/QUOTE]
To me taky napadlo, ale pak jsem si to rozmyslel. Treba to maji jine firmy nejak vyresene. Take jsem si dlouhou dobu myslel ze vsechny komunikatory jsou stejny (v dobe MDAc) nez jsem zjistil ze treba vyhledavani v kontaktech nebo dialer je vlastne jen vysada HTC (resp. dlouhou dobu casu wm2003se byla). Proto se radeji ptam tady - sorry.
[QUOTE="Lobo"]Program CityTime Alarms má funkci Dismiss early, která ti vypne nejbližší opakování budíku, tj. když máš budík po-pá a v úterý se vzbudíš před budíkem, tak jen u toho budíku potvrdíš Dismiss early a úterní budík se ti zruší a bude aktivní až ve středu.[/QUOTE]
Diky za tip! Hned se du podivat copak to je zac.
Saman_ce4you (1451)|31.1.2008 13:33
[QUOTE="libor_m"]Jak sám píšeš, jakýkoliv nástroj, který Ti umožní náhled a mazání queue.[/QUOTE]

To bych nedelal. Vetsina "run at time" aplikaci je delana tak, ze pri kazdym spusteni na cas se pak zaregistruje na nasledujici udalost. Takze kdyz se vymaze predem, je pravdepodobne, ze nasledujici den uz nevzbudi.
Pak se musi aplikace znova spustit (napr. pro nastaveni budiku), aby si ten zaznam znova zapsala..
JabbaBes (43)|1.2.2008 13:09
[QUOTE="Saman"][QUOTE="libor_m"]Jak sám píšeš, jakýkoliv nástroj, který Ti umožní náhled a mazání queue.[/QUOTE]

To bych nedelal. Vetsina "run at time" aplikaci je delana tak, ze pri kazdym spusteni na cas se pak zaregistruje na nasledujici udalost. Takze kdyz se vymaze predem, je pravdepodobne, ze nasledujici den uz nevzbudi.
Pak se musi aplikace znova spustit (napr. pro nastaveni budiku), aby si ten zaznam znova zapsala..[/QUOTE]

Ha! To je dobre vedet. To je presne duvod proc jsem se radeji zeptal. Tzn. ze veci na spravu queue jsou v podstate systemovy tooly na opravu problemu (taky uz jsem je parkrat potreboval) a mel bych se tedy radeji poohlednout po nejakem softiku vylozene pro buzeni, u ktereho najdu tuhle featuru.

Diky.