Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

Reklamace HW casti TyTNa ... ja se pripravit?

musashi (111)|3.5.2007 08:17
Zdravim!
Navzdory maximalni spokojenosti mi TyTN zlobi a odeslo jedno z tech nejdulezitejsich HW tlacitek. Resp. funguje, ale az pri velmi silnem stisku, coz jej cini prakticky nepouzitelnym. Pze je pristroj v zaruce a povazuji to za vyrobni vadu, rad bych na opravu uplatnil reklamaci. O spolecnosti GSMobile jsem uz ale slysel leccos, jenom ne nic dobreho. Je opravdu nutne flashovat zpet puvodni ROM, i kdyz se jedna o HW zavadu? Opravdu jsou tak nekompromisni a neni s nimi rozumna domluva? Pravdou je, ze jsem procital jejich zarucni podminky a ty jsou opravdu drsne a podle me v leckterych bodech i v rozporu se zakonem, ale to je jina problematika. Jde mi o to, zda mam do TyTNa rvat zpet puvodni ROM a pokud ano, jak vyresit opetovne zablokovani po tom, co jsem si pristroj odemknul na CID? Predem diky za veskere napady ci prime zkusenosti!
Martin Ráž Hoch (1832)|3.5.2007 11:04
No, s tím CIDem jsem nad tím také už přemýšlel, protože zamknout zpět (zatím) neumím (natožpak jaký je správný CID např. pro O2 atp.) a nikde jsem postup neviděl. Otázkou je, zdali má SuperCID nějaký vliv na funkci SW, natožpak HW, protože pokud je podle mě obsažena požadovaná ROM, tak CID s tím nemá nic co dělat - to by bylo jako tvrdit, že vyháčkování vaší FABky na vchodových dveřích pokazilo plynový sporák v kuchyni;). Ne, nemám zájem o flame, vím, že tohle je dost sporné téma;)

Popravdě, jestli chceš mít jistotu, tak bych asi flashnul na původní ROM - je to víceméně formalita a takový mazák jako Ty;) už zvládne flash s nastavením za chvilku;). Víš jak, přeci jen by mrzela nějaká nesmyslná tahanice s tím, že jsi tam prostě měl WM6 (nehledě na to, že WM6 není zatím pro TyTN legální - alespoň do té doby, než bude zveřejněn (!) oficiální release.

Abych se přiznal, také jsem objevil nemilou věc - u mého TyTNa se zjevně při vysunutí odírá tlačítko R, což je nepříjemné... uvidím časem.

KAŽDOPÁDNĚ dej chlape vědět, jak jsi dopadl;)
musashi (111)|3.5.2007 13:11
No, flashnu to tam asi tak jako tak. Slo mi hlavne o ten CID, pze o tom jsem se nikde nedocetl. Navic mi slo o to, zda to ma opravdu smysl, treba by to vzali bez problemu, kdyz se nejedna o zadny SW problem. Ale mas pravdu, nebudu to pokouset. Daleko vetsi problem nez flash tak bude skutecnost, ze si nedokazu predstavit, jak bez sveho milassska mesic preziju ... :(
Urcite pak napisu, jak reklamace dopadla a jak se chovali.
stoupa88 (97)|21.5.2007 20:08
nemas nahodou link na puvodni ROM.... Predem Diky PS: takovej malej dotaz byla ta puvodni ROM CZ nebo se jen pocestila customizace v extrom??? Pripadne pokud ji nekdo nemate....
Honza Kulíšek (73)|8.3.2009 17:14
Zdravim.

Omlouvam se predem za nekromancii tak stareho vlakna, ale z tech co jsem byl schopen najit, mi prislo nejrelevantnejsi.

V kratkosti - minuly tyden mi u TyTNa prestalo fungovat zelene prijimaci tlacitko a protoze je cihla jeste cca pres mesic v zaruce u O2, tak se to chci pokusit nechat vyreklamovat.
Problemem je, ze tam samozrejme neni zadna z puvodnich ROMek (mam tam ShadoW 2.1) a ja bych se chtel vyhnout jakymkoliv problemum s reklamaci.
Jsem par dni po operaci s okem, takze prochazeni fora neni uplne to prave, co bych ted zvladal delat, takze odpustte tohle "drze" zacatecnicke pokladani hloupych dotazu. Verim, ze bych se normalne odpovedi dobral i sam, ale tentokrat se bez pomoci dobrych dusi obejdu spatne ... Diky

Co za ROM do cihly nahrat, aby O2 (resp. servis) nemel blbe reci? A idealne kde ji stahnout. Diky moc