I. oficiální sraz ce4you :: Praha, květen 2004, restaurace Pasha
[QUOTE="JirkaP."]Tak jsem přemluvil ženu a dítě a zítra je vyvezu do hlavního města ČR.
Já půjdu na 0 setkání přátelů PDA a oni si prohlédnou Prahu. ( nakonec budou všichni spokojeni ).[/QUOTE]
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Já půjdu na 0 setkání přátelů PDA a oni si prohlédnou Prahu. ( nakonec budou všichni spokojeni ).[/QUOTE]
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
[QUOTE="hajekm"]Uz se secetlo kolik nas tedy zitra pravdepodobne bude ? :D [/QUOTE]
S Tebou 8
+ školník:))
S Tebou 8
+ školník:))
Chtěl bych vzkázat všem co nejsou zatím nerozhodnuty:
Važte si práce jiných, co ve vlastním volnu a zcela zadarmo se snaží uspořádat setkání NÁS přátel PDA.
PS : Přestože předpověď počasí není dobrá. Pokuste se 0 setkání přátel PDA podpořít svojí účastí i když nejste z Prahy. Já osobně si této práce velmi vážím a budu se snažit zúčastnit, přestože nejsme z Prahy.:)
Važte si práce jiných, co ve vlastním volnu a zcela zadarmo se snaží uspořádat setkání NÁS přátel PDA.
PS : Přestože předpověď počasí není dobrá. Pokuste se 0 setkání přátel PDA podpořít svojí účastí i když nejste z Prahy. Já osobně si této práce velmi vážím a budu se snažit zúčastnit, přestože nejsme z Prahy.:)
[QUOTE="JirkaP."]
[/QUOTE]
Já doufám, že to bude zadarmo :D
Ovšem, pokud bude pršet, budu to mít drahý :(
[/QUOTE]
Já doufám, že to bude zadarmo :D
Ovšem, pokud bude pršet, budu to mít drahý :(
[QUOTE="JirkaP."]Chtěl bych vzkázat všem co nejsou zatím nerozhodnuty:
PS : Přestože předpověď počasí není dobrá. Pokuste se 0 setkání přátel PDA podpořít svojí účastí i když nejste z Prahy. Já osobně si této práce velmi vážím a budu se snažit zúčastnit, přestože nejsme z Prahy.:) [/QUOTE]
Jak jsem psal na začátku diskuse, rád bych na toto setkání přijel, ale asi bych to měl fakt nejdál a na pár hodin to nemá smysl. Kromě toho zasáhla příroda a já jsem druhý týden na nemocenské. Možná bych měl radu pro další srazy do budoucna.
Byl jsem na dvou srazech GSM konference sh.cvut.cz. Tam jsou srazy dvoudenní a hlavně pro ty přespolní by to snad mohlo mít větší význam.
Ale jinak ať se vám zítra daří a přeje počasí. Jenom doufejte, aby ten výčepní nebyl nějakej divnej :-)))
PS : Přestože předpověď počasí není dobrá. Pokuste se 0 setkání přátel PDA podpořít svojí účastí i když nejste z Prahy. Já osobně si této práce velmi vážím a budu se snažit zúčastnit, přestože nejsme z Prahy.:) [/QUOTE]
Jak jsem psal na začátku diskuse, rád bych na toto setkání přijel, ale asi bych to měl fakt nejdál a na pár hodin to nemá smysl. Kromě toho zasáhla příroda a já jsem druhý týden na nemocenské. Možná bych měl radu pro další srazy do budoucna.
Byl jsem na dvou srazech GSM konference sh.cvut.cz. Tam jsou srazy dvoudenní a hlavně pro ty přespolní by to snad mohlo mít větší význam.
