Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

Loox n5x0 series - ROM update na Windows Mobile 6.x (WM6.x)

frogale (447)|20.5.2008 13:39
Jsem si vzdycky pral SDHC kartu a kdyz je to ted mozny, tak vaham. SDHC ctecky jsou zatim minimalne rozsirene a ja casto vyndavam kartu z PDA a strkam ji do ruznych kompu... :(
Krizon4 (68)|20.5.2008 16:59
No a v cem je problem ? :) Sandisk SDHC plus presne tenhle problem resi, kvuli tehle karte jsem na SDHC driver cekal jak na smilovani.
Krizon4 (68)|20.5.2008 17:02
No a jinak... WM6.1 jsou [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] !
Za chvilku to naflashuju a dam vedet prvni dojmy.
EDIT: vypada to ze ve WM 6.1 bezi vsechno co jsem pouzival, mozna budou mensi problemy s GPS, na com4 se chytne, na com8 ne, TomTom chodi, Garmin ne.
EDIT2: vyrazil jsem s looxem ven, mrknout jak se chytne GPS, a nic moc - na fix jsem cekat nekolik minut, a jenom 4 satelity. Prijde mi ze QuickGPS ve WM6.1 ROMce nefunguje :?
frogale (447)|20.5.2008 17:15
[QUOTE="Krizon4"]No a v cem je problem ? :) Sandisk SDHC plus presne tenhle problem resi, kvuli tehle karte jsem na SDHC driver cekal jak na smilovani.[/QUOTE]

Husty.. jen kdyby ta cena nebyla skoro 3x vyssi ;)
stanikkk_ce4you (0)|20.5.2008 22:41
Zdravim. Zkouším dostat WM6 na svuj N560 podle zdejších návodů, ale PDA je zakoupeno v Německu a flaschovámí mě nechce pustit dál kvuli konfliktu jazyků Rom. Stará německy nová anglicky. Nevite někdo jak z toho ven?.Rad bych anglickou WM6
mcm59 (47)|21.5.2008 07:05
[QUOTE="stanikkk"]...... Nevite někdo jak z toho ven?.Rad bych anglickou WM6[/QUOTE]
Jestli si troufneš tak můžeš skusit Postup pre flashovanie ROM ak klasicky sposob nefunguje z prvního postu.
ravas (25)|22.5.2008 16:31
S WM6.1 mi nejde otvarat stiahnute maili a nie su v nom nainstalovane klavesnice rozpoznavajuci pismo pisane rukou. Ake mate skusenosti ostatny
SDHC patch fungyje aj s wifi , ale nezda sa mi ze by siel lepsie fix gps skor horsie
tester_pedro (29)|22.5.2008 16:59
transcriber, tedy psani pismen rukou, tam neni schvalne. staci kouknout na stranky tvurce.
Krizon4 (68)|22.5.2008 17:22
Za posledni dva dny se mi to minimalne 4x zaseklo... asi se vratim zpatky k WM6 033.. mate nekdo podobne zkusenosti ? Zajimalo by me jestli je to ROMkou, nebo nekompatibilitou nejakeho SW s WM6.1
stanikkk_ce4you (0)|23.5.2008 14:07
[QUOTE="stanikkk"]Zdravim. Zkouším dostat WM6 na svuj N560 podle zdejších návodů, ale PDA je zakoupeno v Německu a flaschovámí mě nechce pustit dál kvuli konfliktu jazyků Rom. Stará německy nová anglicky. Nevite někdo jak z toho ven?.Rad bych anglickou WM6[/QUOTE]

Pro ty kterým nefunguje standartní postup a nechce se jim poustet do slozitych postupu.
Odpovidajici *.nbf soubor s novou verzi WM editujte v HEX editoru (Total cmd plugin - fview.wlx, pripadne PSpad ). Na zacatku vidite jmeno pristroje pro ktery je urcen (treba n560) a o par ctverecku dal je jazyk (ENG,GER..) Prepiste jej na jazyk ktery vas pristroj momentalne ma.

