Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

HTC Kaiser nebo MDA Vario lll

Románek_oldd (4)|24.11.2007 16:15
Zdravím všechny.
Jsem nováček na tomto foru,píši sem poprvé. Mám velké dilema a nemůžu se rozhodnout.Chystám si koupit své první pocket pc zařízení,doposud jsem měl vždy Nokii a symbian,ale už mně to přestalo bavit a tak chystám přestup k Windows,doufám že dělám dobře,ale chce to už změnu.
Ale teď nevím jestli si vzít origo Kaisera nebo od T-Mobile MDA Variolll.V prosinci mám možnost si jej vzít za nějakých 13500 dotovaný,končí mi totiž smlouva a podepsal bych další dva roky.Podotýkám že o peníze mi vůbec nejde,klidně dám i 17000 za originál.Chtěl bych ale slyšet názor vás všech a kdo může ať poradí,co je lepší a jestli se vyplatí šetřit 3500 kč.
Osobně se přikláním více k originálu,ten jsem ovšem neměl možnost vidět na živo.V prodejně T -Mobile jsem ale měl v ruce maketu Varia,celkem dobrý,ale je moc světlý a mám taky trochu strach s té růžové v menu.Celkově se mi víc líbí tmavší originál a taky ty tlačítka mi připadají na originále hezčí.
Prosím poraďte který,nemůžu se rozhodnout.Díky moc všem za odpovědi.
Zdenek Malinsky (9781)|24.11.2007 16:44
Oba se liší pouze povrchovou úpravou a tvarováním tlačítek. Navíc má ten od T-Mo jedno tlačítko nastaveno na web`n`walk (pokud se nepletu), které by mělo jít přenastavit.
Je otázkou osobního vkusu a priorit, čemu dáš přednost. Mě osobně se víc líbí a zdá se mi i decentnější a exkluzivnější ten nebrandovaný od HTC. Tlačítka - to je ještě více individuálnější. Oba modely byly na srazu ce4you v Malé Úpě a každému vyhovovalo něco jiného - někomu na HTC někomu na T-Mo.

Přesunuto do Jaké si mám vybrat...?
RStein (2012)|25.11.2007 00:10
Mam MDA Vario III a bral jsem ho od TMO za plnou cenu z techto duvodu:
1) U ostatnich prodejcu nebyl Kaiser skladem a navic byl u vsech drazsi.
2) Stribrne kryty od TMO se mi libi.
3) TMO pri zarucnich opravach funguje jako "umravnovac" manyru servisu GSMMobil. Zavady, ktere u jinych prodejcu nejsou zarucni, jsou pres TMO jakozto zarucni bez namitek nebo po jemne hrozbe :) uznany.
4) Takrka zadna ruzova na pristroji :) a TMO si kupodivu odpustil i nejake zbesile "customizace" - zadne HW upravy ve stylu amputace wifi a jen idecentni upravy v SW.
Románek_oldd (4)|25.11.2007 11:02
Děkuji všem za odpovědi.
No tak je to vcelku zajímavé,co odpověď to jiný názor,ale souhlasím s tím,že je to věc osobního vkusu a názoru.Přiznám se k tomu,že už od léta kdy jsem věděl že TMO bude mít Kaisera alias Vario lll,byl jsem tím velmi potěšen i tím že mi v zimě končí smlouva a že mně to tak krásně vyjde si na vánoce vzít tuhle skvělou mašinku.Stoprocentně jsem byl přesvědčenej jít do toho Varia.
A to hlavně jak píše v předchozím příspěvku,záruka trošku jiná u operátora,když utrácím a chci zůstat u TMO tak ať z toho něco mám,myslím dotaci na telefon,že je jedno tlačítko nastavené na web`n`walk mně vůbec nevadí,protože mám tarif surf+email.
Byl jsem presvědčenej pro tento brandovanej,ale teď jsem se trošku zarazil,začal jsem číst recenze na Kaisera a jakoby se mně začal víc líbit ten origoš.Ale stejně si myslím,že po rozumné úvaze,pro a proti půjdu do toho Varia.
A ještě jedno vám prozradím.I manželka mně všemožně přesvědčuje ať si vezmu ten od TMO.Tak co na to říct...


Zdenek Malinsky (9781)|25.11.2007 11:46
Sobě kup HTC a manželce T-Mo. ;) :D
Románek_oldd (4)|25.11.2007 17:46
Tak to je dobrý,ale já to vidím jinak.
Sobě koupím MDA Vario lll a manželce Sony Ericsson K550i.To je její přání k vánocům a s tím nic nenaděláš. Přání se mají plnit a manželka poslouchat.
A to už taky něco pamatuju.
Každopádně děkuji všem kteří se ozvali a přispěli i když upřímně jsem čekal, že těch názorů bude více.
Zdenek Malinsky (9781)|25.11.2007 18:19
Víc názorů? To se musíš podívat do diskuzí k jednotlivým zařízením. Jinak nezapoměň, že je víkend a někteří lidé mají na fórum čas jen když jsou v práci :D a taky ne každému se chce pořád odpovídat na plus mínus stejné otázky.
Románek_oldd (4)|25.11.2007 18:55
Jasně, chápu to. Diskuze mám přečtené skrz na skrz několikrát a co se týče toho víkendu a práce, tak u mně je to spíš naopak. Já mám čas na net a diskuze pouze o víkendu, protože v týdnu jsem v práci od rána do večera a na net a počítač nemám vůbec čas a ani pomyšlení.
Jen jsem myslel, že takových co se rozhodovali tak jako já je daleko víc, ale pokud ne, nebo nechtějí odpovídat pořád na to samé, tak to se asi nedá nic dělat.
To si vážně myslíš, že jsem tak blbej a že jsem si nejdříve ty diskuze všechny neprošel?