Ale jinak ať se vám zítra daří a přeje počasí. Jenom doufejte, aby ten výčepní nebyl nějakej divnej :-)))
Já občasná školení (zpravidla pro účetní) pořádám, takže vůbec není problém spáchat i několikadenní akci majitelů cihel. Mám vybráno i několik lokalit, zajišťujících i ubytování a stravu (za rozumných finančních podmínek). A není problém zajistit i počítadlo a projektor. Problém tudíž spočívá pouze v tom:
1. Kolik přijede účastníků ochotných finančně zajistit akci,
2. Jestli si budeme mít o čem povídat.
Zítra budu chytřejší
1. Kolik přijede účastníků ochotných finančně zajistit akci,
2. Jestli si budeme mít o čem povídat.
Zítra budu chytřejší
[QUOTE="ipf"]1. Kolik přijede účastníků ochotných finančně zajistit akci,
2. Jestli si budeme mít o čem povídat.[/QUOTE]
No, o tom to presne je. Zitra je prvni pokus usporadat podobnou akci, ipf ma muj obdiv, ze neco takoveho usporadal (ja jsem spis schopen preprogramovat cely web nez usporadat podobnou akci:) Nema smysl byt hned megaloman, i kdyz vzhledem k casove omezenosti akce jsou nekteri "prespolni" ctenari trochu diskriminovani. Nicmene pokud se to povede, neni problem to za par mesicu zopakovat znovu, jinde atp.
2. Jestli si budeme mít o čem povídat.[/QUOTE]
No, o tom to presne je. Zitra je prvni pokus usporadat podobnou akci, ipf ma muj obdiv, ze neco takoveho usporadal (ja jsem spis schopen preprogramovat cely web nez usporadat podobnou akci:) Nema smysl byt hned megaloman, i kdyz vzhledem k casove omezenosti akce jsou nekteri "prespolni" ctenari trochu diskriminovani. Nicmene pokud se to povede, neni problem to za par mesicu zopakovat znovu, jinde atp.
Asi bych mohl zveřejnit seznam registrovaných (ale, co když si někdo bude stěžovat u úřadu na ochranu osobních dat :D ), ale nechte se překvapit. Povím vám jen, že z původních jedenácti zájemců se už přihlásilo pět a jeden se z pracovních důvodů omluvil (a čtyči to dneska ještě nečetli).
Hm, koukám, že je to jen deset, takže mi jeden chybí. :?:
Ahá, ředitel. Prostě jsem tak nějak počítal, že přijde :)
Jo a aktuální počet již zaregistrovaných je devět.
Hm, koukám, že je to jen deset, takže mi jeden chybí. :?:
Ahá, ředitel. Prostě jsem tak nějak počítal, že přijde :)
Jo a aktuální počet již zaregistrovaných je devět.
Já za sebe bych chtěl organizátora uklidnit. Rozhodně nikdo nečeká, že jede na kongres či něco podobného. Co cihla, to originál. Deset cihel = deset potenciálních přednášek. Ale vážně, myslím, že času bude zatraceně málo. Nestačíme si říct vlastně nic.
[QUOTE="jerzy"]Já za sebe bych chtěl organizátora uklidnit. Rozhodně nikdo nečeká, že jede na kongres či něco podobného. Co cihla, to originál. Deset cihel = deset potenciálních přednášek. Ale vážně, myslím, že času bude zatraceně málo. Nestačíme si říct vlastně nic.[/QUOTE]
Já osobně budu sedět, poslouchat a tvářit se že vím, o čem je řeč :D
Já osobně budu sedět, poslouchat a tvářit se že vím, o čem je řeč :D
Předpokládám, že v tuto dobu již sedíte u milášků a hodnotně diskutujete. Škoda jen, že nesedím mezi vámi, ale bohužel má pracovní vytíženost mi to zhatila. Omlouvám se za nepodpoření nulté akce svojí účastí a organizátorům velice děkuji, že něco takového uspořádali. Pevně věřím, že na prvním ročníku už chybět nebudu.
Tak a je po všem, účast dostatečná, akce vyvedená, kdo se ujme delšího reportu?