Napr.
Mam PDA z nemecka tudiz pokus o flash ENG WM skonci velmi pravdepodobne neuspechem (jako u me).
Vzal jsem ENG *.nbf, HEX editorem prepsal ENG na GER a uz vse slapalo standartni cestou (flashtool).
libb (56)|31.5.2008 15:27
Pařba, funguje to, až neuvěřitelné! :-)
Jen dotázek, můžu-li: byla by nějaká free nebo aspoň levná česká klávesnice do WM6? Díky!
cZip (1)|1.6.2008 12:02
[QUOTE="Krizon4"]Za posledni dva dny se mi to minimalne 4x zaseklo... asi se vratim zpatky k WM6 033.. mate nekdo podobne zkusenosti ? Zajimalo by me jestli je to ROMkou, nebo nekompatibilitou nejakeho SW s WM6.1[/QUOTE]

Mam naprosto stejne zkusenosti, nejvetsi problemy jsem mel s iGo8, strasne se to sekalo...

takze jsem taky z5 ma WM6 033...
kikin (19)|2.6.2008 18:08
Po instalaci WM6 do meho PDA se po pripojeni PDA k PC s Vistama objevila varovna hlaska , ze se neco pokousi zmenit registry a tak podobne a jelikoz jsem dal blokovat tak jsem prisel komplet o pripojeni k webu. Nedal jsem si to do souvislosti s PDA a preinstaloval system a potom opet pripojil PDA a co se nestalo , znovu totez. Tak znovu instalace systemu a uz zadne pripojovani PDA. Nestalo se vam to nekomu ? Ze by nasi rusti soudruzi pridali do systemu v PDA nejakej virecek ?
tester_pedro (29)|2.6.2008 19:08
trosku paranoidni ne? ;)

ono takhle tezko analyzovat problem. vic info by se hodilo. treba si ani nezminil jestli bt nebo usb.....
Krizon4 (68)|2.6.2008 20:02
Asi tak, videl bych to na nejakou vista zrudnost... ve WinXP zadny takovy problem neni
kikin (19)|2.6.2008 21:31
Nevim proc paranoidni, kdyz se to stalo, ale spise ma pravdu kolega , co to nazval Vistazrudnosti :o)), opravdu dobrej operacni system :o))
tester_pedro (29)|2.6.2008 21:41
chces zacinat flame o vistach? no ja to zkratim: chyba mezi klavesnici a zidly. typicky si sam popsal stupidni odklikavani cokoliv na tebe vybafne a pak fnukas.
sakra proc jsou ty visty tak blby ze se te ptaj jestli povolis pristup pda na net co?

sam si ukazal ze nejvetsi security flaw u PC je uzivatel.

EDIT: aby si nerekl ze jsem nepochopil nakonec o jakou chybu slo. do registru se pise (dela to i activesync po xp, ten o tom ale nic nerekne) cosi (jde to najit v Prohlizeci udalosti jak na xp tak vistach) co povoli pda pristup na net pres activesync/windows mobile center net layer. zapise se local adresa s portem na ktery bude activesync/wmc komunikovat s pc. je to kvuli aby si mohl jak primo na net tak na sitovy layer v ramci localhostu.

EDIT2: http://support.microsoft.com/kb/259369 slo o tyto porty, hlavne o ten Airsync
kikin (19)|3.6.2008 13:28
No nic nezacinam a je videt , ze jsi mily a sympaticky chlapec. Tve oznaceni "stupidni" a podobne je mi velice sympaticke , ale do oci by jsi mi to asi nerekl, jeste, ze je inet anonymni :o)). Jinac jestli jsi cetl pozorne , tak ja nic neodklikaval , ale presto mi to zablokovalo sit. Ale to je jedno, uzivej si anonymity a davej pozor, nekdy by jsi mohl narazit a to pak boli :o)). Jinac jsem tu nic nechtel tvrdit, proste jsem vznesl dotaz a Ty jako milej a hodnej chlapec jsi mne zacal urazet. Ja myslel, ze je to tu o dotazech, zkusenostech a odpovedich. Howg
P.S. Zidli se pise s mekkym "i" , ja jen kdyz se tu bavime o te inteligenci :yes: :yes: :yes:

Zivan: Na osobni hadky tu jsou SZ - sem to nepatri :-(

No Zivane, nevim zda se hadam, jen odpovidam :o), ze neupozornis toho "hodneho" chlapce at vazi slova a zbytecne neurazi :o)

A navic se starou ROM to zadne podobne hlasky nepsalo, proto jsem vznesl svuj "drzy" dotaz
tester_pedro (29)|3.6.2008 18:20
vis, rekl. jenze kdyby jsme se setkali tvari tvar tak by si popsal svuj problem jinak, mozna mi to i na tom tvym pc ukazal co se delo.

jinak me nazyvat v mych triceti chlapcem je opravdu mile, dekuji. pripomina mi to lidi kolem me, ktery me maj za anonymniho 16 hejska co jim zasedl misto v preplnenym autobuse a nehodla se zvednout.

za opravu gramatiky dekuji. bohuzel v praci toho moc nenapisu (komunikuji spis se zahranicim), tak nemam kde procvicovat a kdyz chvatam tak mi to I / Y proste nekdy preskoci, i kdyz v zidli, pravda je to dost neomluvitelne, ale moje cestinarka ze zakladky se sem nebude koukat a ty znamky mi taky nedavala extra tak co, mohla to cekat :D .( btw. nic jinyho si proti me nemel tak neco si musel najit vid ;) )

prave jsem si snedl veceri co jsem si uvaril (relax ^ n-tou) tak se nebudu rozcilovat nad tim jak si hrozne drsnej takhle anonymni.

resit po PM to nebudu. jen at vsichni vidi o cem se bavime. k tematu to neni ale tak co. treba to nekdo smaze. stejne tu novy prispevky moc casto nebyvaji a kdyz, tak se tu resi problemy jak se pripojit na wifinu ve skole.

pokud si nevzal to riziko ze tam davas neoficialni wm6 a pak zmatene hodis dve vety o tom ze kdyz si to zakazal (stupidne odklikl, o tom se budu hadat do roztrhani obcanek) tak ti to odstrihlo net a zacnes plasit ostatni ze je tam cosi malicious no tak co, jak by si reagoval na mem miste co?

co se tyce urazeni, tak to nechapu. pozadal jsem te o vic informaci a ty nic. radsi hanis visty, a to jako proc? je to moderni? chces byt in?

slovni spojeni "stupidni odklikavani" si myslim neni urazlive, spis slovo "stupidni" v tomto pripade nahrazuje slovo "bezhlave", ktere je take vystizne, ale ne tak efektivni ve vyjadreni umyslu poukazat na to ze proste uzivatele u PC nedavaji pozor. rozhodne jak to znovu procitam nemuzes brat osobne, protoze o tobe tam nepadlo ani slovo, tedy nebylo smerovano na tebe, kdyby ano napsal bych "...si stupido a odklikl si...".

dalsi vytka byla spis obecna, nesmerovana. opravdu je 90% problemu mezi zidlI a klavesnici, to urcite sam potvrdis, a vznikaji prave bezhlavim klikanim.

podle me te spis nastvalo ze jsem problem ktery nastal vygooglil po trech pokusech. (ja vim, to bezhlave odkliknuti ti odstrihlo net tak si musel reinstalovat)

