Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

HTC P3300 nastavení mailu + vzkaz moderátorvoi

magicfreelife (3)|24.9.2007 15:35
Vážení, minule jsem hledal informace o nastavení telefonu po projití tohoto a jiných serveru jsem nedostal odpověd tudíž jsem se rozhodl zde napsat dotaz.

aniž bych si uvědomil, že porušuji pravidla - pro lepší zařazení jsem dotaz zařadil do dvou sekcí. Na čež mi moderátor"dort" zamkl OBĚ - opravdu super pomoc.

neřku-li, že ze mě udělal blbce, TAKŽE dorte! samozřejmě že jsem se ZDE pokoušel hledat a jestli tomu mému dotaz řikáš nováčkovský tak jistě zde najdeš řešení nebo poradíš když já jsem tak hloupý, že jsem toto neudělal nebo nebyl schopen dohledat.

ne všichni jsou i... kteří hned píšou dotazy.

takže přepdokldádám, jelikož si můj příspěvěk ohodnotil jako nováčkovský a jakož takový jistě znáš řešení pak se rád odměním, prootže to je pro mě DOST velký problém!!!!

V opačném případě jsi s prominutím moderátor na prd a jak jsem tento server hodnotil jako zajímavý ta touto "akci" si ho dost znehodnotil (pro mne) ...

a tady dotaz jeste jednou:

zdravim, rad bych se zeptatl jestli nekdo nema zkusenosti s nastavenim emailu na HTC P3300. jsem pripojen pres wifi, internet bezi, postu stahuju ze seznamu tak je vse v poradku, ale z hostingu (mailove schranky) kterou mam jinde (na czechii) to nestahne. jevi se ze se prihlasi ale pak napise hlasku ze "zpravy nelze stahnout do mobilniho zarizeni::::::

dekuji za kazdou radu

magicfreelife (3)|24.9.2007 15:36
minulé téma zde: https://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=25438&fi=0#2
fenikso (54)|24.9.2007 17:49
Ahoj. Rekl bych ze mas proste nekde chybu v nastaveni toho serveru na czechii, kdyz ti to ze seznamu funguje.

Zkousel jsi i jiny emailovy program nez Pocket Outlook? Jsem s nim mel problemy vzdycky. Zkus treba FlexMail 2007, trial je zadarmo.
dort (1212)|24.9.2007 21:53
[QUOTE="magicfreelife"] Vážení, minule jsem hledal informace o nastavení telefonu po projití tohoto a jiných serveru jsem nedostal odpověd tudíž jsem se rozhodl zde napsat dotaz.

aniž bych si uvědomil, že porušuji pravidla - pro lepší zařazení jsem dotaz zařadil do dvou sekcí. Na čež mi moderátor"dort" zamkl OBĚ - opravdu super pomoc. [/QUOTE]

Tak zaprvé zamknul jsem jen jedno duplicitní téma - odkazy jsou zde

téma zamčené

téma NEZAMČENÉ

[QUOTE="magicfreelife"]neřku-li, že ze mě udělal blbce, TAKŽE dorte! samozřejmě že jsem se ZDE pokoušel hledat a jestli tomu mému dotaz řikáš nováčkovský tak jistě zde najdeš řešení nebo poradíš když já jsem tak hloupý, že jsem toto neudělal nebo nebyl schopen dohledat. [/QUOTE]

Blbce, kde prosím? Nevšímám si nikde tohoto výrazu, ani slovních spojení, která by to mohla evokovat. Porušil jsi pravidla? Porušil a proto jsem jedno téma zamknul, toť vše + dodal že spusta věcí se tu řešila.

[QUOTE="magicfreelife"]
ne všichni jsou i... kteří hned píšou dotazy.

takže přepdokldádám, jelikož si můj příspěvěk ohodnotil jako nováčkovský a jakož takový jistě znáš řešení pak se rád odměním, prootže to je pro mě DOST velký problém!!!!

V opačném případě jsi s prominutím moderátor na prd a jak jsem tento server hodnotil jako zajímavý ta touto "akci" si ho dost znehodnotil (pro mne) ...

[/QUOTE]

Pokud jsem zamknul jen duplicitní post, tak nevím proč tolik křiku a arogance?

P.S. slovo moderátor není od slova všechno vědět jen pro Tvou informaci:!: , ale dovolím se domnívat ( Czechii nepoužívám ), že buď máš jak již psal někdo přede mnou něco špatně nastavené, anebo se budeš muset spojit s podporu Czechie, neb problém může být i u nich

P.P.S. omluvu nečekám :D