Jinak pár střípků k dobru: Mda 2 počtem rozválcovalo ipaqy, ředitel Koza má tolik příslušenství, co nadprůměrně vybavený kyborg (plus CF foťáček navíc) :D
věkový průměr (bez urážky!) sem tak o polovinu nesplnil, hydropak se vyplatí před TDS (pro zasvětcené), surf jede i 50 km/h, a další.. :D
Jinak pár střípků k dobru: Mda 2 počtem rozválcovalo ipaqy, ředitel Koza má tolik příslušenství, co nadprůměrně vybavený kyborg (plus CF foťáček navíc) :D
věkový průměr (bez urážky!) sem tak o polovinu nesplnil, hydropak se vyplatí před TDS (pro zasvětcené), surf jede i 50 km/h, a další.. :D
I já hodnotim 0 setkání přátel PDA jako velmi vydařené.
Manželka s dcerou byly spokojené taky - prohlídly si hrad a zámecké zahrady. Škoda jen, že počasí nebylo o trochu lepší. Jak pro ně, tak i pro nás. ( my bychom nemuseli dvakrát stěhovat stoly :D ).
Manželka s dcerou byly spokojené taky - prohlídly si hrad a zámecké zahrady. Škoda jen, že počasí nebylo o trochu lepší. Jak pro ně, tak i pro nás. ( my bychom nemuseli dvakrát stěhovat stoly :D ).
Tak úvodní fotka z našeho dnešního null setkání. Nejpilnější řečník byl zřejmě ipf (jak by ne, má nehynoucí zásluhy), vedle spokojený ředitel.
[QUOTE="yasmeene2"]
věkový průměr (bez urážky!) sem tak o polovinu nesplnil, hydropak se vyplatí před TDS (pro zasvětcené), surf jede i 50 km/h, a další.. :D [/QUOTE]
A JEDEN HW RESET :( :(( :mad: :evil:
P.S.
Po shlédnutí fotoreportáže se zdržuji dalšího komentáře.
(ale nebojte, jen do zítřka :D )
věkový průměr (bez urážky!) sem tak o polovinu nesplnil, hydropak se vyplatí před TDS (pro zasvětcené), surf jede i 50 km/h, a další.. :D [/QUOTE]
A JEDEN HW RESET :( :(( :mad: :evil:
P.S.
Po shlédnutí fotoreportáže se zdržuji dalšího komentáře.
(ale nebojte, jen do zítřka :D )
Moc hezke, zacinam litovat, ale priste si to snad vsimnu driv, kdy se mame setkat :-)
ipf - vidim, ze jsi vazne musel byt dost unaven :-))))
ipf - vidim, ze jsi vazne musel byt dost unaven :-))))
Znáte to, někdy se prostě problémy valí a valí a valí a nějak se nejde vyhrabat ze skluzu... Ale bude líp :)
Příští setkání bych preferoval na stejném místě. Manželka pro nepřízeň počasí si všechno neprošla. :)
PS: Jak se jmenuje ten program na zobrazování displeje Pocket na velkém PC. Já používám RemoteDSP a ten se musí naistalovat jak na PocketPC, tak i na velké PC. Ten program co se tam prezentoval prý stačí naistalovat pouze na velké PC a běhá přes ActiveSync.
Případně prosím na něj link.
PS: Jak se jmenuje ten program na zobrazování displeje Pocket na velkém PC. Já používám RemoteDSP a ten se musí naistalovat jak na PocketPC, tak i na velké PC. Ten program co se tam prezentoval prý stačí naistalovat pouze na velké PC a běhá přes ActiveSync.
Případně prosím na něj link.
Ahoj,
On je to take RemoteDSP ale vyextrahovany z powertoys od MS. Jen je prave upraveny tak, ze po spusteni na PC si prez AS spojeni posle serverovou cast aplikace do PDA a tam ji aktivuje. Doufam ze to bude vsem fungovat a nevyzaduje to krome AS nic. Testoval jsem to na nekolika PC, tak uvidime ;)
On je to take RemoteDSP ale vyextrahovany z powertoys od MS. Jen je prave upraveny tak, ze po spusteni na PC si prez AS spojeni posle serverovou cast aplikace do PDA a tam ji aktivuje. Doufam ze to bude vsem fungovat a nevyzaduje to krome AS nic. Testoval jsem to na nekolika PC, tak uvidime ;)
Potvrzuji, běhá mi to přes Bluetooth a spuštěný ActiveSync a není nic potřeba instalovat - prostě stačí jen spustit *.exe soubor.