opravdu si si 100% jisty ze predtim se to neptalo? nebyl jsi nahodou pod Admin acc nebo to nebyl jiny OS? a starou ROM myslis WM5 nebo pupse popr. newplow?
Krizon4 (68)|4.6.2008 20:23
Tak musim stahnout svoje predchozi obvineni WM 6.1 ROMky z nestability - podflashoval jsem zpatky na 032, pak na 033 bez SDHC, nakonec na WM5, a PDA se mi porad vypin a nejde zapnout power tlacitkem.. nakonec jsem dospel k tomu ze je to HW problem, kdyz looxe v pravem hornim rohu zmacknu tak se vypne. Zajdu do servisu a uvidim kam me poslou :?
Nightflare_ce4you (0)|5.6.2008 14:48
Rád bych si flashnul ROM ale podle postupu asi nevím kde naleznu FSC Reg.cab a PocketLOOX5xxFlashTool.exe potřebné ke flashi
draceksoptik_ce4you (91)|5.6.2008 16:11
[QUOTE="Nightflare"]Rád bych si flashnul ROM ale podle postupu asi nevím kde naleznu FSC Reg.cab a PocketLOOX5xxFlashTool.exe potřebné ke flashi[/QUOTE]

Ahoj, je na prvni strance v tom zabalenem soboru ZIP - FSC aplikace a Pocketloox5xxFlashtool.exe melo byt v tom origin FSC N560 RAM AKU 3.5.0.. Pokud mas jen soubor nbf, tak staci to nahradit se starym v tom FSC N560 RAM AKU 3.5.0 nebo u jinych zazipovanych souboru ROM...
Nightflare_ce4you (0)|8.6.2008 16:50
Tak flash přes flashtool.exe se mi nedařil ikdyž jsem do zařízení nahrál Reg.cab, furt mi to vyhazovalo chybu. Rád bych flashnul druhým způsobem, do bootloaderu (s delfíny) sem se už dostal ale kde vezmu mtty.exe?A ne zcela jsem pochopil tenhle krok; 11) run Flasher, push Next button, and wait, while not see - Recovery Mode.
Kterej Flasher je tam myšlen?

Edit; Tak přes mtty už jsem se dostal vše proběhlo jak má, ale bootloaderu mám teď jen plnej řádek, že je tam vše nakopírováno, ale žádnej flasher se mi nespustil... jakej je další postup?
Nightflare_ce4you (0)|8.6.2008 18:17
nějakej nápad?:evil:
mcm59 (47)|8.6.2008 23:49
[QUOTE="Nightflare"]nějakej nápad?:evil: [/QUOTE]
Ten flasher (PocketLOOX5xxFlashTool.exe) by měl být u té nové ROMky a musíš ho spustit sám. Pokud tam není, tak si stáhni jinou ROMku, vymaž tam soubor "OS_213U.nbf" a natáhni tam ten svůj.
Nightflare_ce4you (0)|9.6.2008 08:08
A proč se krok předtím píše, aby se odpojilo zařízení od USB a spustil se flasher?Bootloaderem jsem vše natáhl ale spustit flasher se mi nedaří, když jsem pustil PocketLoox5xxFlashTool, tak mi to jen hodilo toto; Error while establishing the ActiveSync connection

The connection to the Pocket LOOX could not be established!

-Please make sure the ActiveSync cable is connected.
-Check the ActiveSync settings under "File/Connection Settings...":
"Allow USB connection with this Desktop" is to be activated.

If you want to attempt to reestablish the connection to the Pocket LOOX, select "Back"

To end the program, select "Cancel".

For additional information, select "Next".
Krizon4 (68)|9.6.2008 10:15
Obcas to nekde pise podobne hlasky a flashtool neprojde, je to zpusobene nakopanou instalaci windows na desktopu
mcm59 (47)|9.6.2008 16:48
[QUOTE="Nightflare"]A proč se krok předtím píše, aby se odpojilo zařízení od USB ....[/QUOTE]
Já to nepsal, ale je pravda že to musí být propojený než spustíš FlashTool a ikonka ActiveSync v SysTray se tváří jako nepřipojeno (tedy šedivá).
Jednou mi to taky brzdil firewall.
kveton (11)|11.6.2008 15:43
Tak jsem si flashnul 6.1 a zatim se to zda docela dobry, jen mam jeden problem s mailem.

Maily stahnu do PDA, ale nemuzu zadny otevrit, proste se mi jen oznaci jako precteny anic.

Nevite co s tim?