Jen ty odezvy jsou o něco pomalekší, ale u této aplikace to vůbec nevadí.
Jen ty odezvy jsou o něco pomalekší, ale u této aplikace to vůbec nevadí.
[QUOTE="JirkaP."]Potvrzuji, běhá mi to přes Bluetooth a spuštěný ActiveSync a není nic potřeba instalovat - prostě stačí jen spustit *.exe soubor.
Jen ty odezvy jsou o něco pomalekší, ale u této aplikace to vůbec nevadí.[/QUOTE]
JAký ZUB používáš v počítadle? Uvažuju, že si také nějaký koupím k NTB (a doufám, že se tři BT zařízení snesou)
Jen ty odezvy jsou o něco pomalekší, ale u této aplikace to vůbec nevadí.[/QUOTE]
JAký ZUB používáš v počítadle? Uvažuju, že si také nějaký koupím k NTB (a doufám, že se tři BT zařízení snesou)
[QUOTE="ipf"]
[/QUOTE]
Podívej se na poslední řádek u mého příspěvku.:D
( je to klíč do USB portu, a nese označení MSI key PC2PC Bleutooth ). Doma ho běžně používám na vzdálenost 8m ( teď jsem to změřil : PC v pokoji - gauč v obýváku) a běhá bez problémů. A mám vyzkoušeno, že můžu zavřít i dveře, ale pak je to o dost pomalejší.
[/QUOTE]
( je to klíč do USB portu, a nese označení MSI key PC2PC Bleutooth ). Doma ho běžně používám na vzdálenost 8m ( teď jsem to změřil : PC v pokoji - gauč v obýváku) a běhá bez problémů. A mám vyzkoušeno, že můžu zavřít i dveře, ale pak je to o dost pomalejší.
[QUOTE="JirkaP."][QUOTE="ipf"]
[/QUOTE]
( je to klíč do USB portu, a nese označení MSI key PC2PC Bleutooth ). Doma ho běžně používám na vzdálenost 8m ( teď jsem to změřil : PC v pokoji - gauč v obýváku) a běhá bez problémů. A mám vyzkoušeno, že můžu zavřít i dveře, ale pak je to o dost pomalejší.[/QUOTE]
Já mám gauč od počítadla jen 3 metry, tak to snad nebude problém :D
[/QUOTE]
( je to klíč do USB portu, a nese označení MSI key PC2PC Bleutooth ). Doma ho běžně používám na vzdálenost 8m ( teď jsem to změřil : PC v pokoji - gauč v obýváku) a běhá bez problémů. A mám vyzkoušeno, že můžu zavřít i dveře, ale pak je to o dost pomalejší.[/QUOTE]
Já mám gauč od počítadla jen 3 metry, tak to snad nebude problém :D
[QUOTE="yasmeene2"]
No a k tomu není co dodat ... snad jen že to bylo supr a ti kdož nebyli, mají se nač těšit (na příští sraz) ;)
No a k tomu není co dodat ... snad jen že to bylo supr a ti kdož nebyli, mají se nač těšit (na příští sraz) ;)
[QUOTE="eXEden"][QUOTE="ipf"]A JEDEN HW RESET :( :(( :mad: :evil: [/QUOTE]
Asi začnu chodit kanálama :D [/QUOTE]
Nechceš mi naznačit, že jsi objevil chybu ve své aplikaci a padá to na Tvojí hlavu, že ne? ;)
Ale klid, moje MDÁčko se takhle chová standardně, takže už jsem si vypracoval systém rychlé obnovy.