Kveton
ravas (25)|11.6.2008 17:50
jj ja som mal podobny problem tak som sa vratil k 6.0 . Ties mi nesli maili a chybalo mi rozpoznavanie pisaneho pisma (transcibel) , ale pozeram kazdy den ci nenajdem na stranke newplowa novu verziu 6.1 , Inak na 6.0 mi nejde ani Igo 8 full, Mzno pojde na 6.1 . Nemas hho odskusane?
kveton (11)|11.6.2008 18:41
iGo 8 jsem si nainstaloval hned po upgrade na 6.1 a slape v pohode. Na 6.0 mi dost padala iGo 2006. Ted je v poho, ale nemam to jeste tolik vyzkousene.

Ty maily asi vyresim jinym klientem nez MS Outlook, k 6.0 se mi vracet nechce
Qemu (75)|14.6.2008 13:31
uvolnena nova verze ROM od newplowa (035)
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]

For those who supported the draft material available Windows Mobile 6.0 ver. 035 для FSC N560 (Fix GPS). 035 for FSC N560 (Fix GPS).
Полностью функционирует Encryption, BT headset. Fully functioning Encryption, BT headset.
Память: Memory:

* ROM 80.88/1.54/79.34 ROM 80.88/1.54/79.34
* RAM 50.17/14.94/35.23 RAM 50.17/14.94/35.23

при том же количестве установленных а прошивку программ. with the same number of installed programs and firmware.
Из прошивки удален Transcriber. Of the firmware removed Transcriber.
Sagat_X (96)|14.6.2008 14:25
Ráno jsem ji zkusil a nefunguje mi s ní synchronizace přes ActiveSync... Dal jsem tam zpět WM6 ver32 a pak ještě WM5 official a s těma v pohodě, takže jsem zvědavý co vy ostatní...
Sagat_X (96)|15.6.2008 11:48
Vida, tak newplow dnes vydal opravenou verzi s již funkčním ActiveSync ;-)
mareka_ce4you (150)|15.6.2008 13:48
[QUOTE="N560 CS"]Vida, tak newplow dnes vydal opravenou verzi s již funkčním ActiveSync ;-)[/QUOTE]

A kde to tam píše?
Sagat_X (96)|15.6.2008 19:02
Že je opravená ROM píše zde: "Доступна для скачивания исправленная Windows Mobile 6.0 ver. 035 для N560 с Fix GPS."

A potom v diskuzi už je více konkrétní:

"newplow:
Выложена версия WM6.0 ver.035 от 15.06.2008 у которой синхронизация через ActiveSync проходит без выдачи указанной ошибки."
mareka_ce4you (150)|15.6.2008 19:19
Aha, dík.
Přidávám překlad z uspořádaného rozsypaného čaje :)

Доступна для скачивания исправленная Windows Mobile 6.0 ver. 035 для N560 с Fix GPS
K dispozici ke stažení opravená verze Windows Mobile 6,0. 035 k N560 s GPS Fix

ImageDupeless verze WM6.0 ver.035 dne 15.06.2008, který ActiveSync synchronizace prostřednictvím vydávání že projde bez chyby
XiDER (2)|18.6.2008 09:55
Ahoj,
chtěl bych si flashnout FS LOOX C550 na WM 6.1, ale bohužel soubor z první stránky OEM.zip s potřebnými sobory se mi nedaří nikde najít. Odkaz se zdá být nefunkční. Zkoušel jsem i postup pomoci MTTY.exe, ten se mi bohužel nedaří. Můžete mi prosím někam potřebný soubor OEM.zip upnout? Díky za jakakoukoliv pomoc.

EDIT: Heh, je to RU server, takže jsem použil download managera a stáhlo se to. Kdyby byl problém, ještě se ozvu.
DragonxXx (2)|18.6.2008 21:31
Zdravim, chtel bych se zeptat, jake mate zkusenosti s WM6 na n560. (je to pomalejsi/rychlejsi, celkove lepsi/horsi, atd...) Napiste nekdo prosim, jestli to ma vyznam a popr. do ktere romky jit... Premyslim o tom, ale zatim jsem nemel cas se na to nejak podivat.... A prosim, nekamenujte me, ze jsem si to neprecetl na predchozich 59 strankach. Nechci stravit roky u cteni na foru...

Dekuji
Lukas
mareka_ce4you (150)|18.6.2008 22:00
[QUOTE="DragonxXx"]Zdravim, chtel bych se zeptat, jake mate zkusenosti s WM6 na n560. (je to pomalejsi/rychlejsi, celkove lepsi/horsi, atd...) Napiste nekdo prosim, jestli to ma vyznam a popr. do ktere romky jit... Premyslim o tom, ale zatim jsem nemel cas se na to nejak podivat.... A prosim, nekamenujte me, ze jsem si to neprecetl na predchozich 59 strankach. Nechci stravit roky u cteni na foru...
Lukas[/QUOTE]

Tak samozřejmě, že sis to mohl přečíst :)
Asi by se mohl udělat výcuc. No moje zkušenosti.
WM6 mají rozhodně různé vychytávky a v něčem jsou rychlejší. Radši nebudu psát, co mě dopřesvědčilo, abych se dal na WM6.
Newplow 29g -
tu jsem měl nejraději - je stabilní, není s ní žádný problém, má implementovanu podporu QuickGPS.
Měl jsem ji nejradši, jenže mi tam nechodilo QuickGPS, respektive, jako by tam nebyl. Nevím čím to.
Newplow 32->a dál
Kvůli QuickGPS jsem přešel na novější verze.
Výhody - funguje QuickGPS (doufám, že ještě ano ) :D , zmenšení zabírané paměti, přidáný užitečné Utilitky a FSC Utilities...
Nevýhoda - nevím, čím to je, ale asi jsou nějak zmršený registry. Nechci nikoho hanit, je to moje doměnka.
používám na Dnes aplikaci TodayWarrior 0.6. Na v 29g fungovala na 1*. Bohužel na všech nových nikoliv.
Nefunguje komplet ovládání WIFI, zobrazení vytížení CPU a blbne i zapínání BT. (tyto fce jsou životně důležité).
Zkusil jsem dát obnovit zálohu z verze 29g a TodayWarrior fachal, jak měl. Po HR jsem ho nainstaloval a zase nic.
Z toho usuzuju, že je chyba v registrech či co. Kdyžtak mi zkuste poradit, rád to vyzkouším.
Psal jsem email Newplow, tem mi sdělil, ať si počkám na novou verzi rom (dnes v35), ale ani zde to nefachá.
Prosím pomozte mi myslet, čím to může být, ať to můžeme říci našemu Vývojáři z Ruska s velkym V.

Tak teď jsem si postěžoval a i doufám pochválil. Každopádně si Newplow zaslouží úctu za velký kus práce.
burticek (211)|19.6.2008 12:00
Ahoj vsem,

uz nejakou dobu jedu na WM6 od Pups 0.0.4. Jsem s ni spokojen, ale uz prisel cas na HR. Takze se chci zeptat, jestli mam jen udelat HR a pokracovat na ni nebo zkusit WM6/6.1 od Newplow? Je u tech novych vylozene neco super, co ty predchozi verze nemely? Nebo je to prevazne o opravach bugu? Nechce se mi nekolikrat flashovat, pak to nejakou dobu pouzivat a porad zjistovat, co kde funguje a kde ne. Na tohle jsem mel cas drive, ale ted pda potrebuju pouzivat a ne si s nim hrat (bohuzel).

Btw. Jak je to s kompatibilitou aplikaci na WM6.1? Je neco, co vylozene nejde?

Predem diky za odpoved.