A teď si představte policajta (z jiné diskuse), jak vás kontroluje na dálnici na svém símensu a resetne se mu jeho cihla - nóóó, to se zvýší efektivita (odhaduji to tak na 10 zkontrolovaných řidičů za den) :D
Asi začnu chodit kanálama :D [/QUOTE]
Nechceš mi naznačit, že jsi objevil chybu ve své aplikaci a padá to na Tvojí hlavu, že ne? ;)
Ale klid, moje MDÁčko se takhle chová standardně, takže už jsem si vypracoval systém rychlé obnovy.
A teď si představte policajta (z jiné diskuse), jak vás kontroluje na dálnici na svém símensu a resetne se mu jeho cihla - nóóó, to se zvýší efektivita (odhaduji to tak na 10 zkontrolovaných řidičů za den) :D
[QUOTE="ipf"]Nechceš mi naznačit, že jsi objevil chybu ve své aplikaci a padá to na Tvojí hlavu, že ne? ;)[/QUOTE]
Neeeeeeee :D Jenom že to shodou okolností nastalo zrovna v okamžiku instalace ;)
Neeeeeeee :D Jenom že to shodou okolností nastalo zrovna v okamžiku instalace ;)
[QUOTE="eXEden"][QUOTE="ipf"]Nechceš mi naznačit, že jsi objevil chybu ve své aplikaci a padá to na Tvojí hlavu, že ne? ;)[/QUOTE]
Neeeeeeee :D Jenom že to shodou okolností nastalo zrovna v okamžiku instalace ;) [/QUOTE]
Po četných zkušenostech s Wondousama všeho druhu bych těch vysoce rizikových okolností, ovlivňujících stabilitu mého MDÁčka viděl víc, např.:
- sobota
- pršelo
- letní čas
- pil jsem pouze čaj
- měl jsem umyté auto
a spousty dalších:D :D :D
P.S.
Koukám, že se mi umytí auta neuložilo do registrů:)
Neeeeeeee :D Jenom že to shodou okolností nastalo zrovna v okamžiku instalace ;) [/QUOTE]
Po četných zkušenostech s Wondousama všeho druhu bych těch vysoce rizikových okolností, ovlivňujících stabilitu mého MDÁčka viděl víc, např.:
- sobota
- pršelo
- letní čas
- pil jsem pouze čaj
- měl jsem umyté auto
P.S.
Koukám, že se mi umytí auta neuložilo do registrů:)
[QUOTE="ipf"]Po četných zkušenostech s Wondousama všeho druhu bych těch vysoce rizikových okolností, ovlivňujících stabilitu mého MDÁčka viděl víc, např.:
- sobota
- pršelo
- letní čas
- pil jsem pouze čaj
- měl jsem umyté auto
P.S.
Koukám, že se mi umytí auta neuložilo do registrů:) [/QUOTE]
I když ono to Tvoje MDA asi taky zrovna žádný svatoušek není :D :cool: :D
- sobota
- pršelo
- letní čas
- pil jsem pouze čaj
- měl jsem umyté auto
P.S.
Koukám, že se mi umytí auta neuložilo do registrů:) [/QUOTE]
I když ono to Tvoje MDA asi taky zrovna žádný svatoušek není :D :cool: :D
Náhodou - jediný neregistrovaný softvér v mém MDÁčku je Microsoft Reader (apropó, už se někomu podařilo ho zaregistrovat?. Já to bez úspěchu zkoušel ještě na MDAI a pak jsem zjistil, že ho vůbec nepotřebuji).