P.S. Kdyt to tak po sobe ctu, tak pokud nekdo neda padny duvod pro flash, tak zustavam u Pupse :D
Krizon4 (68)|19.6.2008 18:34
No, ja to reknu jinak - osobne jsem nenasel jediny duvod zustavat u pupse, chodilo mi s newplowem vsechno tak jak melo, nez se loox odporoucel do reklamacniho rizeni z HW duvodu. Zejmena funkcni QuickGPS beru jako velke, velke plus.
DragonxXx (2)|21.6.2008 14:35
To mareka:
Cau,
diky za odpoved. Asi do toho pujdu. Jeste bych se chtel zeptat prave na vyse zminenou kompatibilitu aplikaci. Jedou na WM6 aplikace z WM5, nebo budu potrebovat od vseho novou verzi?
mareka_ce4you (150)|21.6.2008 14:49
Narozdíl od velkejch Windows, tady to docela jde.
Víceméně jsem nenarazil na problém s instalací starších aplikací.
U některých pro wm2003 a starších pro ARM se může projevit jen částečná funkčnost.
Jinak s tím nemám žádný problém.
Je samo lepší mít aplikaci kompilovanou přímo na wm6, když je k dispozici.
burticek (211)|21.6.2008 17:39
Programy, co jsem pouzival na wm5, behaj i na wm6, ale nekde jsem cetl, ze neco nejde na wm6.1, ale nevim, co je na tom pravdy.
Krizon4 (68)|22.6.2008 01:13
Pod WM 6.1 mi chodilo vsechno co jsem pouzival ve WM 6. Obecne pokud nejde o utility ktere hrabou do systemu, nebo ktere pouzivaji PIM databaze tak programy chodi bez problemu.
PiTRiS_ce4you (257)|22.6.2008 01:49
[QUOTE="burticek"]Ahoj vsem,

uz nejakou dobu jedu na WM6 od Pups 0.0.4. Jsem s ni spokojen, ale uz prisel cas na HR. Takze se chci zeptat, jestli mam jen udelat HR a pokracovat na ni nebo zkusit WM6/6.1 od Newplow? Je u tech novych vylozene neco super, co ty predchozi verze nemely? Nebo je to prevazne o opravach bugu? Nechce se mi nekolikrat flashovat, pak to nejakou dobu pouzivat a porad zjistovat, co kde funguje a kde ne. Na tohle jsem mel cas drive, ale ted pda potrebuju pouzivat a ne si s nim hrat (bohuzel).

Btw. Jak je to s kompatibilitou aplikaci na WM6.1? Je neco, co vylozene nejde?

Predem diky za odpoved.

P.S. Kdyt to tak po sobe ctu, tak pokud nekdo neda padny duvod pro flash, tak zustavam u Pupse :D [/QUOTE]

todle neni vubec špatnej dotaz, sem na tom dost stejně... upgrade na newplow určitě plánuju, co sem slyšel, tka by měla bejt o dost lepší, akorát nevim jakou vybrat verzi... jestli 032 s SDHC, 035 bez SDHC nebo tu 6.1... nějak dost dobře nevidim jaký sou u kterejch výhody/nevýhody... co třeba má 035 navíc, že se vyplatí přijít tim o sdhc...
kveton (11)|22.6.2008 08:07
Mam WM 6.1 a chodi tam vsechno krome mailu. Vestaveny Outlook mi maily stahne, ale neotevre. nevim cim to je a zatim se mi to nepodarilo opravit
mareka_ce4you (150)|22.6.2008 10:01
Mě teda ještě vadí, že tam není Recognizer, kterej dost používám.
Krizon4 (68)|22.6.2008 14:23
[QUOTE="PiTRiS"]
jestli 032 s SDHC, 035 bez SDHC nebo tu 6.1... nějak dost dobře nevidim jaký sou u kterejch výhody/nevýhody... co třeba má 035 navíc, že se vyplatí přijít tim o sdhc...[/QUOTE]
Nevim jak 035 ale v 033 SDHC normalne chodi, akorat je potreba rucne doinstalovat driver. Nevyhoda je komplikovana obnova po hardresetu, kdy je potrreba nejdriv dostat do looxe driver z SD karty nebo PC, a az pak obnova ze zalohy na SDHC karte. Co jsem se docetl tak SDHC driver tam neni kvuli problemum s iGo 8 - nemuzu posoudit, iGo nepouzivam.