Na základě žádosti zveřejňuji zajímavé odkazy na web pro ty, co často sedí za volantem:
http://kamery.praha-mesto.cz/kamDetail.aspx?idkam=45
http://www.jedeme.cz/
http://kamery.praha-mesto.cz/kamDetail.aspx?idkam=45
http://www.jedeme.cz/
V tom případě by nejenom motoristy mohly zajímat tyto kamery
..chtěl bych se zeptat osob jež stojí za již proběhlým "doučováním" a které budou pravděpodobně organizovat i další,pokud k němu dojde..zda by nestalo zauvažovat nad tím,že by někdo z vás již zkušených mohl provést ukázkové přeflešování MDA2ky.. myslím si,že nás je hodně,těch kteří toto ještě neabsolovali a pokud bychom měli šanci to mít srozumitelně vysvětlené a předvedené od někoho zkušenějšího,by bylo velkým přínosem.. :yes: ..abych byl upřímný,před časem jsem se tu dušoval,že hrabat do ROM u své nové MDA2ky nebudu..ale časy se mění,a už mi to jaksi není až tak moc proti srsti..
..jenže jsem kdysi oddělal dvě desky u MDA1,a stálo mne to hodně nervů a "smutku",a už se nehrnu tak moc do něčeho,čemu nerozumím,a čím mohu riskovat "život" svého MDA..
Předvedení o někoho z vás zkušených by asi pomohlo prolomit "mé ledy"..;)
Dík
..jenže jsem kdysi oddělal dvě desky u MDA1,a stálo mne to hodně nervů a "smutku",a už se nehrnu tak moc do něčeho,čemu nerozumím,a čím mohu riskovat "život" svého MDA..
Dík
[QUOTE="windmaster"]V tom případě by nejenom motoristy mohly zajímat tyto kamery[/QUOTE]
Ještě, kdyby je někdo srovnal podle abecedy..:))
Ale jinak dobrý.
Ještě, kdyby je někdo srovnal podle abecedy..:))
Ale jinak dobrý.
[QUOTE="xp"]..chtěl bych se zeptat osob jež stojí za již proběhlým "doučováním" a které budou pravděpodobně organizovat i další,pokud k němu dojde..zda by nestalo zauvažovat nad tím,že by někdo z vás již zkušených mohl provést ukázkové přeflešování MDA2ky.. myslím si,že nás je hodně,těch kteří toto ještě neabsolovali a pokud bychom měli šanci to mít srozumitelně vysvětlené a předvedené od někoho zkušenějšího,by bylo velkým přínosem.. :yes: ..abych byl upřímný,před časem jsem se tu dušoval,že hrabat do ROM u své nové MDA2ky nebudu..ale časy se mění,a už mi to jaksi není až tak moc proti srsti..
Dík[/QUOTE]
Mám pocit, že něco podobnýho na srazu tak nějak vyplynulo na povrch ;)
Dík[/QUOTE]
Mám pocit, že něco podobnýho na srazu tak nějak vyplynulo na povrch ;)
[QUOTE="xp"]..chtěl bych se zeptat osob jež stojí za již proběhlým "doučováním" a které budou pravděpodobně organizovat i další,pokud k němu dojde..zda by nestalo zauvažovat nad tím,že by někdo z vás již zkušených mohl provést ukázkové přeflešování MDA2ky.. myslím si,že nás je hodně,těch kteří toto ještě neabsolovali a pokud bychom měli šanci to mít srozumitelně vysvětlené a předvedené od někoho zkušenějšího,by bylo velkým přínosem.. :yes: ..abych byl upřímný,před časem jsem se tu dušoval,že hrabat do ROM u své nové MDA2ky nebudu..ale časy se mění,a už mi to jaksi není až tak moc proti srsti..
Dík[/QUOTE]
Podívej se sem
Dík[/QUOTE]
Podívej se sem
No jo, vážení... Chápejte moji bezmoc, když jsem byl v sobotu v 13:00 v Praze, ale žel s mojí mámou :o( a neměl jsem čas ji poslat na hrad (Máma na hrad!). A jelikož přijela ze Slovenska, tak ji jaksi nešlo poslat... pryč. Ale příště!!!
No jo pánové. Četl jsem si recenzi, škoda že tak krátkou. Muselo to být super.
NoOne
No jo pánové. Četl jsem si recenzi, škoda že tak krátkou. Muselo to být super.
NoOne